به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛به همت مردم روستای ده زیار و هیات تعزیه خوانی حضرت ابوالفضل(ع)، این روستا امسال شاهد برگزاری دهمین دوره سوگواره ملی تعزیه است که هر ساله به مناسبت ایام ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) برگزار میشود.
در یازدهمین شب این سوگواره (20 خرداد) و با حضور مقامات استانی از جمله نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه کرمان،استاندار کرمان،نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری،دادستان کرمان و جمع کثیری از علاقمندان این هنر آیینی از تمبر دهمین سوگواره ملی تعزیه ده زیار رونمایی شد.
محمدمهدی فداکار،استاندار کرمان در حاشیه رونمایی از تمبر سوگواره با تقدیر و خداقوت به عوامل اجرایی و گروههای تعزیهخوانی از پیگیریها برای اصلاح مهندسی ورودی روستای ده زیار و ایمنسازی ترددها خبر داد.
وی افزود:آمادهسازی فضای تخصصی برای برگزاری تعزیه نیز در دستور کار خواهدبود تا ضمن ایجاد دسترسی مناسب و پارکینگ،سوگواره به شکل مطلوبتر برگزار شود.
استاندار کرمان ابراز امیدواری کرد سال آینده شاهد فضای مناسب تخصصی برای برگزاری سوگوارهها باشیم.
ثارالله انکوتی دبیر اجرایی دهمین سوگواره ملی تعزیه ده زیار گفت:این سوگواره هر ساله به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی (ره) برگزار میشود و آمادگی گروههای تعزیه برای اجرا در ماههای محرم و صفر است.
وی گروههای حاضر در دهمین دوره سوگواره را از استانهای اصفهان، مرکزی،تهران، قزوین،قم و کرمان نام بردو این هنر آیینی مذهبی را در ترویج ارزشهای اسلامی موثر دانست.
انکوتی،لزوم ایجاد فضای تخصصی تعزیه در ده زیار را با توجه به سابقه برگزاری هنر تعزیه در این روستا یادآور شد و عنوان کرد:در دورههای بعدی سوگواره آمادگی داریم که چند شب را در شهرهای مختلف استان به اجرا اختصاص دهیم.
گفتنی است،دهمین سوگواره ملی تعزیه ده زیار از ده خرداد ماه به مناسبت ایام ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) آغاز شده و تا ۲۲ خرداد ادامه دارد.
روستای دهزیار در فاصله ۳۵ کیلومتری از شمال شهر کرمان و از توابع بخش چترود قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت