به گزارش جام جم آنلاین- چهار محال و بختیاری، محمدرضا بیاتی اشکفتکی رئیس شورای اسلامی و اعضای شورای اسلامی شهرکرد از تصفیه خانه فاضلاب شهرکرد بازدید کردند
در ابتداء این دیدار بیاتی اشکفتکی رئیس شورای شهر هدف از این بازدید را بررسی امکان استفاده از پساب تصفیه خانه شهرکرد برای آبیاری بعضی از فضاهای سبز شهرکرد عنوان کرد و افزود: تاسیسات خوب و موثری در این تصفیه خانه وجود دارد که کمتر تصفیه خانه ایی در کشور را بنده سراغ دارم که به این شکل کامل اقداماتی را برای تصفیه فاضلاب انجام دهد.
بیاتی در ادامه افزود: پساب استحصالی این تصفیه خانه فاضلاب برای کشاورزی استفاده می شود که امیدواریم با توجه به کمبود آب با توافقاتی که شرکت آب و فاضلاب با مدیریت شهری انجام می دهد بتوانیم از مقداری از این پساب که آن را مجددا تصفیه خواهیم نمود برای فضای سبز استفاده کنیم.
احمدرضا محمدی ده چشمه رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان هم در این بازدید ضمن خیر مقدم به حاضرین گزارشی از سیستم فرایندی تصفیه خانه و برنامه های پیش روی شرکت آب و فاضلاب برای این تصفیه خانه فاضلاب ارائه نمودند.
محمدی ده چشمه گفت: این تصفیه خانه فاضلاب در زمینی به مساحت 54 هکتار ساخته شده،ظرفیت فاضلاب ورودی 54000 متر مکعب در روز است که با روش لجن فعال هوادهی ممتد فاضلاب ورودی را تصفیه می کند و پساب آن با کاربری کشاورزی از تصفیه خانه خارج می شود.
وی تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب این آمادگی را دارد که پساب تصفیه خانه های فاضلاب را که از جمله آبهای پایدار می باشند به متقاضیان واگذار نماید.
قابل ذکر است در این بازدید قسمتهای مختلف تصفیه خانه فاضلاب شهرکرد شامل آزمایشگاه و آزمایشهایی که در آن انجام می شود ، ورودی فاضلاب ، آشغال گیری ، ته نشینی ، هوادهی و . . . توسط مهندس اسکندری مدیر آب و فاضلاب شهرستان شهرکرد برای حاضرین توضیح داده شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «قابکوچک» با رسول نجفیان، بازیگر، نویسنده و مجری پیشکسوت تلویزیون مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان: