به عبارت بهتر، از یک سو دولت بایدن نسبت به گسترش دامنه عملیات نظامی کابینه جنگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو به رفح، ابراز نگرانی کرده و از سوی دیگر، مشغول تجهیز و طرحریزی این حمله ضدانسانی با مشورت مستقیم سران ارتش اسرائیل و موساد است. این همان رویکرد مزورانهای است که بارها خود را در عرصه امنیتی و سیاست خارجی آمریکا نشان داده و نقطه پایانی نیز برای آن متصور نیست.
والاستریت ژورنال در یادداشتی به قلم «جرد میزن» و «نانسی یوسف»، جزئیاتی از تسلیحات نظامی را که آمریکا قصد دارد در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد، منتشر کرد. در این یادداشت به نقل از مقامهای کنونی و پیشین آمریکا آمده است که دولت جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا در حال تدارک تسلیحات نظامی جدید از جمله بمبهایی است که بهزودی به زرادخانه نظامی رژیم صهیونیستی ارسال میشود. بایدن همزمان با ادعای تلاش در برقراری آتشبس در غزه برای آزادی گروگانهای باقیمانده در دست حماس، به حمایت نظامی تمامعیارش از این رژیم ادامه میدهد.
شراکت مطلق آمریکا در نسلکشی غزه
به گفته مقامات آمریکایی، تسلیحات پیشنهادی به رژیم صهیونیستی شامل حدود ۱۰۰۰ بمب امکا-۸۲ (Mk ۸۲)، مهمات حمله مستقیم مشترک کاامیو-۵۷۲ (ابزار هدایتگری که بمب گرانشی غیرهدایتشونده را به بمب هوشمند تبدیل میکند)، و فیوز بمب افامیو-۱۳۹، در مجموع به ارزش دهها میلیون دلار است. این یادداشت به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت که جزئیات مرتبط با تحویل این تسلیحات در حال بررسی است و ممکن است پیش از آنکه دولت بایدن کنگره آمریکا را برای گرفتن تایید در جریان قرار دهد، تغییر کند. انتقال تسلیحات برنامهریزیشده به اسرائیل در بزنگاه مهم جنگ در غزه در حال انجام است؛ رژیم صهیونیستی قصد دارد برای رسیدن به هدف اعلامی خود، یعنی «نابودی حماس»، حمله گستردهای را به شهر رفح، آخرین پناهگاه بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در جنوب نوار غزه، انجام دهد. این در حالی است که تاکنون تمامی طرحها، نقشهها و اهداف رژیم اشغالگر قدس یکی پس از دیگری نقش بر آب شده است. رژیم اشغالگر قدس به هیچیک از اهداف سهگانه خود، یعنی «نابودی حماس»، «اشغال غزه» و «آزادی اسرای صهیونیست» نرسیده و در آینده نیز به این هدف دست نخواهد یافت.
جنایات دولت بایدن به روایت آمار
به باور نویسندگان این یادداشت، بمبهای امکا-۸۲ دقت خوبی ندارد. با این حال، گفته میشود که رژیم اشغالگر قدس با افزودن تجهیزاتی به این بمبها، میتواند دقت آنها را «بهبود» بخشد. به گفته مقامهای آمریکایی، رژیم صهیونیستی پیشتر در جنگ غزه از چنین بمبهایی استفاده کرده است. این یادداشت در ادامه میافزاید: آمریکا از آغاز جنگ غزه در اوایل ماه اکتبر نزدیک به ۲۱ هزار مهمات هدایتشونده دقیق در اختیار رژیم اشغالگر صهیونیستی قرار داده که نیمی از آنها بر سر غزه فرود آمده است. براساس ارزیابی اطلاعاتی آمریکا، رژیم صهیونیستی با تسلیحات باقیمانده میتواند جنگ در غزه را تا ۱۹ هفته دیگر اداره کند اما این یادداشت به نقل از یک منبع آگاه ادامه میدهد که اگر رژیم غاصب صهیونیستی جبهه دومی را علیه حزبا... در لبنان آغاز کند، تسلیحات باقیمانده چند روز بیشتر دوام نخواهد آورد. دولت بایدن پس از وقوع عملیات افتخارآفرین طوفانالاقصی، با اعلام حمایت کامل از رژیم صهیونیستی، انتقال مستقیم تسلیحات نظامی به این کشور را آغاز کرد و تاکنون دو بار در رساندن این تسلیحات به صهیونیستها کنگره را دور زده است. نویسندگان این یادداشت به نقل از مقامهای آمریکایی مینویسند تدارک تسلیحات جدید کاخ سفید، نشانگر تلاش گسترده دولت بایدن برای سرعت بخشیدن به جریان تامین زرادخانه نظامی اسرائیل است. به عبارت بهتر، واشنگتن نهفقط مخالف حمله به رفح نیست، بلکه درصدد تسریع و تسهیل این جنایت دهشتناک است.
تزویر بایدن
در این میان، ابراز نارضایتی رئیسجمهور آمریکا از نخستوزیر رژیم اشغالگر قدس، اساسا ارزشی ندارد و صرفا یک آدرس انحرافی با هدف تمرکززدایی از کمکهای مستقیم و غیرمستقیم آمریکا در نسلکشی غزه محسوب میشود. به عبارت بهتر، بایدن از یک سو مشغول هموارسازی نسلکشی غزه بوده و از سوی دیگر، تلاش میکند با اتخاذ برخی مواضع ظاهری مانع از خشم و عصبانیت بیشتر شهروندان کشورهای مختلف جهان و حتی آمریکا از خود شود. با اینکه رسانههای آمریکایی از «ناامیدی بایدن» در مهار نتانیاهو گزارش میدهند اما کاخ سفید تاکنون به استفاده از اهرم فروش تسلیحات نظامی به رژیم کودککش صهیونیستی بهعنوان ابزاری برای بازداشتن این رژیم از ادامه حمله مرگبار و ویرانگر به غزه اعتنا نکرده است، بهویژه آنکه رژیم صهیونیستی میگوید برای تکمیل عملیاتش علیه حماس در این منطقه به تسلیحات نظامی مذکور نیاز دارد.این یادداشت به نقل از تحلیلگران امنیتی ادامه میدهد که آمریکا با هرگونه تحویل تسلیحات بیشتر به رژیم صهیونیستی، حامل پیامی مبنی بر حمایت واشنگتن از جنگ در غزه است، آن هم در شرایطی که درگیری میتواند به مرحله خطرناکی وارد شود. نویسندگان این یادداشت در پایان با استناد به نظر برایان فینوکان، وکیل پیشین وزارت خارجه آمریکا و مشاور ارشد گروه بینالمللی بحران، به سیاست یک بام و دو هوای واشنگتن اشاره میکنند. به گفته برایان فینوکان «آمریکا هم روی درگیری در منطقه نفت میریزد و هم تلاش میکند شعلههای آتش را خاموش کند.»
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مدیر تولید، تأمین و بررسی فیلمنامه دفتر فیلمنامه رسانهملی، روند تحول تولید متون نمایشی را توضیح میدهد
۱۰ ملوان ایرانی با پیگیری سفیر ایران در آفریقای جنوبی آزاد شدند