فرماندار ارومیه گفت:

ارومیه از کمبود سرانه فضای آموزشی رنج می‌برد

سرانه آموزشی در سه ناحیه این شهرستان کمتر از چهار مترمربع  است که برای ارتقای این سرانه نیازمند همت خیران و گروه‌های جهادی هستیم.
سرانه آموزشی در سه ناحیه این شهرستان کمتر از چهار مترمربع است که برای ارتقای این سرانه نیازمند همت خیران و گروه‌های جهادی هستیم.
کد خبر: ۱۴۸۷۵۵۴
به گزارش جام جم آنلاین، غلامحسین عماری فرماندار ارومیه در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با مشارکت مردم، با اشاره به اینکه سرانه آموزشی در سه ناحیه این شهرستان کمتر از چهار مترمربع و ۲ ناحیه کمی بیش از سه متر مربع است، گفت: خیران و گروه‌های جهادی ارکان اساسی در ارتقای سرانه فضای آموزشی و تسریع امور هستند و جمع آوری مدارس کانکسی نیازمند همت همگانی است.
وی افزود: سرانه فضای آموزشی در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه طبق آمار ارائه شده توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان ۳.۷۴ مترمربع، مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۲ ارومیه ۳.۱۴ متر مربع، بخش انزل ۸.۶، سیلوانا ۳.۱۴ ، صومای برادوست ۷.۳۳ و نازلو ۵.۳ مترمربع به ازای هر دانش آموز است.
عماری با بیان اینکه منطقه سیلوانا و مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۲ ارومیه از نظر سرانه فضای آموزشی وضعیت مناسبی ندارد، اضافه کرد: در حالی این آمار را شاهد هستیم که میانگین سرانه فضای آموزشی در کل استان در سال گذشته ۳.۹۹ بود که امسال به ۴.۲ مترمربع رسیده است.
فرماندار ارومیه با بیان اینکه برقراری عدالت آموزشی یکی از اولویتهای دولت چهاردهم است، ادامه داد: ارتقای سرانه فضای آموزشی از زیرساخت‌های لازم جهت تحقق توسعه عدالت آموزشی به شمار می رود.
وی با بیان اینکه لازم است مدارس کانکسی شهرستان ارومیه براساس زمان بندی تعیین شده جمع آوری شود، اظهار کرد: وجود مدارس سنگی و کانکسی بعد از گذشت بیش از ۴۵ سال در شأن ایران اسلامی نیست.
عماری گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه نباید کلاس‌هایی با تراکم بالای ۳۵ دانش آموز در استان وجود داشته باشد و ۸۰ درصد از مدارس باید مقاوم سازی شوند که برای رسیدن به این میزان، اقدامات زیادی لازم است.
وی با بیان اینکه شناسایی زمین مورد نظر جهت ساخت مدارس ایمن به جای کلاسهای کانکسی ضروری است، افزود: بخشداران در اسرع وقت نسبت به احصا نیازهای آموزشی و اختصاص زمین مناسب جهت توسعه فضای اقدام کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها