ما با یک بلاهت واقعی مواجه هستیم که در خوشبینانهترین حالت میتوان گفت ناشی از بیسوادی و ناآگاهی این جریان از شناسنامه عملکردی چنین جلادی است. براندازان و دولت آلمان از کسی حمایت میکنند که یکی از بزرگترین عملیات تروریستی تحتنظر او اتفاق افتاده و شارمهد عامل اصلی انفجار در حسینیه سیدالشهدای(ع) شیراز در سال ۱۳۸۷ بود که طی آن ۱۴ نفر شهید و بیش از ۳۰۰ نفر زخمی شدند. براساس مستندات پرونده، جشمید شارمهد قصد انجام ۲۳ اقدام تروریستی داشته که موفق به انجام پنج مورد آن شده است. پس از اتمام رسیدگی به پرونده و انجام تحقیقات، دادگاه انقلاب تهران، جمشید شارمهد سرکرده گروه تروریستی تندر را به اتهام افساد فیالارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی به اعدام محکوم کرد. واکنش آلمان به این حکم اخراج دو دیپلمات ایرانی از این کشور بود که این رویکرد رسوایی بزرگ برای غرب و به ویژه کشور مدعی آلمان است.
کاظم غریبآبادی معاون امور بینالملل قوهقضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آلمان درباره صدور حکم اعدام سرکرده گروهک تروریستی تندر و اعلام اخراج دو دیپلمات ایرانی از این کشور اظهار کرد: جمشید شارمهد یک تروریست است اما تروریستبودنش، مانع از برخورداری وی از دادگاه عادلانه نشده است. وی گفت: شارمهد از دادرسی کاملا عادلانه و حق و حقوق قانونی بهرهمند بوده و این حکم طبق مقررات قضایی ایران صادر شده و قابل فرجامخواهی است. غریبآبادی افزود: روی صحبت من با مقامات آلمانی و آمریکایی است، چون شارمهد تابعیت مضاعف دارد و ما تابعیت مضاعف را به رسمیت نمیشناسیم.
وی گفت: شارمهد تا پیش از دستگیری در آمریکا اقامت داشته و خودش بارها گفته تحت حمایت افبیآی است و دست جمهوری اسلامی ایران به او نمیرسد. جمشید شارمهد، متولد سال ۱۳۳۴ در ایران، دارای شهروندی آلمان و مقیم آمریکا از اعضای انجمن پادشاهی و سرکرده گروهک تروریستی «تندر» بود که از آمریکا مجموعه عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت میکرد. شارمهد پس از فرود فولادوند دومین رهبر «گروه انجمن پادشاهی» بود که سربازان گمنام او را در خارج از مرزها دستگیر و به داخل کشور منتقل کردند. جمشید شارمهد در همان دقایق بعد از دستگیری در سال ۱۳۹۹ بهدست وزارت اطلاعات خوب میدانست که باید تقاص پس دهد و پاسخگوی اقداماتش باشد که به کشته شدن بسیاری از هموطنان بیگناه منجر شد. گروهک تروریستی تندر در اواسط سال ۱۳۸۲ توسط تعدادی از عناصر سلطنتطلب به سرکردگی فتح ا... منوچهری و فرود فولادوند با رویکرد تئوریزه کردن تروریسم ضددینی در انگلستان تاسیس شده است. حتی بهگفته محمود علوی، وزیر اطلاعات در دولت قبل، جمشید شارمهد مورد حمایت جدی دو سرویس اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل بود.
سیاهه جنایت و فعالیت ضدحقوق بشری او آنچنان زیاد است که وقتی در جلسه دادگاه قرائت شد بسیاری از کسانی که زخم این گروهک مسلح را خورده بودند، میدانستند یکبار اعدام هم برای چنین فردی کم است و در ادامه بخشی از جنایات جمشید شارمهد طبق اعلام نظر دادگاه آمده است: «افسادفیالارض از طریق هدایت و رهبری گروه تروریستی تندر، طراحی و هدایت اقدامات تروریستی، بمبگذاری در حسینیه شیراز مورخ ۲۴ فروردین سال ۱۳۸۷ که موجب به شهادت رسیدن ۱۴ نفر و مجروح شدن بیش از ۳۰۰ نفر شده است، بمبگذاری در دهانه تونل سد سیوند در شیراز و برنامهریزی و طراحی جهت ترور مسئولان، برنامهریزی و ساخت بمب جهت انفجار در کتابخانه و حوزه علمیه آیتا... گلپایگانی(ره) در قم که منجر به آتشسوزی در هتل جهان تهران شد، انفجار در کفشداری حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) و به هلاکت رسیدن تروریست بیژن عباسی در ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ و طراحی اقدامات دیگر.»
جریان ضدانقلاب این روزها نگرانتر از همیشه است. باید دید نفر بعدی از ضدانقلاب کیست که قرار است به ایران آورده شود و قرعه این بار به نام چه کسی خواهد افتاد؟
روزنامه جام جم
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد