نمایندگی فروش ترمینال کروز مخابراتی و تجهیزات مخابراتی و جعبه تقسیم تلفن و تابلو مخابراتی

ترمینال مخابراتی یکی از پرکاربردترین تجهیزات مخابراتی در کارهای صنعتی است. کار اصلی ترمینال مخابراتی اتصال دو یا چند سیم است. پایانه‌های مخابراتی به دو نوع پایانه، پایانه پیچ و پایانه کروز تقسیم می‌شوند.
کد خبر: ۱۳۸۹۲۲۰

ترمینال کروز مخابراتی

ترمینال مخابراتی یکی از پرکاربردترین تجهیزات مخابراتی در کارهای صنعتی است. کار اصلی ترمینال مخابراتی اتصال دو یا چند سیم است. پایانه‌های مخابراتی به دو نوع پایانه، پایانه پیچ و پایانه کروز تقسیم می‌شوند.

ترمینال کروز مخابراتی مانند پیچ ترمینال دارای دو درگاه ورودی و خروجی است که اطلاعات را بین سیم‌های ورودی مخابرات و سیم‌های درایو انتقال می‌دهد. در دستگاه‌های مرکزی، این ابزار می‌تواند در پست تلفنی شرکت و سازمان استفاده شود.

ترمینال کروز در این موارد از طریق یک ایستگاه کابلی به کارت‌های خطوط داخلی مختلف متصل می‌شود و برای راه اندازی خطوط داخلی استفاده می‌شود. علاوه بر این، این پایانه‌ها برای مدیریت خطوط مختلف شهری به یک جفت سیم مخابراتی متصل می‌شوند. این ابزار معمولاً به رنگ سفید بوده و دارای پایه مربوط به پست مخابراتی است.

ده پورت مختلف در هر ترمینال وجود دارد که از ۱ تا ۱۰ شماره‌گذاری شده‌اند. هر کدام از این کانکتورها برای اتصال یک جفت سیم استفاده می‌شود. هنگامی که یک جفت سیم به پورت شماره X متصل است و می‌خواهیم از این درگاه خارج شویم، باید یک جفت سیم را به درگاه خروجی یا پورت پایین ترمینال X متصل کنیم. برای اتصال کابل رابط به ترمینال کروز، باید از رنگ‌بندی خاصی پیروی کنیم.

 

ترمینال کروز مخابراتی

 

خرید ترمینال مخابراتی

خريد ترمینال‌های مخابراتی بستگي به عوامل مختلفي دارد :

✔ نوع ترمینال مخابراتی کروز : ترمینال های کروز، پيچي، دلسا، PT و…
✔ ابعاد هاي مختلف ترمينال هاي مخابراتي که بسته به نیاز کاربر می باشد
✔ تعداد زوج ترمينال هاي مخابراتي مورد نياز
✔ جنس ماژول مورد نياز
✔ قابليت رانژه نمودن سيم ها با قطر هاي مختلف
✔ تعداد پورت هاي ورودي و خروجي
✔ انتقال اطلاعات و دیتا در سیم های مخابرات به سیم های خطوط داخلی منازل و یا شرکتی
✔ مجهز بودن به پایه برای نصب روی پست مخابرات و اتصال به خطوط داخلی توسط کابل جک و کارت های مختلف

انواع ترمینال مخابراتی

در مرکز های مخابراتی برای اتصال نمودن خطوط مخابراتی با توجه به نیاز و شرایط از ترمینال های مختلفی استفاده می کنند. مثل ترمینال های کروز، پيچي، دلسا، PT و… که توسط شرکت های مختلفي و در انواع مختلفی تولید می شوند.

با توجه به اینکه ترمینال های پیچی که مدل های قدیمی تری هستند، منسوخ شده اند جای خود را به ترمینال کروز داده اند.

بستن اتصالات در پست تلفن ، با توجه به اين ترمینال ها انجام می گردد.

اگر از ترمینال پیچی در داخل تابلو مخابراتی استفاده کرده باشنم، باید ابتدا زوج سیم ورودی از طریق کابل اصلی را به زیر پیچ بست.

در ادامه زوج سیم خروجی را روی پایه نظیر آن روی ترمینال پیچی، ببندیم.

اگر از ترمینال های کروز، در داخل پست استفاده کرده باشند، بهتر اين است که برای اتصال زوج سیم های ارتباطی، ابتدا این زوج سیم ها را با قیچی کروز روی پایه ی بالایی پرس کرده و در ادامه زوج سیم خروجی را نیز روی پورت پایینی ترمینال کروز، قیچی کرد.

ترمینال های کروز، به صورت دو دسته کلی وجود دارند :

– ترمینال های باز، که برای ایجاد اتصال حتما نياز به فیوز دارند. ( رنگ قهوه ای )
– ترمینال های بسته، که برای ایجاد اتصال نياز به فیوز ندارند. ( رنگ سفید )

 

فروش تجهیزات مخابراتی و تابلو مخابراتی

 

اگر در محیط کاری و یا هنگام عبور از کنار دیوار کوچه ها و یا خیابان ها با پست های مخابراتی رو به رو شده باشید، متوجه شده اید که در داخل این پست های تلفن، ترمینال هایی وجود دارد که باعث انتقال دیتا و اطلاعات از سیم های وارد شده مخابرات به سیم های خطوط داخلی شرکت و یا منازل شده اند. با توجه به اینکه ترمینال های پیچی که مدل های قدیمی تر هستند، دیگر منسوخ شده و از آن ها استفاده نمی شود، ترمینال کروز کاربرد های بیشتری پیدا کرده است. مزایا و ویژگی های این ابزار باعث شده است تا این توع ترمینال کاربرد بیشتری در پست های مخابراتی پیدا کند.

آچار شبکه یا آچار سوکت زنی شبکه

یکی دیگر از ابزار مهمی که در راه اندازی و نصب دستگاه های سانترال باید با روند کار آن آشنایی کاملی داشته باشید، آچار سوکت یا آچار شبکه می باشد.

از این آچار برای اتصال انتهای کابل ها به کانکتور استفاده می شود که نحوه ی کار با آن بسیار راحت می باشد.

این آچار ها دارای انواع مختلفی هستند که با توجه به نیاز و کاربری می توان برای خرید آن اقدام نمود.

از دیگر ابزار مورد نیاز برای راه اندازی دستگاه سانترال و همچنین سیم بندی پورت های ترمینال کروز می توان به سیم چین و فازمتر اشاره نمود.

علاوه بر این زمانی که از ترمینال کروز در پست های مخابراتی استفاده می کنیم، لازم است تا از سیم های رانژه برای برقراری ارتباط بین ترمینال ها و همچنین پریز و کی استون ها استفاده کنیم.

مزایای استفاده از ترمینال کروز

هر چند نوع اتصال زوج سیم ها به ترمینال های مختلف می تواند در روند برقراری ارتباطات و استفاده از مزایای ترمینال ها موثر باشد، اما استفاده از ترمینال های کروز می تواند مزایای خوبی به همراه داشته باشد.

اولین موردی که در هنگام استفاده از ترمینال های پیچی می تواند به عنوان یک نقطه ضعف شناسایی شود، عدم نظم مناسب در اتصال زوج سیم ها به پورت های ورودی و خروجی می باشد.

این کار باعث می شود تا محیط داخلی پست های تلفن همواره به نحو عجیبی شلوغ باشد.

اما در ترمینال های کروز به دلیل وصل شدن هر زوج سیم به پورت مخصوص می توان به راحتی در هنگام ایجاد مشکل، ایراد و قسمتی که دچار نقص شده است را پیدا کرد.

علاوه بر این سیم بندی به صورت بهتری انجام می شود و همین امر می تواند در طولانی مدت از اختلالات مختلف در خطوط وصل شده به ترمینال جلوگیری کند.

اگر تمامی اتصالات در ترمینال کروز به خوبی برقرار شود و سیم بندی با نظم مناسبی در داخل پست تلفن به اجرا در بیاید، می توان از مزایای مناسب ترمینال کروز نیز در اتصالات برقرار شده استفاده نمود.

ویژگی ها و نحوه ی ارتباط با پست مخابراتی

ترمینال کروز مانند ترمینال پیچی دارای دو پورت ورودی و خروجی است که باعث انتقال اطلاعات بین سیم های وارد شده از طرف مخابرات و سیم های رانژه می شود.

در دستگاه های سانترال می توان از این ایزار برای پست های تلفن شرکت و یا سازمان استفاده نمود.

ترمینال کروز در این موارد می تواند از طریق کابل جک به کارت های مختلف خطوط داخلی وصل شده و برای راه اندازی خطوط داخلی مورد استفاده قرار بگیرد. علاوه بر این این ترمینال ها می توانند از طریق وصل شدن به زوج سیم های مخابرات، باعث راه اندازی خطوط مختلف شهری شود.

این ابزار معمولاً به رنگ سفید بوده و دارای یک پایه است که روی پست مخابراتی وصل می شود.

روی هر ترمینال که به رنگ های مختلف در بازار موجود هستند، ده پورت مختلف وجود دارد که به ترتیب از ۱ تا ۱۰ شماره گذاری شده اند.

هر کدام از این پورت ها برای اتصال یک زوج سیم مورد استفاده قرار می گیرند.

بنابراین زمانی که یک زوج سیم به پورت شماره ی X وصل شده است و می خواهیم از این پورت خروجی بگیریم، زوج سیم رانژه را حتما باید به پورت خروجی یا همان پورت پایینی X ترمینال وصل نماییم.

جعبه تقسیم تلفن و تابلو مخابراتی

جعبه تقسیم مخابراتی در اندازه و مدل های مختلفی در بازار موجود هستند. برای ساخت جعبه تقسیم مخابراتی سازندگان همیشه سعی میکنند از جنسی متناسب با محیط تولید کنند.جعبه تقسیم مخابراتی در دو نوع فلزی و پلاستیکی در دسترس کاربران قرار گرفته است که با توجه به نوع محیط استفاده میتوان آن را انتخاب نمود. اکثر جعبه های تقسیم دارای ارتفاع و اندازه های مختلفی هستند که با توجه به تعداد خطوط میتوان اندازه مورد نیاز را تهیه کرد. جعبه تقسیم یکی از بخش های مهم مخابراتی محسوب می شود بطوری که توسط آن میتوانید بخوبی نظم و ترتیب خطوط را رعایت کنید. این دستگاه ها بر اساس مدل بندی هایی که دارند دسته بندی مخصوصی را شامل می شود و البته که ساختار ترمینال های کروز نیز با هم فرق می کند. معمولاً جعبه تقسیم مخابراتی مدل و ساختار مخصوصی دارد اساس پروژه های منطقه ای سنجیده می شود. در انتخاب مدل های 10 و 100 زوج از ترمینال کروز ها باید موقعیت را بسنجید و شرایط را مدنظر قرار دهید. بسیاری از زوج ترمینال ها دسته بندی خاص خود را دارد.

بازرگانی پاناتل در سال 1379 با هدف ارائه خدمات در عرصه فروش تجهیزات مخابرات و فروش تجهیزات شبکه تاسیس گردید. از مهمترین اهداف این شرکت ارائه جدیدترین محصولات مخابراتی از جمله تابلو برق مخابرات و فروش جعبه تقسیم تلفن تابلو مخابراتی تابلو تقسیم تلفن باکس تلفن سانترال و شبکه با کیفیت و قیمت مناسب به منظور برآوردن نیازهای ارتباطی و مخابراتی جامعه بوده است .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها