باحضور رئیس دیوان عالی کشور صورت پذیرفت؛

افتتاح ساختمان جدید دادگستری البرز

ساعت کار ادارات در استان البرز از ۱۵ خرداد ماه تغییر می کند

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرزی گفت: ساعات اداری از تاریخ ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ در سراسر کشور تصویب شد.
کد خبر: ۱۴۰۲۹۰۶

به گزارش جام جم آنلاین البرز، کاوه حدادپور، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز با بیان این مطلب اظهار داشت: بر اساس تصویب نامه شماره ۲۴۲۱۸۷ ت/۶۱۰۱۱ هـ مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۸ هیئت وزیران تعیین ساعات آغاز به کار ادارات و مشاغل مختلف در سال ۱۴۰۲ اعلام شد.

وی افزود: همان طور که ساعت آغاز به کار ادارات اعلام و به دستگاههای اجرایی استان ابلاغ شده است به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی ساعات آغاز و خاتمه به کار تمامی دستگاههای اجرایی (موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری)، بانکها ،شهرداریها و سایر نهادهای عمومی از ۱۵ خرداد ماه تا ۱۵ شهریورماه هر سال از ساعت ۶:۰۰ الی ۱۳:۰۰ است. در این راستا تمامی دستگاه های اجرایی مکلفند یک ساعت قبل از خاتمه کار و در مناطق گرمسیری همزمان با خاتمه کاره دستگاههای سرمایشی را خاموش نمایند دستگاههای مشمول برای رعایت ساعات کاری هفتگی کارکنان موظفند باقی مانده ساعات را به صورت دورکاری تعریف کنند.

حدادپور گفت: ساعت کار ادارات پس از ماه مبارک رمضان بر اساس مصوبه قانونی، ۷ و ۳۰ دقیقه تا ۱۴ و ۳۰ دقیقه و روزهای پنجشنبه نیز ۷ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ و ۳۵ دقیقه خواهد بود.

وی از تغییر سه ماهه در ساعت کار ادارات خبر داد و متذکر شد: از خردادماه نیز تغییر سه ماهه در ساعت کاری خواهیم داشت که بر اساس آن شروع ساعت کاری از ۶ صبح تا ۱۳ خواهد بود که در زمان مقرر اطلاع رسانی مناسب خواهد شد.

گفتنی است هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده واحده قانون نسخ قانون تغییر ساعت رسمی کشور – مصوب ۱۴۰۱ تصویب کرد:
۱- ساعات آغاز به کار ادارات و مشاغل مختلف به شرح جدول زیر تعیین می شود:
واحد های نظامی، انتظامی، امنیتی ۶:۳۰
واحد های صنعتی ۷:۰۰
ادارات الف- واحد های ستادی (دستگاه های اجرایی ملی) مستقر در تهران شناور از ۷:۰۰ تا ۹:۰۰
ب- واحد های استانی
مدارس الف- مقطع متوسطه ۷:۳۰
ب- مقطع ابتدایی ۸:۰۰
مدارس به نحوی برنامه ریزی نمایند که از نیم ساعت قبل نسبت به پذیرش دانش آموزان اقدام و در فرصت مذکور برنامه های فرهنگی، تربیتی و ورزشی اجرا شود
بانک ها ۷:۳۰
حضور کارمندان بانک ها نیم ساعت زودتر ( ساعت ۷:۰۰ صبح) است
مراکز آموزش عالی و پژوهشی و بخش های آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (اعم از دانشگاه ها و بیمارستان ها) ۸:۰۰
اصناف و بازاریان ۹:۳۰
تبصره- در راستای حمایت از خانواده و کاهش دغدغه والدینی که هر دو در دستگاههای اجرایی شاغل هستند و دارای فرزند در مقاطع پیش دبستان و دبستان میباشند دستگاههای اجرایی در تعامل با یکدیگر مکلفند با شناور شدن ساعت شروع به کار یکی از والدین موافقت نمایند. کارکنان زن سرپرست خانوار دارای شرایط بالا نیز مشمول این حکم میباشند.

۲- ساعت آغاز به کار ادارات به استثنای واحدهای عملیاتی خدمت رسان آموزشی، بهداشتی و … در تمامی استانها در ماه مبارک رمضان به صورت شناور از ساعت ۷:۰۰ تا ۹:۰۰ صبح بوده و این ساعت در روزهای بعد از شبهای قدر، ۹:۰۰ صبح است.

۳- با توجه به تنوع اقلیمی کشور و فصول بسیار سرد و بسیار گرم سال ساعت آغاز به کار دستگاههای اجرایی موضوع این تصویب نامه با یک ساعت تأخیر یا تعجیل از ساعات مندرج در جدول موضوع بند (۱) این تصویب نامه قابل تعیین است هماهنگی و اطلاع رسانی در این خصوص با استانداران خواهد بود.

۴- به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی ساعات آغاز به کار و خاتمه تمامی دستگاههای اجرایی (موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری) و بانکها شهرداریها و سایر نهادهای عمومی از پانزدهم خرداد ماه تا پانزدهم شهریورماه هر سال از ساعت ۶:۰۰ الی ۱۳:۰۰ است. تمامی دستگاههای اجرایی مکلفند از یک ساعت قبل از خاتمه کار و در مناطق گرمسیری همزمان با خاتمه کاره دستگاههای سرمایشی را خاموش نمایند دستگاههای مشمول برای رعایت ساعات کاری هفتگی کارکنان موظفند باقی مانده ساعات را به صورت دورکاری تعریف کنند.

۵- تعداد روزهای کاری و ساعات پایان کار ادارات و مشاغل مختلف با رعایت قوانین و مقررات مربوط تعیین میشود.

 

۶- در مواردی که مطابق این تصویب نامه ساعت آغاز به کار ادارات شناور است. لازم است رؤسای ادارات ستادی و استانی به گونه ای برنامه ریزی و نظارت کنند که ساعات کار شناور هیچ خدشه ای در نحوه پاسخگویی و ارائه خدمات ایجاد ننماید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها