به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد مهدی جوادیان زاده در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اشکذر که در راستای رویداد آبی این شهرستان برگزار شد، با تاکید بر این که در مجموع بر روی ۱۱۲ حلقه چاه در شهرستان اشکذر کنتور هوشمند نصب شده است، اظهار داشت: ۱۰۰ درصد از چاههای کشاورزی و ۸۵ درصد از چاه های صنعتی این شهرستان مجهز به کنتور هوشمند شدند.
وی با بیان این که مدیریت تحویل حجمی آب به کشاورزان استان یزد در حال اجراست، افزود: ۱۵ درصد باقی مانده چاههای صنعتی این شهرستان تا پایان سال ۱۴۰۲ به کنتور هوشمند مجهز خواهند شد.
رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی آب منطقهای یزد اظهار داشت: ۵۵ درصد از حجم آب از منابع زیر زمینی شهرستان در بخش کشاورزی، ۳۸ درصد در بخش شرب و بهداشت و ۷ درصد در بخش صنعت و خدمات مصرف میشود.
این مسئول با اشاره به این که شهرستان اشکذر در دشت بزرگ یزد – اردکان قرار گرفته است، بیان کرد: این دشت که سکونتگاه و مرکز تجمع صنایع در استان است بیشترین برداشت و تخلیه آب از منابع زیر زمینی را دارد.
جوادیان زاده با بیان این که حیات استان به این دشت گره خورده است، گفت: سالیانه نزدیک به ۴۵ سانتی متر افت آب در دشت یزد – اردکان اتفاق میافتد.
مدیر عامل آب منطقهای در ادامه افزود: در راستای مدیریت مصرف آب طرح گسترده «تابا» در حال اجراست.
وی با بیان این که این طرح تا پایان سال در استان به طور کامل اجرا می شود، تصریح کرد: در طرح تابا تمام چاههای کشاورزی توسط مردم در وب سایت شرکت قابل شناسایی و ردیابی است که از این طریق مردم میتوانند از میزان برداشت چاههای کشاورزی، وضعیت منابع آبخوانها و دشت ها به طور شفاف مطلع شوند.
رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی آب منطقهای یزد گفت: همه شهروندان میتوانند تماس با شماره ۳۱۰۷۷ سامانه پیشنهادات و گزارشات مردمی تخلفات حوزه آبی و پیشنهادات و انتقادات خود را ارائه کنند.
جوادیان زاده گفت: طرح خوبی توسط تیم مشاور کشوری روی کوه کاسه گذاشته شده است و تمامی برنامههای مرتبط به بازسازی این رودخانه در حال اجرا است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت