به گزارش جام جم آنلاین، در هفتههای اخیر و پس از پایان اغتشاشات خیابانی، موجی از فشارهای اقتصادی به راه افتاد. حرف از خروج سپرده های بانکی بود و انتقال شوک کاذب به بازار ارز و طلا.
دلالان هم در این میان موریانهوار وارد میدان شدند و بر طبل گرانی کوبیدند و در این بین تنها صدایی که به گوش کسی نمیرسید، آنها بود که میگفتند این اعداد و ارقام واقعی نیست و مراقب ترکیدن حباب باشید.
بالاخره با تدبیر دولت و تغییر رئیس کل بانک مرکزی، سناریوی جنگ روانی برای فروپاشی اقتصادی شکست خورد و زور دلالان به واقعیتهای بازار نرسید. موج افزایش قیمتها فروکش کرد و کمکم همگان دریافتند که نباید دچار هیجانزدگیهای کاذبی شوند که رسانههای ماهوارهای و مجازی میدانداری آن را میکنند.
نه فقط در حوزه اقتصاد که در سیاست هم داستان همین است. آنچه از سوی رسانهها پمپاژ هیجانی میشود، فاصلهای معنادار با واقعیتها دارد و آنها که براساس هیجانزدگی مجازی تصمیم میگیرند، خیلی زود پشیمان شده و سرخورده میشوند.
حالا افکارعمومی بهخوبی میبیند که بحران سازی های کاذب برای ایران به سود مردم نیست و آنها که به نام ایران، بر طبل فروپاشی اقتصاد و سیاست و فرهنگ میکوبند، دلسوز مردم نیستند. اینها ادامه همان جریان دلالی مافیایی هستند که میخواهند به دوره غارت ایران بازگشته و از مردم بهخاطر استقلالطلبیشان انتقام بگیرند
روشن است که مسئولان دولتی هرچقدر مدبرانهتر عمل کرده و حل مسائل مردم را در اولویت بیشتر قرار دهند، دست مافیا در ایجاد فشار بر مردم خالیتر خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد