به گزارش جامجمآنلاین از مهر،عبدالوحیدفیاضی،عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر لزوم پیگیری سریع لغو تأثیر قطعی معدل در کنکور، اظهار کرد: باید هر چه زودتر مشخص شود که لغو تأثیر قطعی معدل در کنکور شدنی است یا خیر و اگر این کار شدنی است، چرا پیگیری و اجرا نمیشود.
وی با بیان اینکه هزاران نفر کنکوری درگیر این موضوع هستند، گفت: در نشستهای متعدد با حضور وزیر آموزش و پرورش و حتی با حضور رئیسجمهور، این موضوع به بحث گذاشته شد و رئیسجمهور قول داد پیگیر این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد و به نفع دانشآموزان اقدام کند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی متذکر شد: «قانون سنجش و پذیرش دانشجو» قانون جامعی بود و به تأثیر مثبت معدل در کنکور اشاره کرده بود. زمانی که این قانون وضع شد، همه بر این مسئله واقف بودند که آموزش و پرورش هنوز به برابری آموزشی به حدی مطلوب نرسیده است و بر این اساس، این امکان وجود ندارد که بخواهیم اعمال مطلق و قطعی معدل را در کنکور داشته باشیم.
نماینده مردم محمودآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: الان هم به یکباره نمیتوانند تأثیر قطعی معدل در کنکور را لغو کنند و باید این موضوع به طور کلی در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی و برای آن تصمیمگیری دقیقتر شود.
قرار نیست تأثیر قطعی معدل در کنکور لغو شود
فیاضی بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی هم اعلام کرده که قرار نیست تأثیر قطعی معدل در کنکور لغو شود و امکان دارد فقط اصلاحاتی در این مصوبه صورت گیرد که امیدواریم این اصلاحات به نظرات دانشآموزان مبنی بر تأثیر مثبت معدل در کنکور نزدیک باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه سالهاست در مدارس دولتی رایج شده که از اولیای دانشآموزان پول آب، برق، خدمات آموزشی و مواردی از این دست دریافت میکنند.
دولت موظف است هزینه مدارس دولتی را پرداخت کند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: کمیسیون آموزش مجلس در جلسهای با شورای عالی آموزش و پرورش این مسئله را مطرح کرد.
دولت موظف است هزینه مدارس دولتی را پرداخت کند، اما در سالهای اخیر متأسفانه نظارت کافی روی مدارس دولتی نبوده و برخی از مدارس دولتی به راحتی اقدام به گرفتن مبالغ گوناگون از اولیای دانش آموزان میکنند. البته باید تاکید شود در اکثر موارد مدیر مدرسه چارهای به جز گرفتن وجوهات نقدی از اولیا ندارد، چون منبع دیگری برای گرداندن مدرسه ندارد.
وی با اشاره به اینکه سهم بودجه آموزش و پرورش در سالهای قبل ۱۴.۵ درصد بود که الان به ۹.۵ درصد کاهش پیدا کرده است، تصریح کرد: وزرایی که در زمان مسئولیت آنها سهم بودجه آموزش و پرورش کاهش یافت و سکوت کردند، مقصران اصلی وضعیت موجود هستند.
فیاضی تاکید کرد: در جلسات هیأت دولت و زمانی که برای بودجه نان، نفت، بنزین، یارانه و … برنامهریزی میشود، این وظیفه وزیر آموزش و پرورش است که از حق وزارتخانه خود دفاع کند.
پیگیر مطالبات معلمان نهضتی هستیم
نماینده مردم محمودآباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه اعتراضات معلمان نهضتی به حق و حقوقشان کاملاً بجاست، اظهار کرد: درباره رسیدگی به این افراد، مصوبهای در قانون بودجه آوردیم و وزرات آموزش و پرورش هم به کمیسیون آموزش مجلس قول داده که بر اساس همان مصوبه عمل کند تا معلمان نهضتی به حق و حقوق خود برسند و مشکلشان حل شود. در حال حاضر منتظر عملکرد آموزش و پرورش هستیم و حتماً پیگیر مطالبات معلمان نهضتی خواهیم بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت