به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از بیرجند ، دکتر لامعی افزود: یکی از خیرین دانشگاه ساز و کارآفرین ما آقای فلاحی- مالک مجتمع کارخانجات کاشی و سرامیک فرزاد و شهرک صنعتی غیردولتی فلاحی است، که در سطح استان بیش از 750 اثر در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی و سلامت محور و دانشگاه های استان از خود به جای گذاشته اند.
رییس دانشگاه بیرجند افزود: به کمک خیر دانشگاه ساز ما آزمایشگاه خاک دانشگاه، مرکز آزمایشگاهی برق و کامپیوتر و احداث خوابگاه های متاهلین در دستور کار است.
به گفته وی از مجموع 12 هزار و 329 دانشجوی دانشگاه بیرجند، 2 هزار دانشجوی متاهل هستند که متاسفانه با محل اسکان مشکل دارند، 48 واحد خوابگاهی در حال ساخت است که همه اینها تا مرحله 50 درصد با کمک خیّر دانشگاهی(اقای فلاحی و خانواده محترم ایشان ) در حال احداث است.
لامعی افزود: مرکز همایش های دانشگاه بیرجند طی تفاهم نامهای با کمک خیر دانشگاه ساز به متراژ سه هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد تومان ساخته خواهد شد.
به گفته وی؛ مراسم نکوداشت این خیر در پاییز سال گذشته برگزار شد و امروز تمبر یادبود تقدیم این خیر شد.
رئیس دانشگاه بیرجند ضمن امیدواری از گسترش ارتباط دانشگاه با بخش صنعت افزود: یکی از برنامه های راهبردی ما ایجاد دانشگاه جامعه محور، کارآفرین و مهارت آموز است.
مرز ظرفیت ویژه و بزرگی برای خراسان جنوبی است که باید از سوی مسئولان ارش توجه ویژه شود
مالک مجموعه در نشست رییس دانشگاه بیرجند گفت: استان خراسان جنوبی استانی محروم و غیرصنعتی است یعنی راه آهن، پرواز مناسب و یا جاده های مطلوبی ندارد.
فلاحی با بیان اینکه خراسان جنوبی با کشور افغانستان مرز مشترک دارد، گفت: مرز ظرفیت ویژه و بزرگی برای این استان است که برای توسعه بیشتر استان، نیاز است به آن توجه ویژهای از سوی مسئولان ارشد شود.
به گفته وی؛ دامپروری و کشاورزی استان جای کار بسیار دارد، آبها به دلیل شیب زمین و ژئوفیزیک از مرز افغانستان به هیرمند میریزد در صورتی که با سرمایهگذاری و مدیریت در این زمینه می توانیم از این آبها بهرهبرداری لازم را داشته باشیم چراکه سرمایه زیر بنایی کشور است.
مالک مجتمع کارخانجات کاشی و سرامیک فرزاد و شهرک صنعتی غیردولتی فلاحی تصریح کرد: باید نسبت به شرایط منطقهای ظرفیت های استان خود را شناسایی کنیم در بخش دامداری، کشاورزی و صنعت ما حرف برای گفتن داریم اما محصولات ما به درستی فرآوری نمیشود.
فلاحی ادامه داد: متاسفانه محصول زرشک استان تنها به صورت سنتی خشک میشود که راه به جایی نمی برد و باید فکر درستی برای بسته بندی و صادرات آن به دنیا انجام شود.
وی گفت: در این استان مرزی که محصولات استراتژیک زرشک، زعفران وعناب داریم باید از این کشت و زراعت درست استفاده شود و یارانه و هزینههای واردات به کشاورزها و دامپرورها پرداخت تا در خود ایران تأمین شود که این موضوع باید در رده های بالای کشور مورد توجه قرار بگیرد.
به گفته وی؛ در استانی که زیرساخت های پرواز مهیا نیست ما در بخش صنعتِ کاشی و سرامیک توانستیم با زحمات زیاد محصول خود را به کشورهای بزرگ صادر کنیم، همچنین توانستیم نخستین شهرک صنعتی غیر دولتی را اجرا و عملیاتی کنیم.
این صنعتگر و صادر کننده ملی از اشتغال 60 هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در کارخانه کاشی فرزاد بیرجند خبر داد و گفت: سعی کردهایم به کارگر و بانک بدهکار نباشیم لذا امیدواریم مسئولان هم چراغ ها را خاموش نکنند، چراکه شعار امسال سرمایه گذاری برای تولید است.
وی افزود: اگر صنعت پایداری نباشد اشتغال پایداری نیز نخواهد بود با حرف زدن مشکلی از کشور رفع نمی شود لذا مسئولان به دنبال تحقق شعار سال و عمل به آن باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان