قیمت طلای جهانی بالا رفت

قیمت طلا امروز (جمعه) افزایش یافت و با توجه به سرمایه‌گذارانی که مشتاقانه منتظر گزارش مشاغل کلیدی ایالات‌متحده برای ارزیابی موضع فدرال رزرو آمریکا برای افزایش نرخ بودند، در مسیر سومین افزایش هفتگی متوالی قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۹۳۴۳۴

به گزارش جام جم آنلاین، بهای هر اونس طلا تا ساعت ۷ و ۱۰ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۶.۳ درصد افزایش به ۱۸۳۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت‌ها تا کنون حدود ۰.۸ درصد برای هفته افزایش یافته است. قیمت طلا در بازار آمریکا نیز با ۰.۳۴ درصد افزایش به ۱۸۴۰ دلار و ۵۰ سنت رسید.

کارشناسان اظهار کردند که افزایش بیش از حد انتظار شغلی و فشارهای مداوم دستمزد ممکن است کاتالیزوری برای افزایش فشار بر طلا باشد. قیمت طلا از نوامبر با افزایش قیمت دلار و کاهش بازدهی روند صعودی خود را پیدا کرده است. قیمت طلا برای سال ۲۰۲۳، ممکن است همچنان به جذب خریداران ادامه دهد اما ممکن است با برخی از مشکلات ناشی از فشارهای جنگ طلبانه از سوی سیاست‌گذاران مواجه شود. بازدهی معیار ۱۰ ساله نیز کاهش یافته است.

تعداد اندکی از مقامات فدرال رزرو روز پنجشنبه، نظر خود را برای کاهش نرخ تورم به هدف دو درصدی خود تکرار کردند اما جیمز بولارد، رهبر سنت لوئیس گفت که سال ۲۰۲۳ می‌تواند در نهایت باعث کاهش تورم شود. نرخ‌های بالاتر جذابیت ضد تورمی شمش را کمرنگ می‌کند و هزینه فرصت نگهداری دارایی غیر بازده را افزایش می‌دهد.

داده‌های روز پنجشنبه نشان داد که حقوق و دستمزد خصوصی ایالات‌متحده در ماه دسامبر بیش از حد انتظار افزایش یافته است، در حالی که تعداد آمریکایی‌هایی که درخواست‌های جدید برای دریافت مزایای بیکاری را ارائه کرده‌اند به پایین‌ترین حد سه ماه گذشته در هفته گذشته رسید، که نشان‌دهنده وجود بازار کار هنوز فشرده است که می‌تواند فدرال رزرو را مجبور به ادامه روند صعودی نرخ بهره کند.

بر اساس گزارش رویترز، ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد OANDA در یادداشتی گفت: ضعف بازار کار می‌تواند عاملی باشد که طلا ممکن است بالای سطح ۱۸۰۰ دلار باقی بماند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره نقطه ای با ۰.۴ درصد افزایش به ۲۳.۳ دلار رسید، در حالی که پلاتین با ۰.۲ درصد افزایش به ۱۰۶۰ دلار و ۶۳ سنت رسید و پالادیوم ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۱۷۴۱ دلار و ۴۳ سنت رسید. هر سه فلز در مسیر کاهش هفتگی قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها