گاه در سخنان مسئولین اجرایی کشور در هر مناسبتی گریز به فیلترینگ زده و متعرّض این موضوع میشوند. از وزیر دارایی گرفته تا معاون حقوقی رئیس جمهور و سخنگوی دولت و اشخاص دیگر. اما آیا واقعاً مسأله اصلی مردم و کشور اینست؟
مقام معظم رهبری فرمودند: "مسأله اصلی مردم، فضای مجازی، سیاست خارجی و ارتباط با دولتها نیست. مسأله اصلی مردم بیکاری جوان ها، طبقات ضعیف جامعه، مافیای واردات است که کمر تولید را میشکند. "
آیا آن مسئولی که بجای طرح و پیگیری مسأله اصلی مردم و کشور به سراغ موضوعات انحرافی میروند، واقعاً از مسأله اصلی بیخبرند یا خود را به بیخبری زده و برای انحراف افکار عمومی از کاستیهای آشکار، ضروری، واقعی جامعه و ترک فعلهای خود، اذهان را به این سو میکشند.
به راستی چرا وزیری که متکفل اقتصاد کشور است و یا معاونی که باید مدافع حقوق ملت و دولت باشد، اذهان را به بیراهه میبرند و چیزی که نه وظیفه آنان و نه در محدوده اختیاراتشان است، مطرح میکنند؟
مگر مردمی که از گرانی گوشت، لبنیات، عدم نظارت بر نان و مایحتاج عمومی و اولی رنج میبرند، در خواست اینترنت و مقابله با فیلترینگ دارند؟ یا مسئولینی که بخشی از اوقات خود را با توییت و... سپری میکنند؟ آن خانوادهای که عاجز از تهیه نان شب است، چه نیازی به اینترنت دارد؟ و رفع فیلتر به چه کارش میآید؟
شایسته است متولیان امور و اداره کشور اگر توان دارند اهتمام خویش را بر رفع مشکلات و نیازهای واقعی مردم بگذارند و با روان و افکار عمومی مردم بازی نکنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد