کنراد بلک گناهکار شناخته شد

دادگاه شیکاگو روز جمعه 13 ژوییه کنراد بلک ، غول رسانه ای بریتانیا که زمانی مدیر یکی از بزرگترین امپراتوری های رسانه ای جهان بود را در سه مورد اتهام کلاهبرداری و یک مورد اتهام ممانعت از اجرای عدالت در آمریکا گناهکار شناخت.
کد خبر: ۱۳۹۶۶۷

به گزارش شبکه BBC ، کنراد بلک 62 ساله و متولد کانادا قبلا از اتهام گریز از پرداخت مالیات و جرایم تجاری تبرئه شده بود اما همچنان با خطر مجازاتی سنگین یعنی 35 سال زندان روبرو است. حکم مجازات وی روز 30 نوامبر صادر خواهد شد.
وکیل کنراد بلک گفت، او از این حکم فرجام خواهد خواست.
کنراد بلک در ارتباط با اتهام هایی مبنی بر سرقت 60 میلیون دلار از سرمایه گذاران در شرکت هالینجر اینترنشنال که زمانی صاحب روزنامه دیلی تلگراف لندن بود و منجر به طرح 13 مورد اتهام علیه او شد در دادگاه شهر شیکاگو تحت محاکمه قرار گرفت.
هیات منصفه دادگاه شیکاگو همچنین سه نفر از همکاران بلک را در کلاهبرداری گناهکار شناخت.
کنرادبلک که شهروند بریتانیا شده است گذرنامه خود را تحویل دادگاه داد و باید تا هفته آینده در ناحیه شیکاگو باقی خواهد ماند.
او در سال 2000 برای آنکه بتواند به عضویت مجلس اعیان بریتانیا در آید شهروندی کانادا را رها کرد، زیرا دادگاهی در کانادا عضویت او در مجلس اعیان بریتانیا را ممنوع اعلام کرده بود.
حکم دادگاه شیکاگو به منزله سقوط چشمگیر بلک از اوج عزت و قدرت است زیرا او زمانی ثروتمندترین و با نفوذتر چهره رسانه ای در بریتانیا محسوب می شد.

هیات منصفه 12 روز را پشت درهای بسته صرف بررسی اتهامات کنراد بلک کرد. هیات منصفه ابتدا به قاضی گفت بود ، نمی تواند در مورد حکم به توافق برسد.
بلک هنگام قرائت حکم چهره ای بی تفاوت داشت. اودرمورد سرقت از سهم سرمایه گذاران از عایدی فروش روزنامه ها گناهکار شناخته شد.
اما بلک از اتهام سوءاستفاده از منابع شرکت برای دنبال کردن یک زندگی مجلل برای خویش تبرئه شد.

اتهاماتی که او برای آنها مجرم شناخته شده است حداکثر 35 سال محکومیت زندان در پی دارند.
کارشناسان حقوقی گفتند ، با این که کنراد بلک از چندین اتهام تبرئه شد اما مجرم شناخته شدن او در زمینه کلاهبرداری یک بی آبرویی است.
جاشوا رزنبرگ، دبیر بخش حقوقی دیلی تلگراف ، گفت ، تنها یک اتهام کلاهبرداری کافی است تا متهم بی آبرو شود و به آخر خط برسد...او آشکارا با یک مجازات زندان طولانی روبرو است.
کنراد بلک در سال 2003 پس از نارضایتی سهامداران از هیات مدیره هالینجر اینترنشنال اخراج شد. همین شرکت مدتی بعد او را تحت پیگرد قرار داد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها