به گزارش جام جم آنلاین، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دیدار با رئیس، معاونان و روسای گروههای سازمان هوافضای وزارت دفاع با بیان اینکه همه موفقیتها مرهون عنایت الهی است و این جز با اخلاص و تلاش برای کسب رضایت الهی اتفاق نمیافتد، اظهار داشت: کلید موفقیت در کنار علم و دانش ، معنویت و توکل بر خدا و توسل به حضرات معصومین علیهم السلام است.
وی با اشاره به روند رو به پیشرفت دستاوردهای این سازمان گفت: برنامههای پیشبینیشده فضایی و موشکی در سال 1402 نشان از جهش بزرگ سازمان هوا و فضا دارد و بیانگر حرکت این سازمان به شرایط مطلوبتر و آینده درخشانتر دارد.
وزیر دفاع با اشاره به تهدیدات و نبردهای نوظهور گفت: مدیریت نوین بومی و جهادی وزارت دفاع باید استمرار یابد و این الگو قابل ارائه به کشور برای حل مسائل مختلف کشور است.
امیر آشتیانی با استماع گزارش معاونین و روسای گروههای سازمان هوافضا دستورات و نکات لازم را صادر و بر ضرورت پیگیری و تعهد به برنامههای تمهید شده از حیث افزایش کیفیت و کمیت و نیاز نیروهای مسلح تاکید کرد.
وی با اشاره به جلسات شورایعالی فضایی کشور و اختصاص زمان توسط رئیسجمهور محترم و مطالبه جدی ایشان، نیاز کشور به گزارشهای ماهوارههای بومی برای موضوعاتی همانند چالشهای آبی، پیشگیری و ارزیابی بلایای طبیعی، تقویت ارتباطات و اینترنت کشور و کشاورزی پیشرفته برای کشور از طریق فضا را مورد تاکید جدی قرار داد و افزود: باید نیازهای حوزههای دفاعی و غیردفاعی کشور با سرعت، دقت و اطمینان بیشتری پیگیری، تثبیت و محقق شود.
وزیر دفاع با اشاره به تهدیدات مختلف جمهوری اسلامی ایران وجود انواع سامانههای دفاعی موشکی را از اولویتهای دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران بر شمرد و بر لزوم به روز ماندن این فناوریها به همراه آموزشهای تخصصی و پشتیبانی و نگهداری را به نیروهای بهرهبردار تاکید کرد.
امیر آشتیانی در پایان این دیدار از زحمات مدیران و کارکنان سازمان صنایع هوافضا که در گمنامی و خارج از هیاهوی رسانهای برای اقتدار و امنیت این سرزمین مجاهدانه تلاش میکنند، تشکر کرد./تسنیم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت