با گسترش یگان های سطحی، زیرسطحی و پروازی؛

مراحل اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش آغاز شد

معاون هماهنگ کننده ارتش:

مرحله اصلی رزمایش مشترک «ذوالفقار ۱۴۰۰» از یکشنبه آغاز می‌شود

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: مراحل اصلی و فاز عملیاتی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش با شرکت نیروهای چهارگانه از فردا (یکشنبه) آغاز می‌شود.
کد خبر: ۱۳۴۶۰۷۰

به گزارش جام جم آنلاین، امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش در جمع خبرنگاران، اعلام کرد: مرحله اصلی و فاز عملیاتی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران، با مشارکت بخشی از یگان‌های نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش در منطقه‌ای به وسعت بیش از یک میلیون کیلومترمربع از شرق تنگه هرمز، دریای عمان و شمال اقیانوس هند (تا مدار ۱۰درجه) از فردا آغاز خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: یگان‌های پیاده، زرهی و مکانیزه نیروی زمینی ارتش، سامانه‌های پدافندی نیروی پدافند هوایی، شناورهای سطحی و زیر سطحی نیروی دریایی ارتش، جنگنده‌ها و پهپادهای نیروی هوایی ارتش از روزهای قبل در منطقه عمومی رزمایش گسترش یافته و تمرینات مختلفی را انجام داده‌اند و یگان‌ها از فردا مراحل اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش را اجرا خواهند کرد.

فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش با اشاره به اینکه در این رزمایش انواع عملیات‌های ترکیبی توسط یگان‌های شرکت‌کننده به اجرا گذاشته خواهد شد، اظهار داشت: یگان‌های شناور سطحی، زیرسطحی، تکاوران دریایی و عملیات ویژه، پروازی، پیاده، مکانیزه و سایر تجهیزات و تسلیحات برای کسب آمادگی‌های رزمی لازم در این رزمایش حضور دارند.

دریادار سیاری با بیان اینکه رزمایش‌ های ارتش به صورت از پیش برنامه‌ریزی شده و به منظور ارتقای آمادگی‌های رزمی برای مواجهه با هرگونه تهدیدی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره تقویت توانمندی‌های دفاعی و ارتقای سطح آموزش‌ها در نیروهای چهارگانه زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی را دنبال می‌کند و در این رزمایش نیز با واگذاری مسئولیت‌های اجرایی به جوانان به دنبال گسترش حضور نیروهای جوان در عرصه‌های عملیاتی است.

وی گفت: اقتدار نظام اسلامی در عرصه‌های بین‌الملل به‌واسطه پشتوانه دفاعی نیروهای مسلح و مقتدر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و ارتش در این راستا همواره در پی افزایش توانایی‌های دفاعی خود بوده و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگزار نخواهد کرد.

معاون هماهنگ کننده ارتش خاطرنشان کرد: رزمایش ذوالفقار۱۴۰۰ که مطابق با واقعیت‌های میدان رزم طرح‌ریزی شده است، آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران را برای رویارویی در عرصه‌های واقعی ارتقا می بخشد و در این رزمایش میزان آمادگی نیروهای چهارگانه ارتش در پشتیبانی و همپوشانی از ماموریت‌های یکدیگر ارائه خواهد شد.

دریادار سیاری افزود: در این رزمایش پهپادهای ارتش جمهوری اسلامی ایران با قابلیت حمل انواع محموله‌های رزمی، اپتیکی و باقابلیت جنگ الکترونیک به صورت هم‌زمان تمرینات مختلف و مشترک از پیش طراحی شده را اجرا می‌کنند.

وی با تاکید بر ضرورت حفظ آمادگی‌های رزمی ارتش و نیروهای مسلح برای استمرار صلح پایدار در کشور و منطقه، عنوان کرد: پیام اصلی این رزمایش برای دشمنان و کسانی که قصد یا نیت سوئی نسبت به آب و خاک ایران اسلامی داشته باشند، یک هشدار جدی است و برای کشورهای دوست و مسلمان و مردم عزیز کشورمان امیدواری نسبت به ایستادگی ارتش و سایر نیروهای مسلح کشور و اعتماد به ظرفیت‌های کشورهای خود برای ایجاد و تقویت امنیت منطقه بدون حضور نیروهای فرامنطقه‌ای است.

فرمانده رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش افزود: برگزاری چنین رزمایشی در وسعت بالاقطعاً موجبات خوشحالی دوستان ما را فراهم خواهد کرد. از سوی دیگر ارتقای این توانمندی‌های دفاعی موجب خواهد شد تا دشمن در هیچ مقطعی جرأت تعدی و تجاوز به منافع ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران را به خود ندهد.

دریادار سیاری افزود: نباید اجازه دهیم هیچ کشوری با هدف اختلاف افکنی و ایران هراسی ارتقای توانمندی دفاعی جمهوری اسلامی ایران را تهدیدی برای دیگران جلوه دهد.

وی خاطرنشان کرد: گاهی صحبت از این می‌شود که ارتقای توانمندی‌های ما و برگزاری رزمایش های این چنینی با وسعت بالا ممکن است تهدیدی برای دیگران باشد، درحالی‌که اینگونه نیست؛ همانگونه که مقام معظم رهبری بارها تاکید کردند، ما انکار نمی‌کنیم که توانمندی‌های دفاعی خود را ارتقا می‌دهیم، بلکه هر سال نسبت به سال قبل سلاح‌ها و مهمات جدید و همچنین ابتکارات و خلاقیت‌های بسیاری داریم اما همه این‌ها برای ارتقای توان دفاعی است تا بتوانیم تهدیداتی که در آینده علیه کشور وجود دارد را خنثی کنیم.

معاون هماهنگ کننده ارتش تصریح کرد: همه آن‌هایی که به دنبال اختلاف افکنی در منطقه ما هستند باید بدانند که ارتقای توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از تمامیت ارضی کشور و منافع ملی ما است.

دریادار سیاری با بیان اینکه کشورهای همسایه نیز بدانند که ما در کنار آنها هستیم، اظهار داشت: آنها بدانند که ما در کنار همه کشورهای منطقه، می‌توانیم امنیت منطقه را برقرار کنیم و نیازی نداریم که دیگران از هزاران کیلومتر دورتر به منطقه ما بیایند و بگویند که آمده‌ایم تا امنیت را برای شما برقرار کنیم؛ البته ثابت شده است که آنها هر کجا که بودند حضورشان موجب ایجاد ناامیدی شده است.

وی تصریح کرد: آنچه که می‌تواند امنیت کامل در منطقه ایجاد کند، دست در دست هم دادن کشورهای منطقه است. همه می‌دانند که هر کسی به منطقه ما بیاید و مدعی شود که می‌خواهد امنیت را برقرار کند حقیقت را نگفته است و از سوی دیگر حضور نیروهای فرا منطقه‌ای هیچ امنیتی را برای منطقه به ارمغان نمی آورد و ما این نوع امنیت را امنیت عاریه‌ای می‌دانیم و معتقدیم که امنیت عاریه‌ای همانند نمونه‌هایی که در اطراف خود مشاهده می‌کنیم، هیچ گاه پایدار نیست و هیچ کسی نمی تواند به آن تکیه کند.

معاون هماهنگ کننده ارتش با تقدیر از مردم منطقه جنوب شرق کشور برای همکاری با ارتش در برگزاری رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش و با تاکید بر اینکه شعار «ارتش فدای ملت» همواره در دستور کار ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده است، گفت: طی سال‌های مختلف که برای تامین امنیت منطقه سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کل کشور اقدام به برگزاری رزمایش‌های مختلف کرده‌ایم، همه مردم ایران از جمله مردم غیور و فداکار جنوب شرق کشور برای افزایش امنیت کشور پا در رکاب بوده‌اند و از همه توانمندی‌های خود برای کمک به ارتش و حمایت از اقدامات ارتش استفاده کرده‌اند.

دریادار سیاری افزود: مردم ثابت کرده‌اند که گاهی شعار «ارتش فدای ملت» به گونه زیباتری جلوه می کند و ملت، خود را برای افزایش توانمندی و اقتدار آفرینی نیروهای مسلح فدا می‌کند.

وی با بیان اینکه ما افتخار می‌کنیم که ارتش چنین ملتی هستیم، افزود: قطعاً ملت ما که ملتی آگاه، دانا، بصیر، سلحشور و اقتدار آفرین هستند، پشتیبان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بوده و به این پشتیبانی و همراهی ملت افتخار می کنیم و هر روز بر اقتدار و توانمندی خود اضافه می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم همواره در اجرای مأموریت های خود سرافراز باشیم.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها