رییس دانشگاه علوم پزشکی قم:

افزودن ۱۶۰۰ تخت بیمارستانی به مراکز درمانی

علی ابرازه ،رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با تبیین برنامه سه ساله این دانشگاه برای تحول در نظام سلامت، از افزایش یک‌هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی در این استان با راه‌اندازی سه بیمارستان نور، خاتم و مادر خبر داد.
علی ابرازه ،رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با تبیین برنامه سه ساله این دانشگاه برای تحول در نظام سلامت، از افزایش یک‌هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی در این استان با راه‌اندازی سه بیمارستان نور، خاتم و مادر خبر داد.
کد خبر: ۱۵۰۰۶۱۰

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،علی ابرازه روز سه‌شنبه به مناسبت هفته سلامت در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تشریح برنامه‌ها و دستاورد‌های این دانشگاه در حوزه‌های آموزش، پژوهش، بهداشت، درمان و منابع انسانی، بر نقش موثر رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی تاکید کرد.

حرکت به‌سوی دانشگاهی پیشرو در آموزش و پژوهش

وی با اشاره به توسعه پردیس دانشگاهی در بلوار غدیر، از تلاش‌ها برای تجمیع دانشکده‌های پراکنده پزشکی، دندان‌پزشکی و پرستاری در یک مکان واحد خبر داد و افزود: هم اینک حدود ۳۵۰ دانشجو در رشته‌های مختلف در حال تحصیل هستند و امیدواریم با ارتقاء زیرساخت‌های آموزشی، جایگاه دانشگاه علوم پزشکی قم در سطح کشور ارتقا یابد.

وی با بیان این‌که توجه به پژوهش از اولویت‌های دانشگاه است، اضافه کرد: در سال‌های اخیر تعداد پژوهش‌ها افزایش یافته و تلاش داریم تا داده‌های بیمارستانی به پژوهش‌های کاربردی تبدیل شود.

به گفته ابرازه، مراکز تحقیقاتی در سطح استان در حال توسعه هستند تا پژوهشگران آموزش دیده در محیط‌های درمانی نیز فعالیت کنند.

چالش زیرساخت‌ها در حوزه بهداشت

وی با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های بهداشتی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۵۰ درصد مراکز بهداشتی استان به‌صورت استیجاری فعالیت می‌کنند که این موضوع در آینده می‌تواند ارائه خدمات را با چالش مواجه کند؛ امیدواریم با مشارکت خیرین و حمایت‌های مالی، مراکز ملکی جایگزین این مراکز شود.

تحول در حوزه درمان و اورژانس

وی با اشاره به راه‌اندازی بیمارستان‌های جدید، گفت: با افتتاح بیمارستان خاتم، مادر و نور، حدود یک‌هزار و ۶۰۰ تخت جدید به ظرفیت درمانی استان افزوده خواهد شد که موجب ارتقای شاخص‌های درمانی استان می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی دولتی، خیریه و خصوصی در مراکز درمانی قم به بیماران ارایه خدمت می‌کنند.

وی نوسازی ناوگان اورژانس و ایجاد پایگاه‌های جدید فوریت‌های پزشکی شهری و جاده‌ای را از برنامه‌های مهم دانشگاه عنوان کرد و افزود: آمبولانس‌های موجود فرسوده هستند و نوسازی آن‌ها در اولویت قرار دارد.

یک‌هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی به مراکز درمانی قم افزوده می‌شود

بهبود پرداخت‌ها و رفاه پرسنل

وی گفت: موارد مختلفی مانند معوقات پرسنلی، دارویی، خدماتی و تغذیه‌ای پرداخت شده و در حوزه رفاهی نیز تسهیلاتی مانند وام و حق مسکن کارکنان تامین شده‌است.

ایجاد دبیرخانه گردشگری سلامت و برخورد با مدعیان طب اسلامی

ابرازه از تشکیل دبیرخانه گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد و بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های استان، این موضوع در حال پیگیری با همکاری میراث فرهنگی و دیگر نهادهاست.

وی در خصوص برخی مداخلات افراد غیرمجاز در امور درمانی تحت عنوان «طب اسلامی» هشدار داد و گفت: با همکاری دادگستری استان و نظام پزشکی، برخورد جدی با این افراد در دستور کار قرار گرفته است؛ از رسانه‌ها می‌خواهیم که در آگاهی‌رسانی عمومی نقش‌آفرین باشند.

وی  با تاکید بر برنامه‌محور بودن فعالیت‌های دانشگاه، گفت: برنامه سه‌ساله عملیاتی برای معاونت‌های مختلف تدوین شده و هدف ما کاهش دغدغه مردم در حوزه سلامت و افزایش همکاری با بخش خصوصی و خیریه‌هاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها