بعد از تغییر دولت و انتخاب سجادی به عنوان وزیر جدید ورزش، گمانهزنیها در خصوص تغییرات مدیریتی در سرخابیها افزایش یافت. در همین رابطه ابتدا مدیریت استقلال بعد از بازی با الهلال تغییر کرد و مصطفی آجورلو جایگزین احمد مددی شد. قطعاً نظر هواداران استقلال، روی جدایی مددی تاثیر زیادی داشت. وزیر هم در ابتدای دوره خود به هیچ وجه قصد ندارد مقابل هواداران فوتبال قرار بگیرد.
در پرسپولیس شرایط متفاوت بود و هواداران و اعضای تیم فوتبال پرسپولیس از نحوه مدیریت جعفر سمیعی راضی بودند. با این وجود سمیعی با خواست خودش در روز ۱۶ شهریور ماه سال جاری استعفا کرد و مجید صدری به عنوان سرپرست جایگزین وی شد. از آنجا که صدری بازنشسته است، طبیعتاً صدور حکم مدیرعاملی وی ممکن نیست.
با توجه به حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و بازی حساس مقابل الهلال عربستان، حکم قعطی به گزارش جام جم آنلاین؛مدیرعامل پرسپولیس کمی به تعویق افتاد. حالا با حذف شاگردان گلمحمدی از لیگ قهرمانان آسیا و مشکلات پشتیبانی و مدیریتی در باشگاه پرسپولیس برای همین بازی، دیگر مانعی برای تغییرات در مدیریت پرسپولیس وجود ندارد.
حالا باید دید وزیر ورزش و جوانان چه کسی را برای مدیریت باشگاه پرسپولیس انتخاب میکند. با توجه به شعار و رویکرد دولت جدید، احتمال انتخاب مدیری جوان دور از انتظار نیست.
در این میان محمد آخوندی ضمن قدردانی، پیشنهاد باشگاه مدیریت پرسپولیس را رد کرد. هر چند این انتخاب به ثمر ننشست؛ اما ذائقه و معیار وزارت ورزش برای انتخاب مدیر جدید را نشان داد.
بعد از استعفای جعفر سمیعی، ابراهیم شکوری و ایمان حسینپور (معاون حقوقی)، اسماعیلی چهارمین عضوی است که طی چند وقت اخیر به همکاری با این باشگاه پایان می دهد. این تغییرات میتواند نشانه مهمی برای انتخاب مدیر جدید پرسپولیس باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد