به گزارش جام جم آنلاین، روند واکسیناسیون علیه کرونا در بسیاری از کشورهای جهان تشدید شده است. مدتی است که غولهای داروسازی جهان واکسنهایی مناسب برای کودکان بالای ۱۲ سال تهیه کردهاند. مقامات کشورها یکی از پیش نیازها برای بازگشایی مدارس را تزریق واکسن به کودکان بالای ۱۲ سال عنوان کردهاند.
با این حال، برخی از والدین نگران عوارض جانبی این واکسن در کودکان هستند. شواهد نشان داده است در برخی موارد نادر واکسن کرونا میتواند باعث بروز التهاب در قلب کودکان شود. حال دانشمندان انگلیسی راهکار سادهای برای کاهش این خطر در نظر گرفته اند.
بر این اساس، محققان میگویند برای کاهش دادن خطر بسیار نادر التهاب قلب بر اثر تزریق واکسن کرونا توصیه میشود کودکان بالای ۱۲ سال میان دریافت دوز نخست و دوز دوم ۱۲ هفته فاصله بدهند. مطالعات نشان داده است التهاب قلب در کودکان بالای ۱۲ سال تنها ۹ مورد در هر یک میلیون نفر رخ میدهد.
با این وجود مقامات بهداشتی انگلیس نگران تاخیر در روند واکسیناسیون کودکان هستند. مطالعات حاکی از آن است که از زمان بازگشایی مدارس در سال میلادی جاری یک دانش آموز از هر ۲۰ نفر به کرونا مبتلا شده است. این موضوع میتواند به تشدید همه گیری کرونا در این کشور منجر شود.
هم اینک فاصله استاندارد میان دریافت دوز نخست و دوم واکسن کرونا در افراد بزرگسال (بالای ۱۸ سال) ۴ هفته است. با این حال مقامات بهداشتی برای کاهش خطر التهاب قلبی در کودکان این فاصله را به ۱۲ هفته افزایش دادهاند.
دانشمندان میگویند ایمنی ایجاد شده طبیعی پس از ابتلا به کرونا در کودکان به طور معمول ۳ تا ۶ ماه آنها را در برابر بیماری مجدد محافظت میکند.
مقامات بهداشتی انگلیس میگویند اگر کودکی پس از دریافت دوز نخست شاهد ابتلا به کرونا بود، باید دریافت دوز دوم را نیز موکول به ۱۲ هفته پس از ابتلا کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا بدرالسماء هنرمند پیشکسوت عرصه نگارگری در گفتوگو با «جامجم»:
وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم» مطرح کرد:
حسین الحاج حسن، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» بیان کرد:
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم