به گزارش جام جم انلاین لرستان: شاهدخت فتحی بیرانوند افزود: از اول دیماه نسخ دستی برای بیمه سلامت غیرقابل پذیرش بوده و تمامی مؤسسات و سازمانهای طرف قرارداد با بیمه سلامت مکلف به اجرای کامل طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک هستند.
وی ادامه داد: طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک در استان لرستان بهعنوان الزام قانونی بوده و در قانونهای بالادستی همچون قانون پنجم و ششم به موضوع پرونده سلامت الکترونیک تأکید شده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان تصریح کرد: یکی از اجزای پرونده سلامت الکترونیک تحقق طرح نسخهنویسی الکترونیک بوده و اکنون خوشبختانه به اهداف دسترسی پیدا کرده است.
وی افزود: در لرستان ۸۸ درصد اهداف تحقق پیدا کرده و در آبانماه امسال ۹۷ هزار و ۴۹۱ و در کل در سالجاری تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار نسخه الکترونیک تجویز شده و امیدواریم با برنامهریزی مناسب شاهد تحقق کامل اهداف باشیم.
فتحی بیرانوند گفت: اجرای برنامه نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک مزایای بسیار زیادی همچون صرفهجویی در مصرف کاغذ، شفافسازی امور، آمار و اطلاعات و کاهش خطاهای پزشکی، افزایش سرعت و دقت اشاره کرد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان ادامه داد: از ابتدای دیماه تمامی مؤسسات و سازمانهای طرف قرارداد با بیمه سلامت باید اقدام به اجرای کامل طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیکی کرده و از دیماه به هیچ عنوان صورتحسابهای دستی و غیر الکترونیک برای بیمه سلامت غیرقابل پذیرش است.
فتحی بیرانوند اظهار کرد: خوشبختانه در مدت زمان شیوع کرونا توانستیم بسیاری از خدمات را بهصورت الکترونیک به مردم ارائه کنیم و این امر کمک زیادی به تحقق دولت الکترونیک خواهد کرد.