مدال‌آوران ایران به تفکیک استان‌ها

مازندران بالاتر از ترکیه و عربستان

المپیک به پایان رسید و تیم ایران با کسب ۱۲مدال به کار خود در این رقابت‌ها پایان داد. ورزشکاران ایران با کسب این مدال‌ها جایگاه ۲۱در رده‌بندی المپیک را کسب کردند تا پس از المپیک لندن، بهترین عملکرد را در بین المپیک‌هایی که حضور داشتند داشته باشند.
کد خبر: ۱۴۶۸۶۴۸
نویسنده  مرتضی رضایی - گروه ورزش
 
مازندران بالاتر از ترکیه و عربستان
دراین گزارش به عملکرداستانی ورزشکاران ایران درالمپیک پرداخته شده، این‌که با توجه به مدال‌های گرفته شده کدام استان بهترین عملکرد را داشته است.
   
آرین سلیمی (طلا) -  کرمانشاه
آرین سلیمی یکی از  سه مدال‌آور طلای ایران در المپیک پاریس بود. او اهل استان کرمانشاه است و با مدالی که در تکواندو گرفت پرچم خودش و استانش را در المپیک بالا برد.
   
محمد‌هادی ساروی (طلا)،حسن یزدانی (نقره)
رحمان عموزاد (نقره)،امیر‌حسین زارع (نقره) - مازندران

محمد‌هادی ساروی، فرنگی‌کار طلایی ایران در المپیک اهل آمل استان مازندران است. حسن یزدانی اهل جویبار، رحمان عموزاد اهل خلیل‌شهر‌و امیر‌حسین زارع اهل آمل است. استان مازندران با کسب یک طلا و سه نقره در صدر جدول قرار دارد.
   
سعید اسماعیلی (طلا)، علیرضا مهمدی (نقره)،امین میرزازاده (برنز) – خوزستان
سعید اسماعیلی طلایی فرنگی ایران اهل دزفول است. او در وزن ۶۷ کیلوگرم رقابت‌های کشتی فرنگی بازی‌های المپیک موفق شد در فینال پرویز نصیب‌اف از اوکراین را شکست دهد و به مقام قهرمانی برسد.
علیرضا مهمدی؛ متولد ایذه استان خوزستان. خوزستانی‌ها همواره در تاریخ ورزش ایران پرچمدار بوده‌اند، به خصوص در کشتی که ورزشکارانش معمولا مدال طلا یا نقره را در جیب‌شان دارند.
امین میرزازاده هم که در سنگین وزن فرنگی برنز گرفت اهل گتوند خوزستان است. او در دیدار رده‌بندی صباح شریعتی کشتی‌گیر ایرانی‌الاصل آذربایجان را شکست داد و مدال برنز را بر گردن آویخت.
   
ناهید کیانی(نقره) -اصفهان
دختر نقره‌ای تکواندوی ایران اهل اصفهان است. با این مدال نقره کیانی به اولین دختر تاریخ ورزش ایران تبدیل شد که موفق به کسب این مدال خوشرنگ در رقابت‌های المپیک شده است.
   
مهران برخورداری (نقره) – قزوین
دلاور نقره‌ای ایران اصالتا اهل قزوین است. استان قزوین در سال‌های قبل نشان داده در ورزش‍ رو به پیشرفت است و در رقابت‌های آسیایی، جهانی و المپیک نمایندگان خوبی دارد. مثل برخورداری در تکواندو و رضا علیپور در صخره‌نوردی.
   
مبینا نعمت‌زاده(برنز) و علی آذرپیرا(برنز)– تهران
دختر نوجوان ایرانی کاری کرد کارستان. او چراغ مدال‌آوری در تکواندو را روشن کرد و توانست افتخار کسب مدال در مهم‌ترین رویداد ورزشی جهان را از آن خود کند. دیگر مدال‌آور تهرانی المپیک علی آذرپیرا است که مدال برنز را بر گردن آویخت. به عقیده خیلی‌ها حق آذرپیرا مدال طلا بود اما...
با توجه به پراکندگی مدال‌ها مشخص است ورزشکاران مازنی ایران با کسب ۴ مدال از ۱۲ مدال ایران بیشترین سهم را داشته‌اند و بعد از آن خوزستانی‌ها با کسب ۳ مدال قرار دارند. تهرانی‌ها با ۲ مدال و اصفهان، کرمانشاه و قزوین هم با یک مدال در رده‌های بعدی هستند.

المپیک توکیو ۲۰۲۰/ پرچمداری مازندران
در المپیک توکیو ۲۰۲۰ کاروان ایران با ۶۳ ورزشکار در ۱۷ رشته ورزشی توانست در مجموع سه مدال طلا، دو نقره و دو برنز و رتبه ۲۷ را کسب کند.

طلا: جواد فروغی، تیراندازی تپانچه بادی ۱۰ متر: متولد دهلران، استان ایلام
محمدرضا گرایی، کشتی فرنگی ۶۷ کیلوگرم: متولد شیراز اصالتا قشقایی، استان فارس
سجاد گنج‌زاده، کاراته مثبت ۷۵ کیلوگرم: متولد اسلامشهر، استان تهران

نقره: علی داوودی، وزنه‌برداری مثبت ۱۰۹ کیلوگرم: متولد تهران، استان تهران
حسن یزدانی، کشتی آزاد ۸۶ کیلوگرم: متولد جویبار، استان مازندران

برنز: محمدهادی ساروی، کشتی فرنگی ۹۷ کیلوگرم: متولد آمل، استان مازندران
امیرحسین زارع، کشتی آزاد ۱۲۵ کیلوگرم: متولد آمل، استان مازندران
   
المپیک ریو ۲۰۱۶/ باز هم مازندران در صدر
کاروان ۶۳ نفره ایران توانست در المپیک ۲۰۱۶ ریو، در ۱۵ رشته ورزشی سه مدال طلا، یک نقره و چهار برنز کسب کند و رتبه ۲۵ را به دست آورد.

طلا:
 کیانوش رستمی، وزنه‌برداری ۸۵ کیلوگرم: متولد اسلام‌آباد، استان کرمانشاه
سهراب مرادی، وزنه‌برداری ۹۴ کیلوگرم: متولد سده لنجان، استان اصفهان
حسن یزدانی، کشتی آزاد ۷۴ کیلوگرم: متولد جویبار، استان مازندران

نقره: کمیل قاسمی، کشتی آزاد ۱۲۵ کیلوگرم: متولد جویبار، استان مازندران

برنز: 
سعید عبدولی، کشتی فرنگی ۷۵ کیلوگرم: متولد اندیمشک، استان خوزستان
قاسم رضایی، کشتی فرنگی ۹۸ کیلوگرم: متولد آمل، استان مازندران
کیمیا علیزاده، تکواندو ۵۷ کیلوگرم: متولد کرج، استان البرز
حسن رحیمی، کشتی آزاد ۵۷ کیلوگرم: متولد تهران، استان تهران

مازندران؛در رده سوم خاورمیانه
استان مازندران در المپیک امسال موفق به کسب یک مدال طلا و سه نقره شده است.با فرض این‌که مدال طلای ساروی از ایران کسر شود باز هم ایران در خاورمیانه صدرنشین است،بحرین با ۲ طلا یک نقره و یک برنز در جایگاه دوم قرار دارد و استان مازندران ایران با کسب یک طلا و سه نقره، جایگاه سوم خاورمیانه رابه خودش اختصاص داده است.پایین‌تر ازمازندران، پاکستان، ترکیه، قطر و عربستان قرار دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها