ارتش اسرائیل مجبور به انتقال یک لشکر از غزه به مرز لبنان شد

ارتش اسرائیل در حالی که از دو جبهه جنوب و شمال تحت فشار قرار دارد، مجبور به انتقال یک لشکر خود از غزه به جبهه درگیری با حزب‌الله لبنان شده است.
کد خبر: ۱۴۴۴۷۷۵

به گزارش جام جم آنلاین، رادیو ارتش اسرائیل امروز (۲۲ بهمن) خبر داد یک لشکر این رژیم علی‌رغم درخواست فرماندهان نظامی در غزه، از این منطقه خارج و به مرز با لبنان منتقل شده است.

به نوشته وبگاه العربی الجدید، تنش میان فرماندهان نظامی اسرائیلی نشان از در تنگنا قرار گرفتن ارتش این رژیم برای مواجهه در دو جبهه جنوب (غزه) و شمال (مرز لبنان) دارد، به طوریکه فرمانده جبهه جنوب چند هفته پیش خواستار عدم انتقال لشکر ۳۶ به مرز لبنان شده بود، اما در نهایت سران ارتش تصمیم گرفتند تا این لشکر که از بزرگترین لشکر‌های ارتش است را به مرز لبنان منتقل کنند.

به گفته رادیو ارتش اسرائیل، فرمانده جبهه جنوب اصرار داشت که لشکر ۳۶ تا زمان «نابودی حماس» در غزه بماند. این لشکر در منطقه «النصیرات» و «دیرالبلح» در مرکز شهر غزه که شاهد درگیری‌های شدید است، مستقر بود.

از سوی دیگر، «عود باسیوک»، رئیس اداره عملیات، بر لزوم حذف این لشکر از غزه و انتقال آن به شمال تأکید کرده و گفته بود که باید یک لشکر منظم جایگزین نیرو‌های ذخیره حاضر در مرز لبنان شده و آماده هرگونه تحولی باشند.

در نهایت «هرتزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل تصمیم به انتقال لشکر ۳۶ به مرز لبنان گرفته است.

رادیو ارتش اسرائیل در ادامه گزارش خود گفت: «از این رویداد چند نتیجه می‌توان گرفت، از جمله اینکه اداره جنگ برای مدت طولانی در بیش از یک جبهه آن هم با محدود بودن نیرو‌ها پیچیدگی‌هایی دارد و ارتش مجبور شده است تا بخشی از نیرو‌های ذخیره در شمال و کرانه باختری را برای مدتی استراحت به مرخصی بفرستد».

در ادامه این گزارش آمده است: «همچنین باید در نظر گرفت که وقتی مقامات اسرائیل از افزایش فشار بر حماس برای بهبود شرایط توافق احتمالی صحبت می‌کنند، این موضوع در عمل آسان نیست، و در این مورد، گزینه انتقال لشکر به منطقه شمال، موضوع انهدام دو گردان حماس را به تاریخ نامعلومی موکول می‌کند».

انتقال یک لشکر بزرگ از غزه به مرز لبنان در حالی است که وزارت جنگ اسرائیل نیز روز پنج‌شنبه هفته گذشته از کمبود هزاران نیروی نظامی برای پوشش تمامی جبهه‌ها خبر داد و اصلاحات جدید در قانون سربازی اجباری در بخش ذخیره و الزامی را منتشر کرد، قانونی که همچنان «حریدی‌ها» (قشر روحانیون دینی) را از خدمت سربازی معاف می‌داند که این موضوع موجب خشم گسترده دیگر اقشار شده است.

نیاز شدید به نیرو باعث شده است تا وزارت جنگ رژیم اسرائیل در تاریخ ۲۲ آذر لایحه‌ای را به پارلمان این رژیم (کنست) ارائه دهد که طبق آن حداکثر سن نیرو‌های ذخیره با یک سال افزایش به ۵۰ سال افزایش خواهد یافت. از زمان آغاز جنگ در غزه در هفت اکتبر (۱۵ مهر) ارتش اسرائیل بیش از ۳۶۰ هزار نفر از میان نیرو‌های ذخیره خود را فراخوانده و با طولانی شدن جنگ مجبور به ترخیص هزاران نفر از آن‌ها شده است.

انتقال یک لشگر از غزه به مرز لبنان همچنین در حالی است که سید حسن نصرالله چندین بار هدف اصلی عملیات‌های حزب‌الله را نه ورود به جنگ تمام‌عیار با صهیونیست‌ها، بلکه کاهش فشار از روی نیرو‌های مقاومت در غزه عنوان کرده است.

دبیرکل حزب‌ الله لبنان در تاریخ ۱۵ دی ماه در یک سخنرانی گفت: «از روز اول گفتیم که هدف این جبهه فشار بر دشمن و فرسایش و خسته کردن دشمن برای توقف تجاوز به غزه و همچنین کاهش فشار دشمن بر غزه بود؛ آیا این دو هدف اکنون در جبهه لبنان محقق شده است؟ بله؛ هنگامی که دشمن از تحولات در جبهه لبنان و پیش‌رفت اتفاقات به سمت جنگ فراگیر واهمه پیدا کرد، مجبور شد صد هزار نیرو را به مرز لبنان بیاورد؛ اکنون اطلاعات کامل نیرو‌ها و تیپ‌های مستقر در مرزهایمان را داریم، نیرو‌هایی که دشمن مجبور شده است آن‌ها را از اعزام به غزه بازدارد».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها