والیبال نوجوانان ایران با شکست مقابل فرانسه نایب قهرمان جهان شد

پسران آینده

دقیقا همین جاست که باید گفت قهرمانی با نایب قهرمانی فرقی نمی‌کند. این را حالا که تیم‌ملی والیبال نوجوانان ایران روی سکوی دومی جهان ایستاد بیشتر درک می‌کنیم. تیم‌ملی قهرمان هم می‌توانست باشد اما حالا نایب قهرمان است.
دقیقا همین جاست که باید گفت قهرمانی با نایب قهرمانی فرقی نمی‌کند. این را حالا که تیم‌ملی والیبال نوجوانان ایران روی سکوی دومی جهان ایستاد بیشتر درک می‌کنیم. تیم‌ملی قهرمان هم می‌توانست باشد اما حالا نایب قهرمان است.
کد خبر: ۱۴۱۹۱۹۹
نویسنده هیلدا حسینی‌خواه - گروه ورزش

بامداد والیبالی به هرحال لذتبخش بود.  بعد از آن روزهای تیره و تار تیم ملی والیبال بزرگسالان در لیگ جهانی ابتدا جوانان والیبالیست با قهرمانی در جهان کام والیبالدوستان را شیرین کردند و سپس نوبت به تیم‌ملی نوجوانان بود که همین کار را در رده سنی نوجوانان جهان انجام دهد. یکی قهرمان شد و این یکی نایب قهرمان. نسل طلایی دیگری برای والیبال ایران در راه است.

بازی قهرمانانه

شاگردان محمد وکیلی در تیم‌ملی والیبال ایران کار را مقابل فرانسه دیگر فینالیست رقابت‌های قهرمانی جهان خوب آغاز کردند هر چند ست نخست را ۲۵ بر ۲۲ باختند. نشانه‌های قهرمانی در ست نخست بسیار واضح بود. نوجوانان والیبالیست ایران سپس در ست دوم به برتری ۲۵ بر ۱۶ رسیدند تا امیدواری‌های زیادی به وجود بیاید. اما در ادامه سرنوشت دو تیم به گونه متفاوتی رقم خورد. تیم ایران ست‌های سوم و چهارم را ۲۵ بر ۱۸ و ۲۵ بر ۲۱ باخت تا حریف اروپایی به نخستین مدال طلای خود در این رقابت‌ها دست یابد. ایران هم برای سومین بار نایب قهرمان شد. دو نایب قهرمانی قبلی در سال‌های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۹ به دست آمده بود. قهرمانی در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۷ و کسب مدال برنز و مقام سومی در سال‌های ۲۰۰۳، ۲۰۱۵ و ۲۰۲۱ از دیگر عناوین تیم ملی نوجوانان در همین رقابت‎هاست. به هر حال سرنوشت تیم‌ملی والیبال ایران در آرژانتین میزبان رقابت‌ها این بود که بعد از هفت برد پیاپی در فینال بالاخره ببازد و به نایب قهرمانی  قناعت کند.

۷ هفت برد متوالی

محمدرضا آل‌جلیل، عمران کوک‌جیلی، مرتضی نریمانی، ماهان برزکار، طاها بهبودنیا، آرمین قلیچ نیازی و مرتضی طباطبایی(لیبرو) در فینال مقابل فرانسه ترکیب ابتدایی تیم ایران را تشکیل دادند. این تیم در مرحله مقدماتی کره‌جنوبی، پورتوریکو و کلمبیا را شکست داد ضمن این‌که برد فنی هم مقابل نیجریه به دست آوردند.‌ این تیم در مراحل یک هشتم و یک چهارم به ترتیب صربستان و بلژیک را برد و سپس در نیمه نهایی مجددا مقابل کره‌جنوبی قرار گرفت و باز هم این تیم را برد. همین کره‌جنوبی در رده‌بندی آمریکا را برد و سوم جهان شد. به هرحال هر چند نتیجه خوبی در فینال در انتظار شاگردان محمد وکیلی نبود اما آنها موفق شدند باز هم موفقیت بزرگی به دست بیاورند و اینبار نایب قهرمان شوند.

وکیلی: آینده والیبال با این نوجوانان درخشان است

محمد وکیلی سرمربی تیم ایران بعد از شکست مقابل فرانسه در فینال گفت: این فینال یکی از فینال‌های خوب به لحاظ جو، تماشاگر زیاد و رالی‌های زیبا بود. اگر فینال را درنظر نگیریم تیم‌ملی واقعا مقتدرانه جلو آمد. وکیلی عنوان کرد: خیلی دوست داشتم بچه‌های ایران قهرمان شوند اما نشان دادند برای آینده تیم خوبی هستند و پتانسیل و فیزیک خوبی دارند. داوری‌ها هم خیلی خوب بود و همه از بازی لذت بردند. برگزاری بازی‌ها هم خیلی خوب بود و اگر در این بازی آخر نتوانستیم مردم را خوشحال کنیم، عذرخواهی می‌کنم به خاطر این‌که دوم شدیم و امیدوارم در بزرگسالان، این بچه‌ها سال‌های سال بتوانند مردم را خوشحال کنند.

سرمربی فرانسه: با یک تیم بسیار خوب بازی کردیم

اسلیمانه بلمادی، سرمربی تیم‌ملی والیبال نوجوانان فرانسه پس دیدار مقابل ایران اظهار کرد: این مسابقه در سطح بسیار بالایی برگزار شد. تیم‌ملی نوجوانان والیبال ایران تیمی بسیار خوب است و اشتباهات بسیار کمی در این مسابقه داشت البته این موضوع شگفت‌زده‌مان نکرد چرا که دیدارهای زیادی از ایران را تماشا کرده بودیم. وی افزود: به بازیکنان خود گفته بودم که اگر می‌خواهید در این بازی پیروز باشید بایستی در بالاترین سطح خود بازی کنید. قهرمانی فرانسه نشان از حرفه‌ای بودن این تیم است.

۲  ایرانی در جمع بهترین‌های جهان

پس از پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان کمیته فنی برترین بازیکنان رقابت‌های جهانی را اعلام کرد که نام دو بازیکن ایرانی در بین آنها دیده می‌شود. آرمین قیلچ‌نیازی و مرتضی طباطبایی دو ملی‌پوش والیبال ایران هستند که در فهرست بهترین‌های این مسابقات قرار دارند.

فهرست بازیکنان تیم رویایی هجدهمین دوره قهرمانی نوجوانان جهان:
 ارزشمندترین بازیکن:  ماتیاس هنو از فرانسه
 بهترین سرعتی‌زن‌ها:    آرمین قیلچ‌نیازی از ایران،  جوریس سدیک از فرانسه
 بهترین مهاجمان قدرتی:    ماتیاس هنو از فرانسه ، ووجین لی از کره‌جنوبی
 بهترین لیبرو:   مرتضی طباطبایی از ایران
 بهترین پاسور:   تیزی اوآلو امیر از فرانسه
 بهترین پشت خط‌زن:    توماس پوچول از فرانسه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها