به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، حسین پور در مراسم افتتاح پروژههای آموزشی منطقه ۱۸ شهر تهران با اشاره به وضعیت فضاهای آموزشی در تهران گفت: اقدامات ارزندهای در چندسال اخیر صورت گرفته است، به عنوان مثال اوایل امسال بزرگترین مجتمع آموزشی در سطح کشور در منطقه ۱۰ شهر تهران با بیش از ۵۰ کلاس درس افتتاح شد.
وی افزود: مدارس سبز بر اساس سندتحول بنیادین باید عملیاتی شوند، سه پروژه به عنوان پایلوت انتخاب و شاخصهای مدیریت مدرسه سبز اعمال شدند. مدلها و الگوهایی را معرفی کرده ایم تا بتوانیم توجه اولیاء و خیرین را به موکدات سندتحول بنیادین جلب کنیم که مدرسه سبز و مجتمعهای آموزشی حیات طیبه از این جمله هستند.
حسین پور با اشاره به وضعیت سیستمهای گرمایشی مدارس تهران گفت: ما در استان تهران شعله مستقیم در هیچ کدام از مدارس نداریم و همه به گرمایش استاندارد مجهز شدهاند. همه مدارس استانداردسازی شدهاند. همچنین موتورخانه مستهلک ۸۰ مدرسه امسال استانداردسازی شد. ۴۸ هزار و ۳۰۰ مترمربع از محوطه مدارس و ۳۲ هزارمترمربع از پشت بام مدارس را ایزوگام کردیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران ادامه داد: ۵۴ پروژه در سطح تهران به صورت راکد و غیرفعال رها شده بود که این پروژهها در حال تکمیل هستند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات و چالشهای ما انتقال جمعیت دانش آموزی از مناطق برخوردار به مناطق کم برخوردارتر است که شاید در تهران دهها هزار دانش آموز را شامل شود گفت: جمعیت و تراکم دانش آموزی متغیر و شناور است که برنامه ریزی برای تامین فضای آموزشی را با چالشهایی روبه رو میکند.
حسین پور با بیان اینکه در سال جاری ۶۵ پروژه آموزشی را با کمک خیرین تکمیل کرده و به بهره برداری رسانده ایم که امید است تا آخر سال به ۹۰ پروژه برسد گفت: در تهران حداقل ۶۰ هزار افزایش جمعیت دانش آموزی داشتهایم که در بهترین حالت جوابگوی همین افزایش جمعیت دانش آموزی را خواهد داد؛ بنابراین کمبودهای قبلی و سرانه پایین به قوت خودش باقی میماند که امیدواریم حل شود.
وی افزود: اگر همین روند تخصیص اعتبارات را داشته باشیم امکان جبران همه کمبودها فراهم نمیشود. یکی از راهکارها برای خلق فرصت، فروش املاک مازاد است. برای اولین بار در سطح کشور در منطقه ۱۰ شهر تهران این کار بزرگ انجام شده است و یکی از املاک به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان به فروش رسید که با ۲۰ میلیارد تومان آورده نوسازی مدارس و مجمع خیرین مدرسه ساز ۵۰ میلیارد تومان برای ساخت سه مدرسه جدید در تهران اختصاص یافت.