جام جم آنلاین اصفهان ؛ علی قاسمزاده امروز _پنجشنبه سوم آذرماه_ در نشست مشترک شهرداران و رؤسای شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان کشور که به میزبانی شهر اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در تاریخ تحول شهرها با چهار دوره روبهرو هستیم، در دوره اول شهرهای بدوی و ابتدایی شکل گرفت؛ در واقع با گردهمایی قبایل، شهرها ایجاد شدند.
وی با بیان اینکه شهرهای دوره دوم، صنعتی بودند؛ به طوری که تعداد کارخانه، دودکش و در مجموع توسعه صنعت در آن مزیت شمرده میشد، افزود: در این راستا به دنبال اعتراض به شهرهای صنعتی در دوره سوم، شهرهای پاک شکل گرفت و طرفداران محیط زیست خواهان خارج شدن صنایع و دودکشها از شهرها و رفتن به سمت شهرهای پاک شدند.
شهردار اصفهان با بیان اینکه دوره چهارم، دوره شهرهای فرهنگی است، تصریح کرد: امروز در دوره شهرهای فرهنگی قرار داریم، در این راستا اکنون شهرهای فرهنگی مقصد اصلی گردشگری است، زیرا گردشگران مقصد سفر خود را شهری انتخاب میکنند که در آن مناسبتها، رویدادها و فستیوالهای فرهنگی برگزار شود.
وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات امروز از مسیر فرهنگی قابل رفع است، خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات در حوزه پسماند و خدمات شهری و ترافیک کلانشهرها از طریق ارتقای سطح فرهنگ مردم رفع میشود، در واقع میتوان گفت معضل ترافیک جز با ارتقای فرهنگ عمومی مردم رفع نخواهد شد.
قاسمزاده تاکید کرد: امروز جامعه ما به شدت نیازمند فضاهای فرهنگی در شهر است، زیرا در این زمینه خلأ داریم؛ در واقع در سطح شهر با کمبود فضاهایی که مردم بتوانند لذت مشروع ببرند، روبهرو هستیم.
شهردار اصفهان اظهار امیدواری کرد: در راستای اصلاح و ارتقای الگوهای اجتماعی و کیفیت زندگی شهری عمل شود، همچنین از لحاظ فرهنگی به سمت فرهنگ اسلامی حرکت کنیم، چراکه بسیاری از مشکلات را میتوان از طریق قناعت، کمک به یکدیگر و نوعدوستی رفع کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم