به گزارش جام جم آنلاین، در فاصله کمتر از ۱۰۰ روز مانده به مهمترین آوردگاه ورزشی دنیا، کشتی فرنگی ایران خیال همه را راحت کرد و دو سهمیه باقی مانده این تیم به دست آمد.
پس از مسابقات قهرمانی آسیا و کسب عنوان قهرمانی در این رقابتها با تصمیم کادر فنی در دو وزن ۷۷ و ۸۷ کیلوگرم امین کاویانی نژاد و علیرضا مهمدی به این مسابقات اعزام شدند تا کار ناتمام کشتی فرنگی را تمام کنند و گوششکستهها با ترکیب کامل راهی پاریس شوند.
برنامه ریزی منسجم کادر فنی در نهایت جواب داد و این دو کشتیگیر توانستند در مسابقات گزینشی قاره آسیا دو سهمیه باقی مانده را از آن خود کنند. پیش از این در مسابقات جهانی بلگراد تیم ملی کشتی فرنگی ایران ۴ سهمیه در اوزان ۶۰، ۶۷، ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم کسب کرده بود.
در وزن ۶۰ کیلوگرم مهدی محسن نژاد در مسابقات جهانی بلگراد با شکست در مرحله رده بندی در جایگاه پنجم قرار گرفت اما به سهمیه المپیک رسید. در وزن ۶۷ کیلوگرم محمدرضا گرایی دارنده مدال طلای المپیک در مسابقات جهانی بلگراد به مدال نقره رسید و توانست سهمیه این وزن را از آن خود کند. در وزن ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم محمدهادی ساروی و امین میرزازاده در مسابقات جهانی بلگراد صاحب مدال طلا شدند و به سهمیه المپیک رسیدند.
حالا تیم ملی کشتی فرنگی با کسب ۶ سهمیه باید برای مسابقات المپیک آماده شود البته که هنوز ترکیب نهایی تیم ملی برای حضور در المپیک مشخص نشده است و باید دید به خصوص در وزن ۶۷ و ۷۷ کیلوگرم کادر فنی برای دوبنده تیم ملی در المپیک چه تصمیمی دارد. در وزن ۶۷ کیلوگرم سعید اسماعیلی در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب مدال طلا شد، پیش از این اهالی کشتی گفته بودند در صورتی کسب مدال طلا توسط اسماعیلی در مسابقات قهرمانی آسیا، کادر فنی باید در مورد انتخاب گرایی و اسماعیلی یک انتخابی برگزار کند.
البته در وزن ۷۷ کیلوگرم هم هنوز تکلیف مشخص نیست، اگرچه کاویانی نژاد موفق به کسب سهمیه المپیک شد، اما او در کنار خود محمد علی گرایی کاپیتان باسابقه تیم ملی کشتی فرنگی را دارد که به تازگی محرومیتش لغو شده و از اواسط فروردین ماه تمرینات خود را شروع کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت