وی ادامه داد: اروپاییها اگرچه در لحن و گفتار به ظاهر شاید انتقاد جزیی نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی مطرح کنند، اما این واکنشهای مختصر صرفا برد رسانهای و تبلیغاتی دارد و برای فریب افکار عمومی صورت میگیرد.
این کارشناس مسائل اروپا درباره چرایی سکوت غرب در برابر ترور رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران گفت: در خصوص ترور شهید هنیه هم باید گفت که کشورهای اروپایی از ابتدا حماس را در فهرست گروههای تروریستی قرار دادند و قطعا هر گونه اقدامی علیه فرماندهان حماس صورت گیرد غربیها در چارچوب انگارهها و سیاستهای خود در قبال رژیم صهیونیستی به طور معمول موضعی را اتخاذ نمیکنند که باعث شود سیاستهای راهبردی و کلان آنها را نسبت به اسرائیل، فلسطین و جنبش مقاومت اسلامی حماس تغییر دهد.
مکی اظهار کرد: موضع دوگانه غرب نسبت به مسائل حقوق بشری و همچنین ادعای آنها در خصوص مقابله تروریسم کاملا مطابق با سیاستهای کلان و راهبردی آنها است نه براساس موازین حقوق بین الملل.
این کارشناس حوزه روابط بین الملل تصریح کرد: کافی است این رویکرد کشورهای اروپایی را در قبال ترور رفیق حریری در سال ۲۰۰۵ در لبنان مقایسه کرد. غربیها در آن زمان در پی بهانهای بودند تا فشارها را بر حزب الله تشدید کنند و هدف نهایی آنها هم خلع سلاح حزب الله بود و به همین خاطر گروههای حقیقت یابی در چارچوب دیوان دادگستری لاهه تشکیل شد تا ماهیت این ترور کشف شود و هدف غربیها این بود که بعد از روشن شدن تحقیقات، حزب الله را هدف قرار دهند و اگرچه ابعاد و ماهیت این اقدام تروریستی هیچگاه آشکار نشد، اما غرب در پی بهره برداری ابزاری از این ماجرا بود، اما در برابر ترور شهید هنیه شاهد موضع گیری متفاوت کشورهای غربی هستیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد