به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، وحید آشتیانی روز چهارشنبه افزود: شهرک صنعتی الغدیر به دلیل موقعیت جغرافیایی استراتژیک خود و نزدیکی به تهران، مکانی ایدهآل برای اجراء فعالیتهای صنعتی شناخته میشود، دسترسی آسان به بازارهای مصرف و مسیرهای حمل و نقل، به صنایع این امکان را میدهد تا از نظر لجستیکی و توزیع محصولات به حداکثر بهرهوری برسند.
وی افزود: شهرک صنعتی الغدیر به وسعت تقریبی ۹۰۰ هکتار در ۷۰ کیلومتری تهران و ۵۰ کیلومتری استان قم به عنوان یک پیوند کلیدی بین تولیدکنندگان و بازارهای هدف عمل میکند، وجود جادههای اصلی و حمل و نقل پیشرفته، علاوه بر کاهش زمان ترانزیت، هزینههای حمل و نقل را نیز به طور قابل توجهی کاهش میدهد، به همین دلیل، سرمایهگذاری در این شهرک از جذابیت ویژهای برخوردار است و میتواند به عنوان یک مرکز اقتصادی قوی برای تأمین نیازهای داخلی و صادرات نیز تبدیل شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم شرایط پرداخت حق انتفاع را به ۲ صورت نقدی و اقساطی اعلام کرد و گفت: در صورت پرداخت کل مبلغ به صورت نقدی، متقاضیان از ۱۰ درصد تخفیف در قیمت کل زمین بهرهمند خواهند شد، این گزینه برای کسانی که توانایی پرداخت نقدی دارند، بسیار اقتصادی خواهد بود.
وی ادامه داد: برای تسهیل در خرید، امکان پرداخت اقساطی نیز در نظر گرفته شدهاست در این حالت، متقاضیان میتواند ۲۰ درصد از مبلغ کل را به عنوان پیشپرداخت و مابقی مبلغ در اقساط یکساله، ۲ ساله و سه ساله پرداخت شود.
آشتیانی تاکید کرد: هدف ما از این اقدام، تسهیل روند سرمایهگذاری و ایجاد محیطی مناسب برای توسعه صنعتی در استان قم است.
کلیه سرمایهگذاران و صنعتگران میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست زمین صنعتی، به دفتر شرکت شهرکهای صنعتی قم مراجعه یا از طریق پنجره واحد خدمات سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به نشانی (https://eservice.isipo.ir) مراجعه نمایند.
توجه به شرایط خاص بازار و نیازهای صنایع مختلف میتواند به گسترش و رونق اقتصادی در استان قم منجر شود و با جذب سرمایههای جدید، تولید و اشتغال بیشتری را به همراه داشته باشد.
با توجه به شرایط موجود، این اقدام میتواند نقطه عطفی در توسعه صنعتی استان قم به شمار آید و شهرک صنعتی الغدیر را به عنوان یک مرکز لجستیک و حمل و نقل برجسته در منطقه معرفی کند.
شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرکها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعتهای مختلف مشغول تولید هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت