به گزارش جام جم آنلاین، این محصول که توسط هومی میاشیتا، استاد دانشگاه میجی ژاپن و شرکت ساخت نوشیدنی کرین هولدینگز توسعه داده شد با استفاده محرک الکترونیکی و یک رایانه خرد که روی دست فرد بسته میشود، مزه ها را تقویت می کند.
میاشیتا در این مورد گفت: این وسیله از جریان ضعیف برقی برای انتقال یون های سدیم از غذا و از طریق چوب های غذاخوری به دهان فرد منتقل می شود و آنجا احساس نمک را تولید می کند بنابراین مزه نمک در غذا یک ونیم برابر میشود.
این استاد دانشگاه میجی و همکارانش در آزمایشگاه راه های مختلفی را آزمودند که فناوری بتواند حس های انسانی را افزایش دهد.
وی همچنین صفحه تلویزیون قابل لیس زدن اختراع کرده بود که مزه های مختلف غذا را منتقل می کند.
این اختراع به طور خاص برای مردم ژاپن مفید است زیرا مصرف نمک در این کشور بالاست و یک فرد بزرگسال ژاپنی به طور متوسط روزانه ۱۰ گرم نمک مصرف می کند که ۲ برابر مصرف معیار اعلام شده توسط سازمان جهانی بهداشت است. دریافت اضافی سدیم به فشار خون بالا، حمله قلبی و دیگر بیماری ها منجر می شود.
آی ساتو محقق شرکت کرین گفت: اگر بخواهیم نمک کمتری مصرف کنیم، یا باید غذاهای محبوب را از رژیم غذایی خود حذف کنیم یا غذاهای کم مزه تر را تحمل کنیم.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد