به گفته رئیس آتشنشانی بهبهان، این دختربچه به دلیل مصدومیت در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری است. مردم شهر میگویند قناتهای متعددی در این منطقه وجود دارد که بارها جان شهروندان را به خطر انداخته است و با وجود اینکه به دفعات خطرات و لزوم ایمنسازی آن را به مسئولان شهری گوشزد کردهاند اما گوش شنوایی برای شنیدن هشدارها وجود ندارد. حالا همین بیتوجهی، حادثه دردناکی را برای دختر نوجوان ۱۲ ساله رقم زده است. یکی از اهالی میگوید: «این قناتها خیلی خطرناک است. برادر ۱۹ ساله من سال ۸۹ درون یکی از این قناتها سقوط کرد و فوت شد، اما هیچکس پاسخگو نبود.»
به گفته شهروند دیگری چند سال پیش پسر جوانی به داخل یکی از همین قناتها افتاد که پدرش برای نجات او وارد قنات شد، اما هر دو جان سپردند.
مرد دیگری هم میگوید: «چند سال پیش پسر هشتسالهام چیزی نمانده بود داخل یکی از قناتها سقوط کند، کل خانواده از ترس مردیم. از آن زمان به بعد دیگر به آن حوالی نرفتیم. از مسئولان میخواهیم روی این قناتها را بپوشانند تا اتفاق ناگواری برای کسی رخ ندهد.»
فرزاد طیبی، رئیس آتشنشانی بهبهان درباره حادثه سقوط دختر ۱۲ساله به جامجم گفت: «ساعت ۲ و ۴۵ دقیقه بامداد ۱۳ فروردین در تماس با آتشنشانی اعلام شد که فردی به داخل قنات تاریخی سقوط کرده است. به منطقه اعلامشده اعزام شدیم و مادر دختربچه میگفت که او داخل چاه افتاده است. داخل چاه ۲۰ متری بسیار تاریک بود و چیزی مشخص نبود. حتی با نور چراغقوه هم نتوانستیم دختربچه را ببینیم. هنوز هم مشخص نیست که چرا و چطور او به درون چاه افتاده بود اما پس از مدتی متوجه دختر شدیم. داخل چاه هم تعداد زیادی کبوترچاهی بود که بسیار سروصدا میکردند و دختربچه هم کاپشنش را روی صورتش انداخته بود. شش آتشنشان و دو صخرهنورد در منطقه بودند که صخرهنوردان درعملیاتهای این چنینی به کمک آتشنشانان میآیند.دونفراز نیروهای امدادی با استفاده از لوازم و تجهیزات نجات به داخل چاه رفته و دختربچه که بیهوش شده بود را بالا آوردند. دختربچه به بیمارستان منتقل شد و براساس آخرین خبرها، ریهاش دچار پارگی شده و جمجمهاش نیز ضربه خوردهاست.
درحال حاضر نیز در بیمارستان بستری است و ۴۸ساعت باید تحت نظر پزشکان باشد تا وضعیت نهایی او مشخص شود. طبق آخرین اعلام پزشکان، سطح هوشیاری او بین سه و چهار بود و باید به عدد هفت برسد.»
طیبی نسبت به رها بودن دهانه چاهها و قناتهای تاریخی منطقه انتقاد کرد و ادامه داد: «قناتهای زیادی در آن منطقه به حال خود رها شده است. آتشنشانی بهبهان در سالهای اخیر به صورت منظم از این قناتها بازدید میدانی داشته و تیم صخرهنوردان نیز با آتشنشانی همکاریهای لازم را داشتهاند. به دفعات درخصوص رفع خطر و پیشگیری از حوادث احتمالی مکاتبه شده است. یا باید دورشان را حصارکشی کنند یا درپوش آهنی رویشان قرار دهند که اینطور خطرآفرین نشود. اتفاقا همین چند روز پیش بود که مجدد در این مورد هشدار دادیم.»