یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری کهریزک (ستاد خبری جشنواره گل کلم) نخستین جشنواره برداشت گل كلم با حضور مهدي باب الحوائجي معاون استاندار و فرماندار ويژه شهرستان ري، حسین گراوند سرپرست بخشداری کهریزک، علي كلهر شهردار كهريزك، همتي شهردار باقرشهر و با حضور میهمان معنوی این جشنواره حضرت حجت الاسلام باقري امام جمعه بخش كهريزك و جمع كثيري از غرفه داران محصولات كشاورزي؛ وصنايع غذايي ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه آغاز شد.
علي كلهر در مراسم افتتاحیه گفت: كهريزك در سالهای متوالی مورد بي مهري قرار گرفته اما، ظرفیت صنعتي و كشاورزي، و مردم تلاشگري دارد كه با توليد محصولات خوب به فكر سلامتي مردم تهران هستند و اي كاش تهران هم به فكر مردم كهريزك باشد.
در ادامه این مراسم فرماندار ویژه شهرستان ری با تشكر از برگزاري اين رويداد شايسته گفت: امروز اقتصاد و توليد مقوله اساسي براي كشور است. توليدي مفيدي است كه بازار پيش بيني شده دارد. محصولی در بازار قابل ارائه است كه مشخصات روشن داشته و برند شده باشد.
وی افزود: محصول «به» اصفهان، زعفران مشهد نمونه ای از این اقدامات است. قطعا شناسنامه دار كردن محصولات يكي از اصول اقتصادي است. معرفي گل كلم به عنوان محصول سالم كشاورزي گام مثبتي در اين راستا به شمار مي آيد. لذا بايد گل كلم كهريزك به عنوان محصولي سالم و خارج از آلودگي شناخته شود و فرايند فرآوري كردن محصول ادامه پيدا كند.
باب الحوائجی در ادامه اظهار کرد: اشتغال زايي روستايي نكته مهم اين جشنواره است زيرا اين اقدامات سبب توليد ثروت در روستاها مي شود. همچنین توليدات خانگي با اشتغال زايي كم بهره بايد رونق بگيرد تا سبد اقتصادي خانواده تقويت شود. وي در پايان اعلام كرد: در آينده نزديك اين مكان به بازارچه دائمي تبديل خواهد شد.
علی کلهر در جمع خبرنگاران و در گفتگو با ستاد خبری نخستین جشنواره گل کلم کهریزک با اشاره به اينكه تمام تلاش ما اين بود كه ظرفيت پنهان كهريزك را به همه اعلام كنيم گفت: نبايد كهريزك را با معضلاتي مانند مرکز زباله های تهران (آرادكوه)، كمپ معتادان متجاهر(شفق) بشناسيم، بنابراين با كمك دهياري ها و شهرداري تصميم گرفتيم ظرفیت هاي منطقه را در قالب دستاوردهاي اقتصادي منطقه نشان دهيم.
شهردار كهريزك با تاكيد بر اينكه تمامي دستگاه ها از جمله اداره ارشاد استان؛ سراي احسان و آسايشگاه خیریه كهريزك نهايت همكاري را براي اجراي اين جشنواره داشته اند گفت: اين همكاري شهرداري را در برگزاري اين ايده دلگرم كرد و موفق به اجرای آن شدیم.
كلهر با اشاره به اينكه بانوان توانمند سرپرست خانواده از اين نمايشگاه استقبال كردند، گفت: هم اكنون ٥٥ غرفه گوناگون در اين جشنواره فعال هستند. و نکته مهم آنکه فصل برداشت گل كلم است اين محصول يكي از ظرفيت منابع اقتصادي اين منطقه است. ناگفته نماند ظرفیت نيروي انساني و نخبگان فعال در كهريزك كم نيستند و ما بايد اين ظرفيت بالقوه را به بالفعل تبديل كنيم.
وي ياد آور شد: ما در اين رويداد ظرفيت منطقه را محك زديم تا در آينده نزديك رويدادهاي مانند جشنواره هاي غذايي متنوع را با مشاركت جمعي مردم برگزار كنيم.
حسین گراوند سرپرست بخشداری کهریزک هم در گفتگو با ستاد خبری نخستین جشنواره گل کلم کهریزک گفت: هدف اين جشنواره شناسايي الگوهاي موفق كشاورزي و كارآفريني هاي مثبت و شناسايي استعدادهاي از اهداف برگزاري اين جشنواره است.
وي با تاكيد بر اينكه تداوم اين برنامه ها سبب انگيزه فعالان كشاوزي منطقه خواهد شد گفت: اگر انگيزه ها تقويت شود محصولات اين منطقه در سطح استاني و منطقه شناخته خواهد شد.
گراوند با اشاره به اينكه كهريزك قطب اقتصادي منطقه است يادآور شد: ما در بخشداري كارآفريني منطقه را با جديت دنبال مي كنيم زيرا رويكرد ما بازگشت جمعيت روستايي است نه اينكه متاسفانه ساكنين روستا به خاطر نداشتن شغل منطقه را ترك كنند.
جلال حمزه مدیر اداره فرهنگی و اجتماعی شهرداری کهریزک در گفتگو با ستاد خبری نخستین جشنواره گل کلم کهریزک گفت: علی كلهر شهردار كهريزك با در نظر گرفتن فصل برداشت كلم ايده برگزاري جشنواره را مطرح كردند كه با همكاري تمام معاونت هاي شهرداري در طي يك هفته مقدمات برگزاری این جشنواره آغاز شد.
وي با اشاره به اينكه در حاشیه اين جشنواره برنامه هاي مختلف فرهنگي و شاد تدارك ديده شده گفت: پنجشنبه همزمان با آغاز جشنواره، پس از سخنرانی فرماندار ویژه شهرستان ری و شهردار کهریزک با حضور مسئولان شهرستان فعالیت جشنواره آغاز شد و ساعت شش عصر گروه موسيقي نغمه دستان، گروه فرهنگي عمو باربد، موسيقي سنتي و اهداي جوايز داشتیم.
وي با اشاره به ويژه برنامه هاي روز جمعه گفت: روز جمعه همزمان با ولادت حضرت زينب(س) و روز پرستار برنامه تلويزيوني حسين اكبري و استند آپ حسين عيوضي برگزار شد و همچنين كنسرت موسيقي سينا درخشنده در محوطه اجرا شد.
رضا كلهر رئیس تعاون روستایی بخش کهریزک هم در گفتگو با ستاد خبری نخستین جشنواره گل کلم کهریزک با ارائه آمار توليدات محصولات كشاورزي در منطقه كهريزك گفت: در بخش کهریزک به طور ميانگين دو هزار هكتار گندم كشت مي شود. همچنين ١٥٠٠ هكتار هم جو و ذرت برداشت مي شود كه اين توليدات نقش مهمي در اقتصاد اين منطقه ايفا مي كند.
وي تاكيد كرد: بيش از ١٥ درصد گل كلم استان تهران در منطقه كهريزك كشت مي شود و به طور متوسط هر هكتار حدود ٥٠ الي ٦٠ تن گل كلم برداشت مي شود.
کلهر با تاكيد بر اينكه طبق آمار سال گذشته حدود ١٩١٠ نفر كشاورز در روستاهاي بخش كهريزك در حال فعاليت هستند؛ گفت: توليد انبوه محصول گل كلم در اشتغال زايي و مسائلي نظير خوراك دام تاثير دارد. لذا هدف از اين جشنواره نشان دادن ظرفيت هاي اقتصادي مردم كهريزك بود كه خوشبختانه با استقبال مردم و مسئولان اين امر محقق شد.
در این جشنواره از سوی مردم و نخبگان از زحمات فرماندارشهرستان ری، شهردارکهریزک، مدیران و معاونان شهردار، روابط عمومی شهرداری کهریزک، بخشداری کهریزک و دهیاران و اعضای شوراهای روستاها و شورای بخش که در برگزاری این جشن زحمت کشیده بودند تقدیر شد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد