به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ قاسم رحیمی نیا، صبح پنجشنبه در جلسه مشترک ستاد مدیریت بحران شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد گفت: تخصیص اعتبارات لازم برای اجرای پروژههای آبخیزداری و آبخوان داری در جنوب کرمان ضروری است.
وی افزود: از مجموع ۳ میلیون و ۸۵٠ هزار هکتار عرصههای منابع طبیعی جنوب استان کرمان، ۳ میلیون و ۶٠٠ هزار هکتار آن را حوزههای آبخیز تشکیل داده است.
وی با بیان اینکه بیشترین سطح حوزههای آبخیز کشور در استان کرمان قرار دارد گفت: با اجرای پروژهها آبخیزداری علاوه بر کنترل سیلاب، میتوانیم به تغذیه سفرههای آب زیرزمینی و بهبود وضعیت منابع آبی منطقه نیز کمک کنیم.
رحیمی نیا، با اشاره به اینکه ۸ شهرستان جنوبی استان کرمان به دلیل وجود هلیل رود مستعد سیل است افزود: تا کنون تنها ۳٠ درصد مطالعات آبخیزداری درحوزههای آبخیز جنوب کرمان انجام شده است
وی تصریح کرد: از مجموع یک میلیون و ۱٠٠ هزار هکتار مطالعات آبخیزداری در سطح تنها ۷٠٠ هزار هکتار عملیات آبخیزداری اجرایی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان دلیل عدم اجرای پروژههای آبخیز داری در این منطقه را نبود اعتبارات عنوان کرد و افزود: اگر پروژههای آبخیزداری به موقع اجرا شوند، میتوانیم از بسیاری از خسارات ناشی از سیلابها در منطقه جنوب کرمان جلوگیری کنیم.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد