به گزارش جام جم آنلاین،کشت سیب زمینی همه ساله به شکل انتظاری در اواخر زمستان و اوایل بهار در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی انجام شده و محصول کشت شده، با مساعدتر شدن هوا، جوانه زده و رشد میکند.
دو نوبت آبیاری کمتر و نیز برداشت زودهنگام محصول از جمله مزیتهای کشت زودهنگام سیب زمینی در اردبیل است و پیشبینی میشود که با توجه به فروش نرفتن بخش زیادی از محصول سیب زمینی اردبیل در سال زراعی گذشته، امسال مقداری از سطح زیر کشت این محصول در استان کاسته شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به برنامهریزی برای کشت سیب زمینی در ۱۹ هزار و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی استان اظهار کرد: برای کاشت این میزان سیب زمینی در استان حدود ۷۰ هزار تن بذر از نوع مینی تیوبر، مینی تیوبر اس، سوپر الیت، الیت، گواهی شده آ و گواهی شده ب مصرف میشود.
غفور آقایی ۹۵ درصد محصول سیب زمینی کشت شده در استان اردبیل را از رقم آگریا و مابقی را از ارقام متفرقه جِلی، فونتانه، بامبا، اسپیریت، نیلوا، کایزر، امرفونا و ساتینا ذکر کرد و افزود: کشاورزان در تهیه بذر مرغوب به قیمت مناسب دچار مشکل هستند.
وی به کشاورزان سیب زمینی کار استان اردبیل توصیه کرد که در کاشت محصول خود عجله نکنند و برای کاشت محصول خود با کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی مشاوره کرده و به توصیههای فنی آنها توجه کنند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: پیشبینی میشود امسال نیز همچون سالهای گذشته کشاورزان سیب زمینی کار برای جلوگیری از اتلاف زمین و آبیاری آسان و با کمترین میزان مصرف آب، از روش آبیاری با نوار تیپ استفاده کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم