به گزارش جام جم آنلاین،وی گفت: این عملیات با هدف پایش و نظارت بر میزان سوخت تخصیصی بخش کشاورزی انجام میشود و قرار نیست سهمیهها کاهش یابد.
صدیقه مویدی با بیان اینکه تجهیزات کشاورزی شهرستان به دستگاه هوشمند سوخت متصل شدند، گفت: نصب این دستگاه روی تراکتورها در بیضا از اوایل مهرماه امسال شروع شد.
به گفته مویدی؛ این اقدام براساس مصوبه ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز و تفاهمنامه بین استانداری، شرکت پخش فرآوردههای نفتی و سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اجرا میشود.
این مقام مسئول اظهار کرد: با توجه به اینکه مشکل تأمین سوخت ادوات کشاورزی از دغدغههای اصلی کشاورزان است، اجرای این طرح با هدف عادلانه سازی توزیع سوخت و به منظور کنترل و نظارت بر عملکرد تراکتورها با استفاده از مدیریت مصرف سوخت و مبارزه با عرضه خارج از شبکه فرآوردههای نفتی است.
او تصریح کرد: مبنای تخصیص سوخت میزان کارکرد واقعی و پیمایش تراکتور است و به هر میزانی که سوخت مصرف شود به کشاورز تخصیص داده میشود.
وی با اشاره به وجود هزار و ۴۰۰ دستگاه تراکتور فعال در بخش کشاورزی این شهرستان توضیح داد: هزینه نصب جی پی اس بر روی هر دستگاه هفت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان با احتساب مالیات بر ارزش افزوده است که توسط یک شرکت دانش بنیان انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطر نشان کرد: یک بسته تشویقی شامل هزار لیتر سهمیه مازاد گازوئیل، به ۱۰ نفر اول نصب کننده این دستگاه هوشمند اهداء خواهد شد.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد