رضا شکاریان در این رابطه اظهار کرد : اکنون ۱۵ صنعت آلاینده در خراسان شمالی وجود دارد که هیچکدام از آنها به مرحله سوزاندن مازوت نرسیدهاند.
وی با اشاره به تاکیدهای این مجموعه برای لزوم استفاده نکردن از مازوت در صنایع آلاینده، ادامه داد: مثلاً سوخت دوم نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان که بخشی از برق کشور را تامین میکند، گازوئیل یورو است که در آن نیز استانداردهای خاصی رعایت میشود تا آلودگی به حداقل برسد.
او تاکید کرد: امسال هنوز به مازوتسوزی در صنایع نرسیدهایم، اما اگر نیاز باشد صنایع آلاینده در استان از مازوت استفاده کنند، باید کیفیت آن مناسب باشد تا آلایندگی بیش از حد تولید نشود.
شکاریان بیان کرد: معمولاً زمانی که کمبود گاز پیش بیاید، صنایع ما بعضی از خطوط غیر ضروری تولید را از مدار خارج میکنند تا گاز کمتری مصرف شود و به نوعی در مصرف صرفهجویی شود.
وی به پایشهای مستمر صنایع اشاره کرد و گفت: سه مدل پایش فصلی از همه صنایع آلاینده انجام میشود. یکی از مدلهای پایش، نمونهگیری توسط همکاران ماست که به تمام صنایع استان مراجعه و نمونهگیری میکنند. مدل دیگر پایش، آنلاین و برخط است که آلودگی به وسیله سنسورهای وصلشده در صنایع رصد میشود. مدل سوم نیز پایش توسط آزمایشگاههای معتمد است که در قالب خوداظهاری پس از بررسی شاخصها به محیط زیست اعلام میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی اظهار کرد: سایر صنایع براساس میزان تولید و استانداردهای موجود، مشمول پایشهای مستمر هستند که توسط همکاران ما انجام میشود؛ اما در ۱۵ صنعت آلاینده استان، هر سه مدل پایش به صورت فصلی انجام میشود./ خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد