جام جم آنلاین؛ بهزاد شهبازی، با اشاره به وجود ۲۹ مرکز ترک اعتیاد مجاز در کرمانشاه گفت: این مراکز در سطح استان پراکنده بوده و ظرفیت هر کدام بین ۴۰ تا ۴۵ نفر است.
وی افزود: افرادی که به این مراکز مراجعه می کنند به اختیار خود مراجعه کرده و پروسه ترک اعتیاد را آغاز می کنند.
شهبازی گفت: این پروسه حداقل سه ماهه است که در ماه اول توسط پزشک و تجویز دارو، کار سم زدایی انجام شده و در دو ماه بعدی فرآیند مشاوره و آموزش و اصلاح رفتار هم برای فرد معتاد و هم برای خانواده او در دستور کار قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر فردی ۶ ماه بعد از پاک شدن، مصرف نداشته باشد، عملا ترک موفقیت آمیزی داشته، اما بعد از یک سال بهبود یافته محسوب می شود و بیش از یک سال تا پنج سال می توان روی ترک کردن قطعی فرد حساب باز کرد.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه هزینه فعلی این مراکز را برای ترک اعتیاد، ماهانه دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اعلام کرد.
شهبازی درصد موفقیت کمپ های ترک اعتیاد استان را نیز بین ۱۰ تا ۳۰ درصد اعلام کرد و افزود: میانگین جهانی در این زمینه پنج درصد است، یعنی پنج درصد مراجعان کمپ ها، موفق به ترک اعتیاد می شوند، بنابراین در استان شرایط خوبی در کمپ ها داریم و درصد موفقیت بالا است.
شهبازی با بیان اینکه معتادان بهبود یافته پس از ترک رها نمی شوند، گفت: بعد از ترک اعتیاد تلاش می کنیم این افراد به گروه های همتا (گروه معتادان بهبود یافته) متصل شوند تا حضور در جمع آنها بتوانند فکر و خیال اعتیاد را از آنها دور کرده و آنها را به نحوی به جامعه برگرداند.
این مسئول گفت: ترک اعتیاد گام اول در مبارزه با این معضل است و باید برای تکمیل این چرخه، شرایط حضور معتادان بهبودیافته را در جامعه فراهم کرده و بتوانیم زمینه اشتغال آنها را فراهم کنیم.
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر رجبیدوانی بهمناسبت سالروز مبعث رسول گرامی اسلام(ص) تشریح شد
در گفتوگو با رئیس سازمان دامپزشکی کشور آسیبشناسی شد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دبیرکل «باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکوی ایران» عنوان شد