سید رضا صدرالحسینی در گفتگو با جامجم آنلاین در خصوص تبعات کنار رفتن رابرت مالی (نماینده ویژه آمریکا در امور ایران) گفت: با توجه به صحبتی که اخیرا بلینکن، وزیر خارجه آمریکا) که در آن ادعا کرده بود از طریق دیپلماسی علاقمند به داشتن گفتگوها با ایران هستیم و از سوی دیگر ادعای برخی رسانههای آمریکایی که رابرت مالی به دلیل دسترسی به اطلاعات محرمانه آمریکا و احتمال انتقال این اطلاعات به بعضی از سرویسهای اطلاعاتی رقیب کرده است، ایجاد چنین وضعیت ناهنجاری در حوزه سیاست خارجی آمریکا قابل پیش بینی است.
وی افزود: البته وضعیت اختلافات میان دو حزب در این کشور را نیز باید به این موضوع اضافه کنیم و علاوه بر این موارد؛ عدم توانمندی مورد نظر رای دهندگان آمریکایی در خصوص مدیریت آقای بایدن حائز اهمیت است.
صدرالحسینی در عین حال تاکید کرد: اما آنچه در این میان مهم است این است که به نظر میرسد موضوعات مهم و راهبردی برای آمریکا ثابت بوده و با شاهد اتفاق خاصی در روند قبلی نباشیم.
صدرالحسینی ادامه داد: با توجه به اینکه فرد نزدیک به رابرت مالی مسئولیت جدید را به صورت موقت در اختیار گرفته است تغییرات قابل توجهی را در مسیر پرچالش آمریکا شاهد نخواهیم بود.
وی افزود: جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در واکنش به مرخصی اجباری رابرت مالی گفت که هیچ تغییری در رویکرد واشنگتن در قبال تهران رخ نداده است.
این کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه آنچه در مورد رابرت مالی مطرح شد موضوع امنیتی بود و اتهام امنیتی نبز در آمریکا بسیار بزرگ است گفت: اینکه اطلاعات توسط رابرت مالی به کدام یک از دیپلماتهای کشورها و یا سرویسهای اطلاعاتی انتقال پیدا کرده است مشخص نیست اما آنچه در این میان مشخص است اینکه آمریکا در حوزه مسائل حفاظت از مسائل امنیتی و یا حفاظت اطلاعات نیز دچار مشکلات عمدهای شده است که فردی چون رابرت مالی که یکی از افراد قابل اعتماد حزب دموکرات و دولت بایدن بوده هم دچار این مشکل میشود که به وی اتهام اتهام امنیتی زده میشود.
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: