جام جم آنلاین؛ محمدرضا آمویی، با اشاره به آمار بالای حاشیه نشینی در شهر کرمانشاه، گفت: ۱۳ منطقه حاشیه نشین و ۳۶ محله مسئلهدار در شهر کرمانشاه شناسایی شده است.
وی افزود: وضعیت برخی از محلات حاشیه ای و مسئله دار شهر کرمانشاه بحرانی است که آقاجان از این دست محلات بود که با توجه به سرکشی وزیر کشور از این محله در سفر اخیر خود به کرمانشاه طرح ساماندهی این محله حاشیهای در دست اجرا قرار گرفته است.
آمویی با بیان اینکه در وهله اول تخریب پاتوق های مصرف مواد مخدر در محله آقاجان در دستور کار قرار گرفت، گفت: البته کارهای کالبدی شاید ۱۰ درصد کار را شامل بشود و ورود دستگاه های فرهنگی و اجتماعی در راستای ایجاد تغییر در حوزه فرهنگی اصل کار است که اجرای آنها دنبال خواهد شد.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه با بیان اینکه ساماندهی محلات حاشیهای کرمانشاه محدود به آقاجان نخواهد شد، گفت: ساماندهی محلات حاشیه نشین را با محله آقاجان شروع کرده و به دیگر محلات حاشیه ای و مسئله دار تعمیم خواهیم داد.
وی ادامه داد: بازخوردهای خوبی از سوی ساکنین محلات مسئله دار شهر کرمانشاه داشته ایم و روزانه تعداد زیادی مراجعه کننده به فرمانداری داریم که تقاضای سرکشی از محلهشان را دارند.
وی با بیان اینکه یکی از مناطقی که بعد از آقاجان در حوزه ساماندهی آن ورود میکنیم، “ده پهن” خواهد بود، توضیح داد: ده پهن روستایی است که سالیان سال در دل شهر کرمانشاه است و به جد پیگیر الحاق آن به شهر و حل مشکلاتش خواهیم بود.
وی در ادامه با بیان اینکه در قضیه ساماندهی محلات حاشیه ای و مسئله دار باید خود مردم پای کار باشند، گفت: باید توان مطالبه گری مردم این محلات را بالا برده تا اجازه ندهند دوباره مشکلات به محله برگردند.
وی در ادامه اشاره ای هم به در برنامه قرار داشتن جمع آوری و توانمندسازی معتادان متجاهر داشت و با بیان اینکه در شهر کرمانشاه بالای ۳۲۰۰ معتاد متجاهر داریم، گفت: برای نگهداری این تعداد معتاد متجاهر در کمپ های ماده ۱۶ کمبود فضا داریم.
وی ادامه داد: ظرفیت کمپ های ماده ۱۶ کرمانشاه تا سال گذشته بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر بود که برای نوروز این میزان به ۵۰۰ نفر و هم اکنون به حدود ۱۲۰۰ نفر رسیده، اما همین الان هم یک کمبود دو هزار نفری برای جمع آوری معتادین متجاهر داریم که همین کمبود سبب شده هنوز در سطح شهر کرمانشاه معتادان متجاهر دیده شوند.
وی با بیان اینکه برای حل مشکل معتادان متجاهر باید خانوادهها را پای کار بیاوریم، گفت: متاسفانه نوع برخورد خانوادههای کرمانشاهی با اعضای معتاد خانواده متفاوت از دیگر شهرها است و در حالی که افراد معتاد در دیگر شهرهای کشور از حمایت خانوادهشان برخوردار هستند، اما این حمایت ها در کرمانشاه اغلب شامل حال معتادین نمیشود و آنها اغلب از سوی خانواده و اجتماع طرد شده و پشت درب خانه و اجتماع می مانند.
وی با اشاره به ضرورت اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر، گفت: تا زمانی که در این حوزه نگاهها تغییر نکند، نمی توانیم به ریشه کنی اعتیاد امیدوار باشیم.
وی تاکید کرد: باید به جایی برسیم که خیرین مثل دیگر حوزه ها به حوزه مبارزه با اعتیاد ورود کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت