تامین هزینه نگهداری شهرک‌های صنعتی در قانون برنامه ششم دیده شده‌است

 مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران با بیان اینکه تامین هزینه نگهداری شهرکهای صنعتی در قانون برنامه ششم توسعه دیده شده، گفت: ۳۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده ای که واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی پرداخت می کنند برای تامین زیر ساخت به این شهرک‌ها بازگردانده می‌شود
کد خبر: ۱۳۶۳۰۵۱


به گزارش جام جم آنلاین تهران،سعیدصادقی مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران در حاشیه نشست با صاحبان صنایع در شهرستان فیروزکوه در جمع خبرنگاران گفت: هزینه نگهداری شهرک های صنعتی بسیار بالا است و قانونگذار با علم به این موضوع در قانون برنامه ششم بازگشت ۳۰ درصد از مبلغ مالیات بر ارزش افزوده را برای تامین بخشی از هزینه نگهداری تعیین کرده است.
وی ادامه داد: کمک به تامین زیر ساخت ها و کاهش قیمت تمام شده خدمات  نگهداری شهرکهای صنعتی از مزایای این طرح است و می توانیم زمین ها را با قیمت کمتری واگذار کنیم و شرکتهای صنعتی می توانند پنج درصد را در اختیار شرکتهای خدماتی بگذارند تا هزینه شارژ کمتری از شرکتهای صنعتی دریافت کنند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران ادامه داد: فرمان امسال مقام رهبری در حوزه تولید، تکلیف ما را سنگین تر کرده است تا بیش از پیش در جریان مشکلات باشیم و مشکلات صاحبان صنایع و سرمایه گذاران را مرتفع کنیم.
صادقی باقدردانی از نماینده شهرستان های فیروزکوه و دماونددر مجلس بابت پیگیری مسائل و مشکلات صنعتگران، خاطرنشان کرد: مدت زیادی از شروع سال جدید نگذشته  جلسات متعددی با دستگاههای خدمات رسان برای رفع و حل مشکلات صنعتگران شهرستان با  پیگیری نماینده مجلس در شهرستان برگزار شده است.
وی افزود: برخی از مشکلات به شهرکهای صنعتی و وظایف ما، بخشی به عنوان نمایندگان شما از دستگاههای اجرایی و خدمات رسان پی گیر هستیم، بخش دیگری هم بر می گردد به قوانین و مقرراتی که در کشور اجرا نمی شودو بخشی که به صنعتگران تعهد داریم و بایدخدمات را تامین کنیم.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران گفت: بخشی از تعهد خود را مطابق دفترچه قرار داد انجام دادیم و در بخشی هم عقب هستیم، بر اساس گزارش در برنامه های عملیاتی شهرکهای صنعتی بیش از ۶۰ میلیارد تومان پروژهه تعریف شده و در این راستا باید تسریع بخشی خدمات و تامین زیر ساختها را برای حضور راحت تر صنعتگران در حوزه تولید تسهیل کنیم.
صادقی با بیان اینکه قانون تخصیص ۳۰ درصد از مالیات ارزش افزوده در قانون برنامه دیده شده اما در قانون بودجه دیده نشده، توضیح داد: تخصیص ۳۰ درصد عددقابل توجهی است که مشکلات زیادی را حل می کند اما آن را به شرکتهای خدماتی و ما تحویل نمی دهند.


تخصیص ۳۰ درصد از ارزش افزوده  مالیات مشکلات زیادی را حل می کند
وی افزود: برای تامین هزینه نگهداری به شرکت ها کمک می کنیم و درخواست داریم که به ما کمک شود تا با استفاده از ارزش افزوده مشکلات زیادی را حل کنیم.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران  گفت: برنامه های عملیاتی امسال با توجه به منابع موجود برنامه ریزی شده تا بتوانیم پروژه های اولویت دار با همکاری صنعتگران سریع تر اجرایی کنیم.
صادقی با اشاره به مطالبات سال های گذشته، توضیح داد
در بررسی انجام شده مشخص شد که ۵۱ میلون تومان از سال گذشته به شرکتهای خدماتی بدهکاریم و از سوی دیگر در حدود ۴۰۰ میلیون تومان از پرداختی های سنوات گذشته از صنعتگران طلب داریم.
وی با تاکید بر ایجاد درآمد پایدار در شهرکهای صنعتی، اظهار داشت: در حال حاضر شهرکها منابع درآمد پایدار ندارند و نمی توانند شهرک را اداره کنند اما بودجه ای که در برنامه ششم دیده شده کمک خوبی برای شهرکهای صنعتی است و باید به دنبال درآمد پایدار باشیم، قانون شرایط قابل توجهی برای ما گذاشته است که باید از آن استفاده کنیم.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران گفت: صنعتگران طرح های خود را بدهند و ما با توجه به دستور العمل ها به شما کمک می کنیم و اگر در محاسبات اشتباه شده باشد برای کمک به صنعتگران آنها رااصلاح می کنیم.
صادقی با بیان اینکه پی گیر زمین های خلع ید شده هستیم، اظهار داشت: به واحدهایی که هنوز به مرحله سوله نرسیدند، زمین هایی که خلع ید شده هستند، مالکانی که یا ساخت سوله نزدیک به تولید هستند، کسانی که فونداسیون سوله را ریختند و یا دیوار کشی کردند  کمک کردیم و موارد فسخ قراردداد را بدون مماشات به داوری بردیم.


درخواست تعیین شعبه حقوقی خاص برای فسخ  قرار دادها دادیم
وی با بیان اینکه روند فسخ قرار داد در دادگاه طولانی است، افزود: تعیین شعبه  حقوقی خاص برای فسخ قرار دادها یکی دیگر از اقدامات ما برای تسریع بخشی در امور قراردادی صنعتگران برای جلوگیری از دوباره کاری است، قول های ابتدایی را گرفتیم و امسال هم پرونده سال های ۹۸ و ۹۹ را تعیین تکلیف می کنیم.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران گفت: تسریع در آماده سازی پروژه فیروز کوه ۲ و تامین آب سد نمرود در دست اقدام است و زحمات نماینده فیروزکوه و دماوند برای پی گیری و تخصیص آب و افزایش مبالغ قابل تقدیر است و هفته آینده گزارش آن تکمیل و ارائه خواهد شد.
صادقی ادامه داد: ما امکان پرداخت هزینه تملک را نداریم اما اگر تملک تبدیل به ارتفاق بشود را می توانیم تا ۱۵۰ میلیارد تومان نیز پرداخت هزینه ارتفاق داشته باشیم.
شهرستان فیروز کوه با جمعیتی سیال در فصول مختلف از ۵۰ هزار تا ۱۵۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها