سابقه قبلی ابتلا به کرونا و سابقه تماس با فرد مبتلا به کرونا از موارد منع واکسیناسیون برای کودکان نیست

کودکان را از واکسن کرونا نترسانید

راهکار مقابله با التهاب قلبی کودکان پس از دریافت واکسن کرونا

التهاب قلبی کودکان از عوارضی است که گاهی در کودکان پس از دریافت واکسن رخ می‌دهد که دانشمندان برای آن راهکاری را ارائه داده‌اند.
کد خبر: ۱۳۴۸۶۵۹

به گزارش جام جم آنلاین، روند واکسیناسیون علیه کرونا در بسیاری از کشور‌های جهان تشدید شده است. مدتی است که غول‌های داروسازی جهان واکسن‌هایی مناسب برای کودکان بالای ۱۲ سال تهیه کرده‌اند. مقامات کشور‌ها یکی از پیش نیاز‌ها برای بازگشایی مدارس را تزریق واکسن به کودکان بالای ۱۲ سال عنوان کرده‌اند.

با این حال، برخی از والدین نگران عوارض جانبی این واکسن در کودکان هستند. شواهد نشان داده است در برخی موارد نادر واکسن کرونا می‌تواند باعث بروز التهاب در قلب کودکان شود. حال دانشمندان انگلیسی راهکار ساده‌ای برای کاهش این خطر در نظر گرفته اند.

بر این اساس، محققان می‌گویند برای کاهش دادن خطر بسیار نادر التهاب قلب بر اثر تزریق واکسن کرونا توصیه می‌شود کودکان بالای ۱۲ سال میان دریافت دوز نخست و دوز دوم ۱۲ هفته فاصله بدهند. مطالعات نشان داده است التهاب قلب در کودکان بالای ۱۲ سال تنها ۹ مورد در هر یک میلیون نفر رخ می‌دهد.

با این وجود مقامات بهداشتی انگلیس نگران تاخیر در روند واکسیناسیون کودکان هستند. مطالعات حاکی از آن است که از زمان بازگشایی مدارس در سال میلادی جاری یک دانش آموز از هر ۲۰ نفر به کرونا مبتلا شده است. این موضوع می‌تواند به تشدید همه گیری کرونا در این کشور منجر شود.

هم اینک فاصله استاندارد میان دریافت دوز نخست و دوم واکسن کرونا در افراد بزرگسال (بالای ۱۸ سال) ۴ هفته است. با این حال مقامات بهداشتی برای کاهش خطر التهاب قلبی در کودکان این فاصله را به ۱۲ هفته افزایش داده‌اند.

دانشمندان می‌گویند ایمنی ایجاد شده طبیعی پس از ابتلا به کرونا در کودکان به طور معمول ۳ تا ۶ ماه آن‌ها را در برابر بیماری مجدد محافظت می‌کند.

مقامات بهداشتی انگلیس می‌گویند اگر کودکی پس از دریافت دوز نخست شاهد ابتلا به کرونا بود، باید دریافت دوز دوم را نیز موکول به ۱۲ هفته پس از ابتلا کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روایت اول، شرط پیروزی

در گفت‌وگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانه‌های داخلی و معاند را بررسی کرده‌ایم

روایت اول، شرط پیروزی

نیازمندی ها