بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان، فریدون فعالی در جلسه شورای معاونین، مشاورین و مدیرانکل ستادی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی که با حضور سیدرضا صالحیامیری وزیر میراثفرهنگی بهصورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، گفت: برنامه پنجساله میراثفرهنگی گلستان در چارچوب برنامه هفتم توسعه کشور که به وزارتخانه ارائهشده، مبنای کار را بر تعریف پروژههای هدف استان قرار دادهایم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان افزود: این پروژهها عمدتاً بر اساس مطالبات مردمی و خواستههای نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شکلگرفتهاند و تلاش کردهایم با شاخصهایی که تعریفشده، این پروژهها بهطور متوازن در سطح شهرستانهای مختلف استان توزیع شوند.
او خاطرنشان کرد: تجمیع منابع سازمانی در دستور کار ما بوده و منابع اعتباری مختلف را باهدف اجرای اولویتهای تعیینشده کنار یکدیگر قرار دادهایم تا بتوانیم اهداف توسعهای استان را محقق کنیم.
فعالی تأکید کرد: در کنار این اقدامات، هماهنگی و همکاری بینبخشی را نیز مدنظر قرار دادهایم، زیرا با علم به محدودیت منابع دولتی، خود را موظف میدانیم که بهعنوان یک سازمان فرابخشی از ظرفیت تمامی دستگاهها و نهادهای اجرایی بهره ببریم.
او همچنین خاطرنشان کرد: اساس اقدامات خود را بر مطالعات کارشناسی و راهبردی قرار دادهایم. مشاوران ذیصلاح ما، با انجام مطالعات لازم، سیاستها و راهبردهای اجرایی را تدوین و پیشنهاد میکنند که مسیر اجرای پروژهها را روشن میسازد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان با اشاره به ظرفیت مهم اقتصاد دریامحور در استان گلستان افزود: در حال حاضر ۸۵ کیلومتر از نوار ساحلی استان با عمق یکونیم کیلومتر بهطور کامل بررسی و پهنهبندی شده و ریزدانههای آن مشخص شدهاند. این مطالعات مقدماتی، امکان تدوین بستههای سرمایهگذاری را فراهم کرده تا زمینه جذب سرمایهگذاران فراهم و مزیتهای استان تقویت شود.
او با تأکید بر جایگاه ویژه استان در جغرافیای شمال کشور تصریح کرد: گلستان باوجود برخورداری از مواهب طبیعی بسیار، چهارمین استان محروم کشور محسوب میشود. در بخش گردشگری نیز، درحالیکه سهم این حوزه در تولید ناخالص ملی کشور ۵.۱ درصد و سهم گلستان تنها ۱.۱ درصد است؛ یعنی ما پنج برابر از متوسط کشوری عقبتر هستیم.
فعالی درخصوص پیگیری و تأکید ویژه وزیر برای تسریع رفع مشکل ساکنان عرصه تپه تاریخی بازگیر شهرستان مینودشت در این جلسه، گفت: 50 میلیارد ریال اعتبار وعده دادهشده توسط وزیر میراثفرهنگی برای حل مشکل تپه بازگیر تخصیصیافته است و با تعدادی از ساکنان عرصه تاریخی تفاهم شده تا اقدام به تملک کنیم. با توجه به نداشتن سند مالکیت، فرایند انتقال اسناد مالکیتی در دست اقدام است.
تبدیل وضعیت نیرویهای دستگاه، جذب نیروهای یگان حفاظت و کارکنان موزههای استان از دیگر پیگیریهای مدیرکل در این جلسه بود.
در این جلسه سید رضا صالحی امیری بر تسریع رفع مشکل ساکنان عرصه تپه تاریخی بازگیر شهرستان مینودشت تأکید ویژه کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید