به گزارش جام جم البرز،مجتبی عبداللهی در نشست مجمع خیرین سلامت استان البرز که با حضور دبیر کل مجمع سلامت کشور برگزار شد، تصریح کرد: پیشرفتهترین مرکز تشخیص و درمان سرطان کشور با تجهیزات پیشرفته در بیمارستان امام علی (ع) کرج در مرحله تجهیز قرار دارد.
وی افزود: برای ساخت و راه اندازی این مرکز ۱۵ هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده و قرار است به بیماران سرطانی از سراسر کشور خدمات ارائه کند؛ اکنون در درمان و تشخیص سرطانهای بدن زنجیرهای کامل را در البرز داریم که اگر راه اندازی شود، بیماران مختلفی را از سراسر کشور برای درمان به این استان مراجعه خواهند کرد.
استاندار البرز گفت:با توجه به نیاز همراهان بیماران به اقامتگاه موقت، ساخت همراه سرا در کنار مرکز تشخیص و درمان سرطان کرج در دستور کار است.
وی با تاکید بر اینکه البرز از وضعیت مطلوبی در حوزه درمان برخوردار میشود، ادامه داد: همراهی خیرین و اصحاب رسانه میتواند به مسیر حرکت توسعه بخش سلامت البرز سرعت ببخشد و اثر گذاری را بالامی برد.
استاندار البرز بیان کرد: با توجه به اینکه تجهیزات مرکز تشخیص و درمان سرطان البرز با ارز دولتی تامین میشود قراردادی که با سرمایه گذار داریم بر اساس تعرفههای دولتی کار پیش میرود.
عبداللهی گفت: تلاش میشود در راستای یک جهش مناسب در حوزه سلامت اقدام شود و اتفاقات خوبی رخ میدهد.
استاندار البرز بیان کرد: با بهره برداری از پروژههای در دست ساخت، یک هزارو ۵۶۰ تخت بیماستانی اعم از دولتی و خصوصی به مجموعه تختهای بیمارستانی استان اضافه میشود که آمار خوبی است.
وی گفت: تاکنون طی سه سال اخیر ۵۰ درصد به تختهای موجود بیمارستانی البرز اضافه شد و ۵۰ درصد دیگر نیز محقق میشود.
استاندار البرز به اقدامات تشویقی برای ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی به عرصه سلامت استان اشاره کرد و افزود: یکی از کارهای خوبی که تمام شوراهای اسلامی استان به خصوص شورای شهر کرج انجام داده اند، ارائه پروانه رایگان ساخت به سرمایه گذراران بخش خصوصی در زمینه طرحهای سلامت محور است.
وی گفت: در این زمینه پس از کرج، شهرهای فردیس، محمدشهر و کمالشهر پیشقدم شدند؛ یعنی هر فرد یا افرادی که بخواهند بیمارستان و درمانگاه بسازند به آنها پروانه رایگان داده میشود.
استاندار البرز بر اطلاع رسانی گسترده این موضوع توسط دستگاههای اجرایی و رسانههای جمعی تاکید کرد و افزود: در این زمینه نیز کمکهای نقدی یا امتیازات دیگری برای سازندگان بیمارستان و مراکز درمانی پیش بینی شده است.
عبداللهی با اشاره به شکل گیری هیات مدیره یا هیات امنای جدید مجمع خیرین سلامت البرز بیان کرد: امیدواریم هیات مدیره جدید با تعامل و نیاز سنجیهایی که انجام شده بتواند در راستای تامین بخش سلامت استان عملکردی بهتر از گذشته داشته باشد.
در این نشست دکتر "حسینعلی شهریاری" دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور نیزگفت: خیرین و نیکوکاران جایگاه ویژهای دارند و هر چه در وصف آنها صحبت کنیم و از تلاشها و وسعت نظر آنها بگوییم کم گفته ایم؛ با وجود خیرین، نیکوکاران و وقفان میتوان کارهای خوب و با برکتی را در جامعه انجام داد.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به تشکیل این مجمع در سال ۱۳۸۸ اعلام کرد: از آن زمان تاکنون خیرین افزون بر ۱۷۰ هزار میلیارد ریال به اجرای پروژههای بیمارستانی و طرحهای سلامت محور کشور کمک کرده اند.
حسینعلی شهریاری افزود: اکنون مجمع خیرین سلامت در بیش از ۳۰۰ شهرستان کشور دارای دفاتر نمایندگی است و در بخش سلامت به مردم خدمات ارائه میدهد.. وی با اشاره به برخی گلایههای خیر ین سلامت از موانع اداری گفت: بر همین اساس سازوکارهای مناسبی برای رفع این موانع در پیش گرفته ایم.
شهریاری با بیان اینکه در تمام دنیا خیرین در کنار دولت هستند، بیان کرد: بسیاری از بیمارستانهای بزرگ کشور در زمان قبل و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با همت افراد خیر ساخته شده است.
وی یادآور شد: در مدت زمان ۲.۵ سال تعداد سه بیمارستان توسط خیرین در تهران ساخته شد که یکی از آنها با حضور رییس جمهور شهید به بهره برداری رسید.
شهریاری گفت: ما اکنون در کشور تشکلهای مردم نهاد فراوانی در امور خیریه داریم که دربخشهای مختلف از جمله درمان و سلامت با دولت همکاری دارند.
وی با اشاره به محدودیت منابع اعتباری دولت افزود برای راه اندازی مراکز خدمات رسان به مردم در بخشهای مختلف از جمله درمانی به حمایت بیشتر خیرین نیاز است.
دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور به مشکلات بیماران خاص و بیماریهای نادر اشاره کرد و گفت: هزینههای درمانی این بیماران بالا است و انتظار میرود که خیرین برای تامین هزینهها به کمک آنان بیایند.
شهریاری با اشاره به تشکیل شوراها و بنیادهای مختلف زیر پوشش مجمع خیرین سلامت کشور اظهار کرد: تشکیل شورای مشارکتهای بانوان، شورای مشارکتهای جوانان، بنیاد سالمندان، بنیاد قلب سالم و بنیاد بخشش در شنوایی برای کاشت حلزون گوش از جمله اقدامات انجام گرفته در کشور است.
وی بیان کرد: تاکنون با تشکیل بنیاد مشارکتهای جوانان اقدامات موثری در ۱۵ استان کشور انجام شده که البته بنیاد مشارکتهای بانوان به مراتب موفقتر عمل کرده است.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور افزود: کارهایی در این مجمع شروع شده یا در دست پیگیری است تا بتوان از بیماران نیازمند حمایت کرد.
شهریاری تاکید کرد: در بودجه مجمع خیرین سلامت ردیف اعتباری برای بیماریهای پروانهای و خاص گذاشتیم، اما کافی نیست از سوی دیگر منابع مالی کشور محدود است و باید در این بخش از خیرین کمک گرفت.
وی با بیان اینکه اکنون ۳۴۰ قلم دارو مانند داروهای سرطانی و خاص در کشور کمبود داریم، گفت: در این زمینه باید اقدامات ویژه صورت گیرد ضمن آنکه مجمع خیرین سلامت تاکنون در بخش پژوهش توفیقی نداشته، اما حاضر هستیم تا در این زمینه به دانشگاههای علوم پزشکی کمک کنیم.
در این گردهمایی از تعدادی از خیرین سلامت با اهدای تندیس سلامت قدردانی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب