گفتگو با رضا رویگری، بازیگر پرسابقه سینما و تلویزیون که چند وقتی است کم‌کار شده است

دوست دارم در سریال پایتخت بازی کنم

کارگردان «پلنگ سیاه» به جای سارق بانک بازداشت شد! (+عکس)

رایان کوگلر، کارگردان «پلنگ سیاه»، پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینما و یکی از آینده‌دارترین فیلمسازانی که امروز در هالیوود کار می‌کند، در آتلانتا اشتباها به عنوان سارق بانک توسط پلیس آتلانتا بازداشت شد.
کد خبر: ۱۳۵۸۲۰۲

به گزارش جام جم آنلاین، رایان کوگلر کارگردان «پلنگ سیاه» با یک سارق بانک اشتباه گرفته شد او بلافاصله پس از ختم این ماجرا گفت: «این وضعیت هرگز نباید رخ می‌داد».

کارگردان «پلنک سیاه» به جای سارق بانک بازداشت شد! (+عکس)

رایان کوگلر، کارگردان «پلنگ سیاه»، پرفروشترین فیلم تاریخ سینما و یکی از آینده‌دارترین کارگردانانی که امروز در هالیوود کار می‌کند، در آتلانتا توسط پلیس آتلانتا بازداشت شد، زیرا او را با یک سارق بانک در «امریکن بنک» اشتباه گرفتند.

کارگردان این اتفاق را به ورایتی تایید کرد و گفت: «این وضعیت هرگز نباید رخ می‌داد. با این حال، بانک آمریکا بلافاصله پس از متوجه شدن از این اشتباه نهایت تلاش خود را کرد تا دل من را به دست بیاورد و ما هم به کار با این بانک ادامه دادیم.

به گزارش TMZ که اولین بار بر اساس گزارش پلیس این خبر را گزارش کرد، کوگلر پس از اینکه برای انجام معامله به «امریکن بنک» رفت، بازداشت شد.

این کارگردان ۳۵ ساله - که کلاه، عینک آفتابی و ماسک صورت کووید ۱۹ پوشیده بود، به پیشخوان رفت و برگه‌ای را به کارمند بانک داد که در پشت آن یادداشتی نوشته شده بود به این مضمون که: «من می‌خواهم ۱۲۰۰۰ دلار برداشت کنم. پول نقد از حساب جاری من لطفا حساب پول را جای دیگری انجام دهید. من دوست دارم جانب احتیاط و ملاحظات را در نظر بگیرم.

کارگردان «پلنک سیاه» به جای سارق بانک بازداشت شد! (+عکس)

کارمند بانک اما زمانی که دید مبلغ تراکنش بیش از ده هزار دلار است این وضعیت را به‌عنوان تلاش برای سرقت تعبیر کرد و زنگ خطر را در سیستم بانکی فعال کرد.

این خانم کارمند بانک سپس به رئیس خود اطلاع داد و با هم به پلیس زنگ زدند. بعد چهار مامور پلیس آتلانتا آمدند و کارمند بانک و رئیسش، رایان کوگلر را که در ماشینش بیرون بانک منتظر بود، به مامورین پلیس نشان دادند و گفتند مشخصات و پوشش ظاهری اش به دزدها می‌خورد و آنها نیز وی را دستگیر کردند.

بنا بر گزارش‌ها، پلیس هایی که به محل حادثه رسیدند، دو نفر همراه کارگردان سرشناس هالیوودی را که در یک خودروی شاسی بلند بیرون بانک منتظر کوگلر بودند، بازداشت کردند و همچنین به خود کوگلر نیز دستبند زدند.

ورایتی با پلیس آتلانتا و بانک آمریکا تماس گرفته تا در مورد این حادثه اطلاعات و جزئیات بیشتری کسب کند.

یکی از سخنگویان بانک آمریکا به ورایتی گفت: «ما عمیقاً از وقوع این حادثه متأسفیم. هرگز نباید این اتفاق می‌افتاد و ما از آقای کوگلر عذرخواهی کرده‌ایم.»

کارگردان «پلنک سیاه» به جای سارق بانک بازداشت شد! (+عکس)

کوگلر در آتلانتا مشغول فیلمبرداری دنباله فیلم ابرقهرمانی، «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» است. این فیلم قرار است در ماه نوامبر اکران شود.

رایان کوگلر زادهٔ ۲۳ مهٔ ۱۹۸۶ کارگردان سرشناس فیلم و فیلم‌نامه‌نویس اهل ایالات متحده آمریکا است. این کارگردان جوان آمریکایی که پس از ساخت پنج فیلم کوتاه فیلم بلند مستقل و ارزانی به نام ایستگاه فروتویل ساخت که توانست جوایزی را از فستیوال ساندنس کسب کند. او هفتمین فیلم از سری فیلم های راکی را هم ساخته است.

اولین فیلم بلند او، ایستگاه فروت‌وِیل (۲۰۱۳)، برنده جوایز برتر تماشاگران و هیئت داوران در جشنواره فیلم ساندنس ۲۰۱۳ شد. وی از آن زمان نویسندگی و کارگردانی هفتمین فیلم را در در سری فیلمهای راکی​​، با عنوان «کرید» (۲۰۱۵) و فیلم ابرقهرمانی «پلنگ سیاه» (۲۰۱۸) ، که آخرین مورد رکورد تاریخ گیشه آمریکا را شکست و با کارگردانی سیاه‌پوست به پردرآمدترین فیلم تاریخ تبدیل شد.

فیلم‌های کوگلر مورد تحسین منتقدان قرار گرفته و به موفقیت تجاری چشمگیری دست یافته اند. در سال ۲۰۱۳ ، او در فهرست ۳۰ نفره زیر ۳۰ ساله جهان در مجله تایم قرار گرفت که در حال تغییر جهان هستند.

منتقدان به دلیل تمرکز بر فرهنگ‌ها و شخصیت‌های غالباً نادیده گرفته شده - خصوصاً سیاه‌پوستان کار کوگلر را ستایش می کنند.

او مرتباً با بازیگر مایکل بی جردن که در همه فیلمهای سینمایی وی ظاهر شده و همچنین آهنگساز لودویگ گورانسون که همه فیلم‌هایش را آهنگسازی کرده کار می‌کند. در سال ۲۰۱۸ کوگلر در فهرست ۱۰۰ نفر با نفوذترین انسانهای جهانِ مجله تایم قرار گرفت.

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها