به گزارش جام جم آنلاین، پس از اطلاع از حمله پوتین در ساعات اولیه ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، ولادیمیر زلنسکی به اتاق جنگ خود رفت. این دفتر بتنی از آن روز تا کنون محل اقامت رئیس جمهور اوکراین بوده است.
در پروژه مستند روزنامهنگار اوکراینی دیمیترو کوماروف، تصاویری از پایگاه رئیس جمهور اوکراین شامل اتاق خواب، کمد لباس و فضای اداری منتشر کرد.
روی میز او مدلهای هواپیما و عکسی از او و همسرش اولنا، همراه با دو فرزندشان، قرار دارد. دفتر او همچنین با مدلهای تانک و پرچم اوکراین تزئین شده است.
زلنسکی با نشان دادن یک اتاق بزرگ با میز و صندلی به کاماروف، خاطرات و افکار اولیه خود را با مردم اوکراین در میان گذاشت.
او گفت: «به خاطر سپردن همه جزئیات بسیار دشوار است. ما با همسرم، خانواده ام، پسرم، دخترم از خواب بیدار شدیم. من قطعاً به این فکر کردم که بچهها را بیدار کنم، همه را جمع و جور کنم. برای اینکه به بچهها بگویم چه اتفاقی دارد میافتد و جنگ شروع شده است. آنها بزرگسال هستند، آنها باید بفهمند که چه اتفاقی میافتد. خیلی سریع رفتم. من خانواده ام را دوست دارم، اما برای من به عنوان رئیس جمهور، حضور در اینجا یک اولویت بود. او افزود که خانوادهاش ساعاتی بعد به او پیوستند».
سپس زلنسکی دفتر رسمی خود را به روزنامه نگار نشان داد، جایی که او اکثریت قریب به اتفاق فیلمهای خود را در مورد جنگ و درخواست کمک از کشورهای غربی تهیه و منتشر کرده است.
زلنسکی به کوماروف گفت که او در صبح روز ۲۴ فوریه با ۲۷ رهبر کشورهای مختلف صحبت کرد.
او ادامه داد: «تنها چیزی که به یاد دارم که بعد از حمله به آن فکر میکردم این دفتر، تلفنها و تیمی بود که الان باید جمع کنم».
او به دیمیترو کوماروف گفت: «من خانوادهام را دوست دارم، اما برای من بهعنوان رئیسجمهور، حضور در اینجا اولویت بود. خیلی سریع وسایلمو جمع کردم و اومدم اینجا. همه راهروها تاریک بود. این خانه من است. من یک سال است که اینجا زندگی میکنم.»
زلنسکی ۴۵ ساله، اکنون اطلاعاتی در مورد اتاقی که به دور از همسر و دو فرزندش آن را خانه خود میخواند، ارائه کرده است.
ولادیمیر زلنسکی توری در اتاق جنگ خود برگزار کرد و کمد لباس دوران جنگش را که با لباسهایی در سایههای مختلف سبز و مشکی، با چکمههای سبک نظامی در پایین پر شده است را نشان داد.
زلنسکی گفت: «من اینجا یک کمد لباس کوچک دارم. لباسها همه شبیه هم هستند. لباسهای معمولی. من در حال حاضر از کت و شلوار استفاده نمیکنم.»
اما زلنسکی فاش کرد که کت و شلواری را به نماد اینکه این جنگ به زودی پایان خواهد یافت نگه میدارد.
وی افزود: «ما به زودی پیروز میشویم، بنابراین دوباره کت و شلوار میپوشم».
زلنسکی همچنین اتاق خواب خود را با تخت یک نفره و مبلمان ساده اش نشان داد که با امکانات تجملیای که اکثر مردم انتظار دارند یک رئیس جمهور در اختیار داشته باشد، فاصله داشت.
یک تلویزیون صفحه تخت کوچک به دیوار روبروی تخت او وصل شده است، یک سینک و چند مبل، بقیه وسایل اتاق او را تشکیل میدهند.
او همچنین اشاره کرد که به خاموش نگه داشتن چراغها برای جلوگیری از حمله عادت کرده است.
از آنجایی که زلنسکی قهرمانانه کشورش را در برابر تهاجم پوتین رهبری میکند، به ندرت میتواند همسرش اولنا، دخترش الکساندرا ۱۹ ساله و پسرش کریل ده ساله را ببیند.
در اولین سالگرد جنگ اوکراین و روسیه در روز جمعه، زلنسکی در حالی که در مورد زندگی دور از عزیزانش صحبت میکرد، گریه کرد. وی گفت: «همسرم و فرزندانم برای من مهمترین افراد زندگیم هستند. من زیاد نمیتوانم آنها را ببینم، اما از داشتن این خانواده بسیار خوشحالم. مهمترین چیز این است که باعث افتخار آنها شوم.»
زلنسکی که در یک سال گذشته اتاق جنگ خود را به خانه اش تبدیل کرده بود، تبدیل به یک قهرمان شده است. مسیر زندگی او از یک کمدین تا مقایسه کردن او با رهبر بزرگ دوران جنگ بریتانیا، وینستون چرچیل، تغییر کرده است.
او که بیشتر به عنوان چهرهای ناآشنا با سیاست و فرماندهی نظامی شناخته میشد، در انتخابات ۲۰۱۹ با تعهد به پایان دادن به درگیری بین اوکراین و روسیه که پوتین با الحاق کریمه در سال ۲۰۱۴ آغاز کرده بود، پیروز انتخابات شد.
ولادیمیر زلنسکی پیش از این در داخل کشور اوکراین، از محبوبیت معقولی برخوردار بود و حضورهای کوتاهی در صحنه جهانی داشت. اما اکنون پس از گذشت یک سال از تهاجم پوتین به اوکراین، این بازیگر سابق به خاطر عزم پولادین خود در سراسر جهان شناخته شده است.
منبع: خبرآنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد