همچنان در اختیار مهدی تاج و تیمش باقی میماند یا به رئیس جدیدی میرسد؟ دولت در تدارک است تا نماینده خود را بر مستند قدرت فوتبال بنشاند. تاثیر این رشته ورزشی در جامعه آنقدر اثرگذار است که میتواند راهی برای پیشبرد اهداف باشد.به طور مثال صعود ایران به جام جهانی۲۰۱۸، درروزهای ابتدایی ریاست جمهوری حسن روحانی، آنچنان برای او ودولتش شیرین بود که مدام این صعود رابه خود ربط میدادند وجزو دستاوردهای بزرگشان قلمدادمیکردند.دولت فعلی نیز درتدارک برنامهچینی برای انتخابات فدراسیون است و میخواهند گزینه خود را به خیابان سئول ببرد.البته وزیر ورزش هم میداندکه معادلات مجمع فوتبال با تمامی مجامع فرق میکند. معمولا قدرت در اختیارکسی است که ریاست را در اختیار دارد. حالا نیز در اختیار مهدی تاج است. منابع موثق خبری میگویند او از همین حالا نزدیک به ۳۰ رای هیات فوتبال استانها را مال خود کرده و نیمی ازآرای باشگاههای لیگ برتر و دسته اول را.تمام آنهاکه درگیر انتخابات هستندیاقراراست درگیرآن شوند قاطعانه میگویند:«اگرتاج کاندیداشود قطعا رای میآورد.»
در یک ماه گذشته اخبار متناقضی درباره ورود تاج به انتخابات مطرح بوده. دیروز وقتی در این باره از فریده شجاعی، نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال سؤال کردیم، به روزنامه جامجم پاسخ شفافی داد: «ایشان در انتخابات اسفندماه مشکلی ندارند. خودشان هم اعلام کردند مشکلی برای حضور در انتخابات ندارند. بنابراین هستند.»
خبرهایی درباره رد صلاحیت تاج شنیده میشود که هیچ مقام یا منبع رسمی آنها را تایید نمیکند. همین شایعات درباره شهابالدین عزیزی خادم نیز مطرح است. او قبل از مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال بود اما هیات رئیسه در اقدامی تاریخی رای به برکناریاش دادند. تاج هم از این فرصت استفاده کرد و دوباره به فوتبال بازگشت تا بتواند قدرت خود را افزایش دهد. عزیزی خادم احتمالا گزینه وزارت ورزش در انتخابات پیشرو خواهد بود.
دیروز نام جدید دیگری نیز به میان آمد تا مثلث انتخاباتی شکل بگیرد؛ علی کفاشیان. او آخرین بار در فدراسیون نایب رئیس مهدی تاج بود ولی بعد از حضور عزیزی خادم، عطای کار را به لقایش بخشید و از فوتبال رفت. در روزهای گذشته بار دیگر نام کفاشیان سر زبانها افتاده. او دیروز در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه جامجم، درباره حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: «زیاد دنبال دردسر نیستم. الان زندگی آرامی دارم. حضور در فوتبال میتواند آرامش را بگیرد. باید در این باره بیشتر فکر کنم.» کفاشیان در پاسخ به این سؤال که آیا کاندیدا نخواهد شد، جواب داد: «همه چیز بستگی به کاندیداها دارد. باید ببینیم چه کسانی در انتخابات شرکت میکنند. تا حدودی میتوان شانسهای اصلی را حدس زد. به همین دلیل تنها در شرایط وارد انتخابات میشوم که احتمال داشته باشد رای بیاورم وگرنه شرکت نمیکنم.»
از این جملات کفاشیان میتوان استنباط کرد که اگر مهدی تاج، قدرت فعلی مجمع، در انتخابات شرکت نکند، پیشقدم میشود. اگر هم تاج باشد شاید گزینههای دیگر لابی نکنند چون میدانند او رای میآورد و ریاستش تمدید خواهد شد. حتی امیرعابدینی، رئیس اسبق فدراسیون فوتبال هم در مصاحبهای شفاف اعلام کرده: «اگر تاج در انتخابات شرکت داشته باشد که هیچ، اگر نباشد من برای ریاست کاندید میشوم.» میرشاد ماجدی، رئیس هیات فوتبال استان تهران نیز از جمله کسانی است که چشم به جایگاه رئیس فعلی دارد. او هم در محفلی دوستانه گفته تنها در صورتی که تاج نباشد، به انتخابات فدراسیون میرود. همه چیز فعلا حول محور مهدی تاج میچرخد. او در ماههای گذشته تلاش کرده تا چهرههای اثرگذار فوتبال را وارد کمیتههای مختلف کند. در این راه هم موفق بوده و توانسته آنها را با خود همراه سازد. او با اکثر رسانهها نیز رابطه نسبتا خوبی دارد. به نظر میرسد همه چیز برای تمدید ریاست دوباره او در فدراسیون فوتبال مهیاست، مگر اینکه مجوز لازم را برای انتخابات نگیرد و کنار گذاشته شود.