دبیر مجمع اسلامی دانشجویان سه استان خراسان:

دو جبهه اصلاحات و اصولگرایان، پیشانی سیاسی ایران است

دبیر مجمع اسلامی دانشجویان سه استان خراسان گفت: دو جبهه اصلاحات و اصولگرایان حائز بر شرایط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور است.
کد خبر: ۱۴۸۹۳۴۶

دو جبهه اصلاحات و اصولگرایان، پیشانی سیاسی ایران است

محدثه رمضانی/ به گزارش جام جم آنلاین، احمدرضا براتی در گفتگو با خبرنگار ما ضمن شرح راهبرد‌های مجمع اسلامی دانشجویان و تاثیر آن در نظام سیاسی کشور اظهار کرد: شرایط سیاسی کشور از دیدگاه نقش اصولگرایان، به عوامل مختلفی از جمله شرایط داخلی، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، و نوع سیاست‌ها و استراتژی‌های اتخاذ شده توسط این جریان سیاسی بستگی دارد.
دبیر مجمع اسلامی دانشجویان سه استان خراسان با اشاره به تقویت نفوذ اصولگرایان در گرو قوای سه گانه، گفت: در سال‌های اخیر، اصولگرایان توانسته‌اند با کنترل قوه مجریه، مقننه و قضائیه، قدرت خود را در ساختار حکومتی ایران افزایش دهند. اگر این روند ادامه یابد، احتمالاً شاهد تمرکز بیشتر قدرت در این جریان خواهیم بود مگر اینکه شرایط داخلی یا بین‌المللی تغییرات عمده‌ای ایجاد کند.
وی به چالش‌های داخلی اصولگرایان اشاره کرد و متذکر شد: اصولگرایان ممکن است با چالش‌هایی اعم از اقتصاد و معیشت، نسل جوان و تحولات اجتماعی، رابطه با جهان، تحولات درون‌گروهی، احتمال اصلاح یا تغییر رویکرد مواجه باشند که تأثیر بسزایی در نظام کشور خواهد داشت. موفقیت یا ناکامی اصولگرایان در نظام کشور به میزان توانایی آن‌ها در مدیریت بحران‌های داخلی، پاسخ به مطالبات اجتماعی و نحوه تعامل با جامعه جهانی بستگی خواهد داشت.
دبیر مجمع اسلامی دانشجویان سه استان خراسان در خصوص تاثیر دوجانه جبهه اصلاحات در نظام، افزود: تأثیر جبهه اصلاحات در نظام جمهوری اسلامی ایران به عوامل متعددی بستگی دارد که شامل وضعیت داخلی، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، و تعاملات جناح‌های سیاسی داخلی است. اگر اصلاح‌طلبان بتوانند دوباره اعتماد عمومی را به دست آورند و برنامه‌های قابل اجرا ارائه دهند، می‌توانند در انتخابات‌های آینده (مانند مجلس و ریاست‌جمهوری) موفقیت بیشتری کسب کنند.
براتی توسعه جامعه مدنی بشری را نیز از جمله راهکار‌های تقویت اعتماد مردم دانست و گفت: با تمرکز بر مطالبات عمومی مانند حقوق شهروندی، بهبود وضعیت معیشتی و آزادی‌های اجتماعی، این جبهه می‌تواند جایگاه خود را تقویت کند و تقویت حقوق اجتماعی یکی دیگر از چالش‌های جبهه اصلاحات است که با پیگیری آزادی بیان، حقوق جوانان و اقوام، این جبهه می‌تواند بر سیاست‌گذاری‌های داخلی اثرگذار باشد، اما باید دقت کنیم که تقویت حقوق اجتماعی باید انقلابی باشد.
براتی نیز در ادامه این گفتگو با اشاره به تعامل‌گرایی با جهان را یکی از متمایز‌ترین اولویت هر کشور دانست و گفت: جبهه اصلاحات به دنبال تقویت تعامل سازنده با جامعه بین‌المللی، کاهش تنش‌ها و بهبود روابط با کشور‌های غربی و منطقه خواهد بود. این رویکرد می‌تواند نقش ایران را در معادلات جهانی تغییر دهد. اما باید دقت کرد که سه اصل عزت، حکمت و مصلحت را هم باید رعایت کنیم.
وی افزود: آینده جبهه اصلاحات در نظام ایران به توانایی این جریان در تطبیق با شرایط جدید، بازسازی اعتماد عمومی، و تعامل مؤثر با سایر جناح‌های سیاسی بستگی دارد. اگرچه مسیر پیش‌رو چالش‌برانگیز است، اما با توجه به مطالبات مردمی برای تغییرات، جبهه اصلاحات همچنان می‌تواند نقشی مهم در آینده نظام کشور داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها