به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی در جمع اصحاب رسانه به گزارش علمکرد سه ساله این حوزه در استان پرداخت و اظهار داشت: علوم پزشکی همدان اولین دانشگاهی که برنامه راهبردی و برنامه عملیاتی سالانه تدوین کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در گامهای نخست چالشها احصاء شد تا مانع رشد نشوند و اولین چالش این دوره مدیریتی، کرونا بود که با تلاش همه معاونین مدیریت و مهارت آن به شایستگی انجام شد.
وی بیان کرد: کمبود آب و بعد سلامت آب و در ادامه، بو و طعم آب چالش بعدی دانشگاه بود که در یک ماه و نیم ابتدایی، ۸۶ هزار نفر ساعت کار شد تا آرسنیک به حد استاندارد برسد.
مجذوبی ادامه داد: در حوزه بهداشت، راهاندازی آزمایشگاه مرجع و فاز دوم سردخانه غرب کشور، نوسازی زنجیره سرما با خرید ۲۴۰ یخچال محقق شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه کاهش شیوع تب مالت از ۱۳۴ نفر در هر هزار نفر به ۷۰ نفر از اقدامات شایان توجه حوزه بهداشت است، گفت: شروع برنامه پزشک خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر و همچنین مجوز جذب ۲۰۲ بهورز اخذ شده و به خانههای بهداشت راه پیدا کردند.
وی با اشاره به اجرای طرح پایلوت پوکی استخوان در شهرستان بهار، اظهار داشت: پویش سلامتی غربالگری دیابت و فشارخون در سراسر استان اجرا شد.
مجذوبی با تاکید بر اینکه دستگاه پتاسکن به کمک تشخیص و درمان بیماران سرطانی خواهد آمد، افزود: افتتاح ساختمان جدید بیمارستان فاطمیه بیش از ۸۰ تخت به ظرفیت حوزه درمان اضافه کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به افتتاح بیمارستان اکباتان و رایگان شدن ویزیت کودکان زیر ۷ سال در حوزه درمان، بیان کرد: راهاندازی کلینیکهای تخصصی تغذیه امید، دندانپزشکی و ldr اکباتان و فیزیوتراپی امید از دیگر اقدامات شاخص است.
وی ادامه داد: توسعه و تجهیز سه بیمارستان مهر و امام حسین(ع) ملایر و دو مرکز سطح دو ناباروری در استان و راهاندازی بیمارستان تخصصی دندانپزشکی پورسینا، خرید و نصب دستگاههای سیتیاسکن در بیمارستانهای استان، کسب رتبه اول نظارت بر مراکز درمانی و کسب رتبه برتر کمیته اخلاق بالینی از دیگر دستاوردها می باشد.
مجذوبی با تاکید بر اینکه خرید دستگاه پتاسکن که میتواند چرخه تشخیص و درمان سرطان را تکمیل کند، عنوان کرد: پیش پرداخت آن انجام شده و در نیمه دوم مورد سال بهرهبرداری قرار میگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به کسب موفقیت در درمان ناباروری از ۱۵ درصد به ۲۵.۷ درصد، گفت: استودیو سلامت برای اولین بار در دانشگاه، اورژانس بانوان و اورژانس ناشنوایان در همدان برای اولین بار در استان راه اندازی شدند.
وی با تاکید بر اخذ مجوز جذب ۱۰۰ نفر نیروی انسانی در حوزه اورژانس، اظهار داشت: خرید سه دستگاه موتورلانس که فعال هستند و دو دستگاه دیگر نیز اضافه خواهد شد.
مجذوبی افزود: همچنین ایجاد پد بالگرد در همه شهرستانهای استان در راستای بهرهبرداری از اورژانس هوایی، راهاندازی مرکز نوآوری و شتابدهی، بیوبانک در حوزه تحقیقات و فناوری از دیگر اقدامات صورت گرفته، است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه اولین دانشگاه بودیم که پارک علم و فناوری سلامت را راهاندازی کردیم، ادامه داد: چهار پژوهشکده و یک پژوهشگاه را راهاندازی کردیم و در حال حاضر همدان، اهواز، ایران و مشهد تنها دانشگاههایی هستند که موفق شدند پژوهشگاه راهاندازی کنند.
وی بیان کرد: نمایه شدن دانشگاه در رتبهبندی بینالمللی شانگهای که در تبادل استاد و دانشجو بسیار مهم و موثر است در این دوره حاصل شد نیز مایه مباهات است.
مجذوبی با اشاره به نمایه شدن ۷ مجله علمی دانشگاه در پایگاههای استنادی دنیا، گفت: تولید بیش از ۸۰ محصول فناورانه در شرکتهای دانش بنیان دانشگاه، پیگیری برای تولید دارو با برند تجاری ابنسینا در حوزه تحقیقات و فناوری در دستور کار قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در حوزه آموزش، اقدامات شایستهای انجام شد از جمله راهاندازی رشته دستیاری چشم پزشکی، ادامه داد: بیمارستانهای آیتاله بهاری، مهر ملایر و شهید قدوسی نهاوند جهت بهرهمندی دانشجویان آموزشی شدند.
وی با اشاره به افتتاح سلامتکده طب سنتی با هدف توسعه دانش و درمان در حوزه طب سنتی ایرانی، عنوان کرد: دانشجویان ما در شانزدهمین المپیاد علمی کشور صاحب مدال نقره شدند.
مجذوبی با تاکید بر خرید عرصه زمین در پردیس دانشگاه که ۸ هزار متر به فضای آموزشی اضافه خواهد کرد، اظهار داشت: در تآمین خوابگاه دانشجویی رتبه اول کشور و رتبه دوم خوابگاه متاهلین را به خود اختصاص دادیم و برآورد میشود طی سه تا چهار ماه آینده خوابگاه متاهلی بعدی افتتاح میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در حوزه اسکان و رفاهیات دانشجویی صاحب رتبه نخست کشور شدیم و در حوزه فرهنگی در جایگاه پنج تا هفتم کشور قرار گرفتیم و بر اساس این افتخارات میزبانی جشنواره سیمرغ را به همدان دادند.
وی بیان کرد: سامانه جامع فرهنگی برای دانشجویان ایجاد شد و سالنهای بدنسازی، تیراندازی و برخی دیگر از ظرفیتهای تربیت بدنی برای اولین بار در این دوره راهاندازی شد.
مجذوبی با بیان اینکه از رتبه ۵۹ در اداره مشاوره سلامت روان دانشجویی به رتبه ۱۵ رسیدیم، ادامه داد: افزایش قابل توجه سرانه ورزشی دانشگاه و تعداد رشتههای ورزشی از ۱۸ به ۳۸ رشته از دیگر اقدامات قابل توجه در حوزه دانشجویی فرهنگی بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: کلنگزنی، افتتاح و بهرهبرداری از بیش از ۶۰ پروژه در سه سال گذشته، افزایش ۴۰۰ تخت بیمارستانی با افتتاح بیمارستان اکباتان، اورژانس بیمارستان مهر ملایر، ساختمان جدید فاطمیه و … از دیگر برنامه های انجام شده است.
وی با اشاره به افتتاح ۱۳ پروژه دیگر در مهرماه ۱۴۰۳ به اعتبار ۹۳میلیارد تومان و در مساحت بیش از ۴۶۰۰ متر مربع، گفت: تشکیل خانه مدیران و کانون خانه مدیران غرب کشور در این دوره برای اولین بار، راهاندازی اولین موزه تاریخپزشکی استان با تنوع مدارک و اسناد و اشیای سلامت، رتبه اول کشور در پایش مراکز عملیاتی و رتبه پنجم افتتاح پروژههای عمرانی کشور و طراحی و راهاندازی داشبوردهای مدیریتی و ۸ سامانه مهم با مشارکت حوزه آیتی در دانشگاه از دیگر دستاوردها می باشد.
مجذوبی اظهار داشت: پیگیری جذب ۳۰۰ نفر نیروی انسانی طی روز های آتی و ۱۰۰ نفر نیروی جدید اورژانس، احداث همراهسرا در بیمارستانهای بعثت، امام حسین(ع) ملایر و قلب فرشچیان برای اولین بار در استان، آغاز روند احداث فاز دوم مرکز جامع سرطان بعثت، در مناقصه ۳۶۳ میلیارد تومانی بزرگترین مناقصه دانشگاه، راهاندازی رادیوتراپی مرکز سرطان با هزینه نزدیک به صفر برای عموم بیماران سرطانی نیز از دیگر برنامه هایی اجرا شده می باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به کلنگزنی بیمارستان چهارصد تختخوابی ملایر و ۱۵۰ تختخوابی رزن در پایان خاطرنشان کرد: کسب رتبه ششم کشور در پرداختهای پرسنلی، کسب عنوان دستگاه برتر در مولدسازی و دستیابی به عنوان دستگاه برتر استان در اوراق تهاتر نقدی و تسویه از دیگر اقدامات شاخص است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد