به گزارش جام جم آنلاین ،علی فرخنده، شب گذشته 14 در نشست صمیمی رئیس سازمان سینمایی کشور با هنرمندان عرصه سینمایی خراسان جنوبی اظهار کرد: در دولت سیزدهم تحولات خوبی در حوزه سینمایی اتفاق افتاده و امیدواریم با نگاه ویژهای که وزارت ارشاد به نقاط کم برخوردار وجود دارد، در زمینه فرهنگی و سینمایی استان هم شاهد تحول باشیم.
فرخنده با بیان اینکه یکی از نکاتی که در استان ما یا کشور وجود دارد این است که بعضی مجموعهها بدون هماهنگی و مجوز نسبت به اکران فیلم اقدام میکنند، ادامه داد: این مهم باید با هماهنگی لازم از طریق فرهنگ و ارشاد انجام شود.
وی تصریح کرد: برخورد سلیقهای کانونهای پخش کننده فیلم برای در اختیار قرار گذاشتن فیلمهای پرفروش به مدیران سینماها از دیگر موضوعات است که نیاز به توجه دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه سومین جشنواره ملی عکس و فیلم مستند «کویر و زندگی» با مشارکت سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و به میزبانی شهرستان طبس برگزار میشود، گفت: در مجموع ۱۳۰۰ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه سومین جشنواره ملی عکس، فیلم و مستند کویر و زندگی ارسال و داوری انجام شده است.
وی از وجود هفت مجوز سالن سینمایی در استان خبر داد و افزود: در شهر بیرجند دو سینما بهمن و فردوسی فعالیت دارند و سینمای قاین متعلق به شهرداری هم به صورت رسمی فعالیت دارند اما در شهرستانهای فردوس، طبس، سرایان و نهبندان رسمیت نداشته و مجوزها از گذشته بوده و برخی ساختمانها مستهلک هم شدهاند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه سینما فردوسی بیرجند و سینما پارک قاین سال ۹۸ با حمایتهای سازمان سیمایی بازسازی و ترمیم شدند، گفت: این سینماها در سال جاری درجه یک و به سطح ممتاز در استان ارتقا پیدا کردند.
فرخنده با بیان اینکه در دولت سیزدهم عدالت فرهنگی نیاز به تقویت دارد، گفت: باید بتوانیم حداقل دو مجموعه دیگر در استان فعال کنیم، همچنین در حوزه سینما سیّار با توجه به اینکه سومین استان پهناور کشور هستیم تنها یک مجموعه داریم.
وی گفت: در حال حاضر ۹ مجوز شرکت سینمایی در استان صادر شده که هفت مجوز در مرکز استان و دو مورد در قاین و طبس فعال هستند و چهار مجموعه آموزشگاههی آزاد سینمایی در استان فعال است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی تصریح کرد: سال گذشته و امسال ۱۲ فیلم کوتاه زیر ۴۵ دقیقه در استان مجوز گرفت، همچنین امسال شاهد برگزاری دومین مراسم مهر سینما در استان بودیم که سال گذشته در این زمینه به عنوان استان برتر انتخاب شدیم.
فرخنده خواستار تجهیز برخی سالنها و مجتمعهای فرهنگی و هنری استان شد و خاطرنشان کرد: برخی شهرستانها درخواست مجوز دفتر یا حداقل نمایندگی سینمای جوان دارند.
وی با بیان اینکه معاونت سینمایی استان مستقل نیست و با توجه به اهمیت این حوزه، نیاز به توجه دارد، افزود: انتظار تسهیل و تسریع در روند صدور کارتهای صلاحیت تدریس را داریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: در بخش سینمای جوان در استان نیاز به حمایت داریم تا بتوان حرکت خوبی در زمینه تقویت و توانمندسازی تخصصی متقاضیان داشته باشیم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه