جام جم آنلاین، حمیدرضا امانی روز چهارشنبه در آستانه فرارسیدن ۲۱ مرداد روز حمایت از صنایع کوچک در نشستی با رسانه های استان کردستان در سنندج اظهار کرد: یکی از رسالت های ذاتی این شرکت حمایت از صنایع کوچک است که با واگذاری زمین و ایجاد زیرساخت های لازم در شهرک ها و نواحی صنعتی، زمینه فعالیت این صنایع در استان فراهم شده است.
وی ادامه داد: توانمندسازی شهرک های فعلی، عارضه یابی واحدهای صنعتی مشکل دار، برگزاری تورهای صنعتی، فن بازار و خوشه های صنعتی و برقراری ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه از دیگر اقدامات حمایتی شرکت شهرک های صنعتی استان است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان با اشاره به اینکه ۳۰ مصوبه احداث شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی در استان وجود دارد، افزود: از این تعداد تاکنون ۲۰ شهرک، ناحیه و منطقه ویژه در استان به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
امانی در ادامه اضافه کرد: تاکنون یک هزار و ۵۶۹ قرارداد در شهرک های صنعتی استان منعقد شده است که از این تعداد ۷۱۵ قرارداد به بهره برداری رسیده و مابقی هم در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان با بیان اینکه میزان اشتغالزایی واحدهای به بهره برداری رسیده در شهرک های صنعتی استان افزون بر ۱۰ هزار نفر است، گفت: تاکنون ۲۶ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری برای راه اندازی این واحدها در شهرک صنعتی استان انجام شده است.
وی با اعلام اینکه در شهرک صنعتی سنندج چهار، ۲ پروژه مهم آماده سازی جاده و تامین آب آن در حال اجرا است، اظهار کرد: برای ایجاد جاده دسترسی این شهرک ۱۴۰ میلیارد ریال قرارداد با پیمانکار این پروژه منعقد کردیم.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان با اشاره به اینکه به شرط تامین اعتبار تا اواخر مهر ماه سال جاری پروژه جاده دسترسی شهرک صنعتی سنندج چهار به اتمام می رسد، افزود: پروژه تامین آب این شهرک هم ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا پایان شهریور امسال به بهره برداری می رسد.
امانی یکی از چالش های اصلی حوزه صنعت استان را نبود زمین خواند و اظهار کرد: برای رفع این مشکل، شهرک سازی و خرید زمین را جزو اهداف و اولویت های خود قرار داده ایم.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان با بیان اینکه سرانه زمین صنعتی در اختیار شهرک ها و نواحی صنعتی کشور به طور میانگین ۱۸ مترمربع و در کردستان این میزان ۱۱ مترمربع است، یادآور شد: ۲۶ پروژه در شهرک ها و نواحی صنعتی استان با اعتباری افزون بر یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تعریف شده است.
این مقام مسئول در ارتباط با واگذاری اراضی به متقاضیان در شهرک های صنعتی، اظهار کرد: هر فردی که به ادارات ذیربط مراجعه و درخواست مجوز کند به سرعت این کار برای او انجام می شود.
امانی با اشاره به اینکه شرکت شهرک های صنعتی هم موظف به واگذاری اراضی به متقاضیان دارای مجوز است، اضافه کرد: هیچ فیلتری برای سنجش اهلیت متقاضیان اراضی صنعتی در اختیار نداریم.
وی ادامه داد: براساس قانون اگر متقاضی بعد از مدت تعیین شده قادر به اجرای طرح خود نباشد زمین صنعتی از او بازپس گرفته شده و به فرد دیگری واگذار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان اظهار کرد: از ۴۰ پرونده واگذاری زمین که در یک ماه اخیر در کمیته داوری مورد بررسی قرار گرفت ۲۵ قرارداد فسخ و به مابقی طرح ها هم مهلتی برای بهره برداری و پیشرفت فیزیکی داده شد.
امانی با اعلام اینکه هدف ما رونق تولید و ایجاد اشتغال است، اظهار کرد: از هر متقاضی که در شهرک های صنعتی اقدام به بهره برداری واحد تولیدی کند حمایت می کنیم.
وی ادامه داد: هر متقاضی هم که در سال های قبل، خارج از نوبت و به واسطه نسبت فامیلی با مسئولان زمین صنعتی دریافت کرده و هیچ فعالیت تولیدی در آن نداشته است، در راستای بازپس گیری زمین به کمیته داوری معرفی خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت