به گزارش جام جم آنلاین،رئیس هواشناسی شهرستان چابهار گفت: سامانه بارشی سودانی از سمت جنوب غرب از صبح روز گذشته وارد استان شده است وبه علت تغییرات جوی و بارانی بودن آسمان شهر چابهار شنا در سواحل کاملاً ممنوع است و صیادان به خصوص شناورهای کوچک از دریاروی خودداری کنند.
محمدرضا سالاری فنودی افزود: بارش از زرآباد شروع شده و سپس کنارک و در حال حاضر در چابهار نیز بارش را داریم و پیک بارشها از امروز است و به احتمال ضعیف تاصبح فرد نیز بارش خواهیم داشت.
وی ادامه داد: بیشترین بارشها بر روی دریا و سواحل است در شهرهای راسک، نیکشهر و قصرقند نیز هشدار نارنجی صادر شده و احتمال بارش را خواهیم داشت.
رئیس هواشناسی شهرستان چابهار تصریح کرد: در این مدت وزش باد را نیز داریم، زیرا این بارشها هم رفتی است و رعد و برق و تندباد نیز در منطقه خواهیم داشت .
رئیس هواشناسی شهرستان چابهار به مردم توصیه کرد:، چون ورزش باد شدید و احتمال رعد و برق وجود دارد از توقف در فضای باز و مکانهایی که جسمی یا درختی وجود دارد خودداری کنید.
جانشین ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان چابهارهم گفت: با اعلام هشدار هواشناسی دریایی سطح نارنجی دریایی و احتمال بارندگی در ساحل، اعضای ستاد مدیریت بحران در حال آماده باش کامل قرار گرفتهاند تا از خسارت احتمالی سیل و بارندگی جلوگیری شود.
دادکریم بلوچ افزود: آمادگی لازم برای وضعیت هشدار هواشناسی سطح نارنجی و اتخاذ تمهیدات لازم برای مسافران وگردشگران وجود دارد و به تمامی دستگاهها وظایف لازم محول شده و از تمامی صیادان خواسته شده که قایقها را با فاصله از ساحل قرار دهند.
وی افزود: تمامی مدارس مقطع ابتدایی امروز تعطیل اعلام شده است و تصمیم گیری برای تعطیلی مدارس راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه به اختیار روسای آن مراکز قرار داده شده است.
جانشین ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان چابهار ادامه داد: به شهروندان اعلام شده حتی الامکان از تردد غیر ضروری در سطح معابر شهری و سفرهای برون شهری درموقع فعالیت سامانه بارشی اجتناب ورزند و هشدارهای لازم درخصوص توقف و تردد نکردن در حاشیه رودخانهها صادر شده است.
وی به تجهیز و آمادگی تیمهای امداد ونجات هلال احمر و فعالان و خیران مردمی در سطح منطقه خبر داد و خاطرنشان کرد: تمامی سالنهای ورزشی وسالنهای ویژه دانشگاه دریانوردی، اداره بنادر، منطقه آزاد و بهطورکلی فضاهای عمومی و مساجد برای استفاده عموم که منازلشان در خطر سیل قرار دارد، بازگشایی و آماده شده اند.
معاون هماهنگی و امور عمرانی فرمانداری ویژه چابهار گفت: مسیر دفع آب، جداول، معابر، پُلها و مسیلهای داخل شهر و همینطور اصلاح درختان در معرض خطر توسط شهرداری انجام شده و تیمهای اداره برق برای رفع قطعی و افتادگی تیرهای برق احتمالی و اداره آب و فاضلاب در صورت قطعی آب تجهیز شدهاند.
بلوچ همچنین به استقرار تیمهای راهداری در محورها و باز کردن مسیر آب، پلهای جادهای بین شهری شهرستان توسط اداره راهداری وحمل ونقل جادهای اشاره کرد .
فرماندار کنارک هم گفت: ستاد مدیریت بحران این شهرستان به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی و کاهش خسارتهای سیل و بارندگیها در وضعیت آماده باش قرار گرفته است.
عبدالغفور حوت افزود: تمام مدیران تا پایان بحران در شهرستان حضور و تمامی مرخصی و ماموریت مدیران دستگاههای اجرایی لغو و بخشداران و دهیاران اطلاع رسانی به مردم و جهادکشاورزی اطلاع رسانی به کشاورزان را در دستور کار خودشان قرار دهند.
وی ادامه داد: دریابانی و اداره شیلات شهرستان به منظور حفظ ایمنی اهالی صیادان تا اطلاع بعدی از ورود هر شناور به دریا جلوگیری کنند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد