اصفهان، پایتخت گردشگری آسیایی در سال ۲۰۲۵ شد

در یک رقابت چشمگیر میان هشت شهر دیگر، اصفهان به عنوان «پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی» در سال ۲۰۲۵ انتخاب شد. این موفقیت به دلیل ظرفیت‌های بالای گردشگری و پروژه‌های زیرساختی این شهر تاریخی حاصل شده و می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتر با دیگر کلانشهرهای آسیا باشد. دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی در مراسم اهدای تندیس یادبود، به توانمندی‌های اصفهان در توسعه گردشگری و اشتراک‌گذاری تجربیاتش با سایر شهرها اشاره کرد.
کد خبر: ۱۵۰۳۲۵۰

جام جم آنلاین اصفهان؛ حمیدرضا غلامزاده روز یکشنبه در آیین اهداء تندیس یادبود انتخاب کلانشهر اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در عمارت تاریخی «باغ زرشک» این دیار، بدون اشاره به نام شهرهای یاد شده افزود: شهر اصفهان توسط اعضای مجمع شهرداران آسیایی برای سال ۲۰۲۵، به عنوان پایتخت گردشگری آسیایی انتخاب شد.

وی ادامه داد: مجمع شهرهای آسیایی اولویت‌های خود در راستای نامگذاری پایتخت‌ها در زمینه گردشگری، محیط زیست و فرهنگی را در قالب فراخوانی اعلام کرد و شهرهای مختلف پیشنهادهای خود را به دبیرخانه ارسال کردند.

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی اظهار داشت: این موضوع در سه سطح برگزار شد و در آن شهرهایی متقاضی، نامزد هر بخش شده بودند. به گفته وی، پروژه‌های زیرساختی گردشگری خوبی در اصفهان در حال انجام و به‌روزرسانی است و این شهر دستاوردهای بسیار ارزشمندی در حوزه گردشگری دارد.

غلامزاده اضافه کرد: اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی می‌تواند دستاوردهای حوزه گردشگری خود را به دیگر کلانشهرها نشان دهد و همکاری بین دستگاهی را رقم بزند تا ظرفیت‌هایش را در این حوزه افزایش دهد.

وی تصریح کرد: اولویت مجمع شهرهای آسیایی این است که پایتخت شهرهای گردشگری بتواند تجارب و فعالیت‌های خود را با دیگر شهرهای آسیایی به اشتراک بگذارد و همکاری‌های بیشتری در سطح این قاره کهن بین شهرها شکل بگیرد.

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی خاطرنشان کرد: بخشی از بار دبیرخانه مجمع شهرهای آسیایی در حوزه گردشگری در سال ۲۰۲۵ بر عهده اصفهان است و باید ظرفیت‌های متقابل این کلانشهر و دبیرخانه مجمع به کمک هم بیایند و یک همکاری سازنده در این زمینه شکل بگیرد.

وی بیان کرد: اتفاق‌های مختلفی در اصفهان در راستای توسعه گردشگری رُخ داده و سفر یکصد تورگردان در سال گذشته به این شهر، اقدام سازنده‌ای بوده که به توسعه گردشگری و ورود گردشگران به آن کمک کرده است که بتدریج نتایج آن نیز به ثمر خواهد نشست.

غلامزاده گفت: ظرفیت‌های بسیاری برای افزودن دستاوردهای گردشگری اصفهان وجود دارد که باید از آن استفاده کنیم و آنها را به سایر ظرفیت‌ها پیوند بزنیم که به یمن جدیت شهرداری این شهر و همکاری صورت گرفته در این سال‌ها، بسیار خوشبین هستیم تا اتفاق‌های خوبی نه‌تنها برای این خطه بلکه برای کل ایران رقم بخورد.

وی افزود: گردشگرانی که به اصفهان سفر می‌کنند، به شهرهای دیگر ایران هم سفر خواهند کرد و به توسعه گردشگری کل کشور کمک می‌کند.

به گزارش جام جم، مجمع شهرداران آسیایی، سازمانی بین‌المللی و غیردولتی است که با هدف گسترش و ارتقاء سطح روابط و همکاری میان شهرداران و مدیران شهری در قاره آسیا فعالیت می‌کند. این مجمع که اکثر شهرهای بزرگ آسیایی در آن عضویت دارند، شش کمیته با موضوعات شهرهای هوشمند و نوآور، مشارکت عمومی، زیست‌پذیری و تاب‌آوری، محیط زیست، اقتصاد شهری و فرهنگ و گردشگری دارد و دبیرخانه آن در تهران واقع است.

آیین اهداء تندیس یادبود انتخاب شهر اصفهان به‌عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ با حضور دبیر مجمع شهرداران آسیایی در عمارت تاریخی باغ زرشک اصفهان برگزار شد. استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یکهزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و افزون بر ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبه‌های مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی یکی از قُطب‌های گردشگری ایران محسوب می‌شود.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها